kaza gecirmemis motorcular
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hala kaza yapmamış olmanın 3.5'luğunu üzerimde taşımaktayım. Bikere bisikletli çocuklar bana çarpmıştı. bir kerede araba. Ama bunları fasulyeden sayıyorum Allah'a dua ediyorum. Hepimiz için
-
Allaha şükür benimde ciddi bir kazam olmadı. bir kere ineğe çarpmamak için ani fren sonucu düştüm. birde bayır aşağı ön frenle inerken ön teker yana doğru kaydı ve motoru zor toparladım..Birde scooterlarda viraj alırken az gaz vericeksin..
-
yan yatırma dışında 6 senedir kazam olmadı inş.da olmaz en dikkat ettiğim şey ama arabalar dikkatli olmayabiliyor istanbul trafiği anlatılmaz yaşanır
-
Durakta yolcu indir bindir yapan otobüsün arkasından fırlayan ablaya carpmıcam diye motoru devirip kafamı durmakta olan bir arabaya vurdum, bir kere yokuşta U dönüşü yapmaya çalışırken b.k çuvalı gibi olduğum yere yığıldım, bir kere viraj çıkışı gaza yüklenince arkayı kaydırıp küçük bir aksiyon haricinde önemli bir kazam olmadı.. Hepsinde tam koruma idim ve Allah'a şükür hiçbir hasar almadım. Lakin bir keresinde hatuna motor kullandırırken hatun üzerime çıktı o sakattı aga işte Demekki yeni motor kullanmaya başlayan birinin önünde yada yanında durmayacakmıssın onuda öğrenmiş olduk
-
3ay 1800km Allah'a şükür kazasız belasız gidiyoruz şimdilik Allah cümlemizi korusun inşallah
-
istanbul gibi türkiyenin en yoğun trafiğine sahip bir şehirde 1 senedir motosiklet kullanıyorum 6500 km yol yaptım çok şükür allahıma motosikleti yere bile düşürmedim ancakk en az 30 kez
trafikteki diğer öküzoğlu öküzlerin yüzünden ufak tefek kazalardan kurtulmasınıda almış olduğum eğitim sayesinde ve allah cc nin korumasıyla burnum dahi kanamadan atlatarak 1 seneyi doldurdum. maşallah diyorum kendime ve ayrıca tüm dualarım bu mubarek regaip kandilinde şudur ki: allah tüm insanları ve hepimizi özellikle trafik kazalarından her türlü beladan musibetten korusun.
-
ben hiç kaza geçirmedim
hep kaz bana geçirdi
-
otopsici adlı üyeden alıntı
ben hiç kaza geçirmedim
hep kaz bana geçirdi
Dehşet içindeyim
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
-
otopsici adlı üyeden alıntı
ben hiç kaza geçirmedim
hep kaz bana geçirdi
Şairin ana fikri de zikri de bozuk çıktı!!
FATAL ERROR!!
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
oocan adlı üyeden alıntı
23 senede yüzbinlerce kilometre sonrası, hareket halindeyken iki kaza, full koruma sayesinde ikisindede burnum kanamadı . Ama park halindeki motoru ayağa düşürme sonucu 6 kırık.
Çölde kutup ayısı gören bahtsız bedevi varya o benim işte
Okan bey,
Geçmiş olsun. Gerçekten de traji komik bir durum olmuş sizinkisi. Gerçi sizinle bu forumda ilk defa konuşuyoruz ama başka forumda aynı konuda ufak da olsa diyaloğumuz olmuştu. Her neyse,umarım şimdilik 6 kırıktan eser kalmamıştır.
Aman dikkat,valla kutup ayısı yakaladı mı dinlemiyor. Çöl yada kutuplar fark etmiyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:12 ----------
Allah senide güldürür inşallah kardeşim.
Sabah sabah Metci ve sen kopradınız beni,bu stresli gün başlangıcında.
-
Bir aydir motor kullaniyorum bi kere denge kaybindan baska cok sukur bisey olmadi daha umarim da olmaz. Ama arabayla abim bi takla attirmisti bi tirstim daha araba surmeye oturmadim arabadan tirsdigim icinde motor aldim oda nasil biseyse )
-
kırmızı ışıkta kazam var çok ufak ta olsa. sola dönüş olmayan bir yerde en solda bekliyorum yanımda maxivan vardı bir tane. yeşilde çıkış yaptık adam sola kırdı bende aynasına bindirdim sol kolum mosmor oldu ama başka birşey yok motoru düşürmedim olay sonunda... işin komik tarafı adama kızıyorum hangi kafayla dönüyorsun yasak yola diye bana sinyal verdimya yetmedimi dedi mahlukat. şaka gibi ya
-
Malesef ben de bakir değilim. 3 yan yatırma , 2 düşme ( biri yoldaki mazot yüzünden , diğeri de açık unutulan ayaklık yüzünden).
-
10 yıl önce kaldırıma sürtüp devirdim,parmaklar biraz yontuldu.Yarım parmak eldiven kullanırken enayiliği bırakıp gerçek eldivene geçtim. Kasım ayında İstanbul dönüşü, Akhisar'da kırmızı da beklerken devirdim.Hasar yok.
-
arkadaşimla beraber 100 cup la yokus yukari büyük vitesle cikma sonucu yığılan motor vites düşürme işlemi sırasında kaçinilmaz tek teker durumu sonucu tek kazamız allahıma şükürler olsun 2 mizdede bişey yok kazanın büyüğü küçüğü yoktur kaza kazadir allah kimseye kaza bela vermesin tekeriniz istediğiniz gibi bassın
-
10 Haziran 2013, 00:41
23.12.2012 tarihinde kaza yapmıştım ben,olay caddede oldu iş kazası tamamen gıda sektöründe idim ozaman şube müdürü yüzünden oldu çabuk ol hemen gel dedi gittigim yol ıslak ve kaygan idi zaten önüme birden araç fırladı sokaktan çıktı bu neyse ben bunun sag ön çamurluguna vurdum ona çarpmasam park halındeki transporter ın arka camından girip ön camından çıkıcaktım önüma cıkan araca çarpmamla oldugum yere düştümde ucuz atlattım bu kazadan ders çıkardım ne konuda bu dünyada dikkatsiz 4 teker sürücüsü oldukça arada maddi kaza yapmamak elde degil heleki istanbul'da
-
11 Haziran 2013, 22:17
Zaten her kaza bi tecrube degil mi ? Yada kazadan son anda kurtulmak
-
11 Haziran 2013, 22:22
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)