arkadaslar aranizda hic kaza gecirmemis motorcu varmi ?
arkadaslar aranizda hic kaza gecirmemis motorcu varmi ?
sanmıyorum ben 3 4 kere yaptım kaza kullanıpta kaza yapmadığım tek motorum ybr
Başka bir araçla kazaya karışmadım 1.5 senede 18000km yapıp, ama bikaç kere kendim düştüm birinde motoru sola devirdim bacağımı egzoz yaktı pantolon olmasına rağmen su topladı, onun dışında bişey olmadı tam koruma gezerim. Bide bi kere karda motoru devirdim kafamı kara vurdum ama kafamda kask vardı birazcık boynum acıdı sadece. Motosiklet tehlikeli olabilir de o kadar korkunç değil ya, sadece biraz dikkat ve aceleci olmamak gerekiyor kaza yapmamak için.
Bende bir ramazan gunu oruc basima vurmusken cok yavas bir sekilde donerken ani fren sonucu motoru yatirdim, eldivenler avuc iclerini korudu, birkac komik takla attim, kask ve mont ise yaradi, kot ise yaramadi, dizimde siyrik oldu, korumasiz yuksek suratte dusupte ayaga kalkanlari okuyoruz, Allah koruyor, ne diyebilirim
Devirmeleri ve yan çantaya sürten ablayı saymazsak kazam yok
23 senede yüzbinlerce kilometre sonrası, hareket halindeyken iki kaza, full koruma sayesinde ikisindede burnum kanamadı . Ama park halindeki motoru ayağa düşürme sonucu 6 kırık.
Çölde kutup ayısı gören bahtsız bedevi varya o benim işte
devirmeleri kazadan saymıyorsak çok şükür bende başka araçla kazaya karışmadım hep aşırı zorlamalarım yüzünden kaydım düştüm
evet çok şükür yok bikere üstüme düştü
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:31 ----------
yokuştan inerken önteker kaydı ayağımın üstüne yattı ayağım incinci durma yakın hızda olmam rağmen birde hızlı gidenlerin vay haline
10 ekim 2012'den beri kullanıyorum allaha çok şükür ne motorumu düşürdüm ne de kaza yaptım çok düşecekmiş gibi oldum ama toparladım allaha çok şükür. yaklaşık 4700 km deyim.Başarılarımın devamını diliyorum
allah şükür en ufak bir kazam yan yatmam olmadı kaportam orjinal boya değişen yok : ))
Motosikletle 5 senedir 50 bin km tecrübem var.Allah'a şükür en ufak bir kazam bile olmadı.Ancak hiçbir zaman şehir içini veya kalabalık şehirlerarası yolları tercih etmem.Endurocu olduğumdan hep tenha dağ , köy yollarını tercih ettim.Gideceğim yere bölünmüş kaymak gibi asfalt yol varken ben çoğu zaman köy yollarından gitmeyi tercih ettim.Etrafımda ne kadar çok metal yığını olursa o kadar tehlike içinde hissediyorum kendimi.
kimse buyuk konuşmasın arkadaşlar ben 50 yıl kaza yapmadım deyıp kazada olen bir kac kişi tanıyorum allah yardımcımız olsun bu trafikte.biz motorculara saygı duymuyolar adeta kaza izlemek isteyenler var cok şiahit oldum ve yaşadım sakın gaza gelmeyin. birde kask takmayan arkadaşlara selam vermiyorum ve onumde başına bir iş gelse donup bakmam. siz tebbirinizi alın taktırı allaha bırakın. herşeyin allahtan geldigine inanın. sıkıntı cekmessiniz. cok basit kazalar gordum ölümlü, ve cok dehşet verici kazalar gordum sıyrık bile yok. ilahi adalet duzeni kurmuş. ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN. herkeze kazasız nice yıllar.......
Ben de 3.5 yılda 12.000 km yaptım. 3 kere yan yatmadan başka herhangi bir kazaya karışmadım Allah a şükürler olsun
3 yıl 40bin km oldu, henüz yok çok şükür :
kendı hatamızdan olmasa bile muhakkak karsımızdakının hatası sonucu ılla kı ufakta olsa kaza olabiliyor. motorlarımla toplamda yaklasık 20000 km yaptım. hıc yan yatırmadım .2 defa bayan sıkıstırdı düsmeden durabildim gecenlerde de kasis i gorunce yavasladım arkadasım yavaslamayı unutmus arkadan iteleyiverdi sonuc 30 tl lık far masrafı o da kendı motorunda. baslık kaza yapmayanlar diye acılsa da burada olupta ufakta olsa bişeyler gecirmeyen üyemiz var mı kı ?
motosikletim varken kaza yapmadım ama bir kaç kere düştüm...tabi oda acemilikten...gizli kasis
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)