30 DK ÖLÜMLERE DUR DİYELİM
Reklamlar
-
30 DAKİKALIK GENÇ ÖLÜMLERİ DURDURALIM.
DOMİNOS PİZZA GENEL MÜDÜRLÜK
Telefon : 0212 280 96 36
E-Posta : info@dominospizza.com.tr
http://www.sabah.com.tr/Yasam/2012/08/21/pizzayi-30-dakikada-yetistirmek-isterken-oldu
----------------
http://www.evrensel.net/news.php?id=55786
Düşlerim tutsak yüreğim sürgün içimde bir çocuk TEDİRGİN
Reklamlar
-
... haber eski ama tekrarinin olmayacağı ne malum..
-
geçen ay bizim burda daminosun çalışanı pizzayı yetiştireceğim derken 33 yaşınaki kadına vurarak ölümüne neden oldu.
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
-
Herkes için büyük tehlike yaşıyorlar. a2 ehliyeti olan işe alınıyor en azından eğitim zorunluluğu gerekiyor. En güzeli 30 dakika saçmalığının ortadan kalkması 10 dk sonra doyalım ama kimsenin ölümüne sebep olmayalım.
-
bu konuyu en güzel "zengin kız fakir oglan" dizisnde işlendi. adamlar mükemmel anlattılar olayı. diziyi izleyince anlarsınız. hatta o dizinin o kısmını replik olarak sürekli face youtube tıklayıp diğer medya gruplarının da dikkatini çekebilirsiniz.
-
Güncel kalması gereken bir konu. Şimdi mail attım.
Yaklaşık 6 ay kadar önce pizza sipariş ettim. Yarım saat geçti 40-45 dakika oldu gelen giden yok. Site süreye göre çalıştığı için pizza ulaştırıldı yazıyor. Aradım pizza söylemiştim geç kaldı, karşımdaki "abi bi aksilik oldu pizzanızı yaya olarak getiriyoruz ondan gecikti" dedi. Sıkıntı yok dedim. Biraz sonra kapı çaldı. Gelen çocuğa üzüldüm hem uzak hem baya yokuşlu bir yol geldiği yol. Hayırdır niye yaya geldiniz dedim, motorcu arkadaş kaza yaptı hastanede ben de aslında paketçi değilim dedi. Çok geçmiş olsun dedim para üstünü almadım. Pizza buz gibi olmuştu ama benim aklım da kuryede kalmıştı. Sormak aklıma gelmedi. Belki de benim pizzamı getirirken kaza yapmıştı...
-
Bu 30 dakika olayı benim de çok canımı sıkıyor. Pizzayı yetiştirebilmek uğruna trafik kuralları hiçe sayılıyor bunun akabinde gencecik canlar gidiyor... Sadece kuryeler değil biz de tehlikedeyiz, yaya kaldırımında sık sık görüyorum kuryeleri. Kuryelerinde suçu yok evine ekmek götürebilmek işinin devamlılığını sağlayabilmek amacıyla yapıyorlar o halde tek suçlu 30 dakika politikası.
-
bu konuyu okurken sponsor reklamlarında dominos pizza, gülermisin ağlarmısın
-
10 dakika geç zıkkımlanıverin yazık yav böyle olmasına değermi ?
-
sadece bu değil İstanbul içi express evrak alım teslim süresi 1.5 saat kuryeler ne yapsın
-
-
yasin_942 adlı üyeden alıntı
Mesela avcılardaki bir adam atıyorum kartal'a bir dosya gönderecek.Bunun alınması ve teslim edilmesi 1,5 saat mi ? Bu ne böyle ya insaf !
-
macar_93 adlı üyeden alıntı
Mesela avcılardaki bir adam atıyorum kartal'a bir dosya gönderecek.Bunun alınması ve teslim edilmesi 1,5 saat mi ? Bu ne böyle ya insaf !
aynen öyle normal gönderi 3 saat ama müşteri express gönderi yaparsa fiyat 2 katına çıkıyor süre yarıya düşüyor ben 2008 yılında bir kurye firmasında bilgi işlemde çalışıyordum sistem bu şekildeydi hala değişmediyse
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)