Girdiğim ygs -mülakat ve son sınavda kırşehir pmyo kazanmıştım intibak eğitimi için gün sayıyordum şeker bayramı arifesinde
İlk motorum olan kuba çita 150 ile yola çıkmıştım saat gece 11-12 gibi arkamdada 15 yaşında bir genç geziyoruz.
Ne ehliyetim var , ne montum , ne kaskım. Altımda incecik bir capri - üstümde atletsiz kısa kollu incecik gömlek - ağagımda spor ayakkabı ( şükür terlik giymemişim )
Köy yolundan bayırı çıktık 200metrelik aşşağıya ineceğiz ben bayırlı görünce gazı açtım tecrübem sıfır benim yanımdan bi cbr125 geçti gürültülü bir şekilde tam bayır istikametinde oturan bi öküz şerefsiz 3 tane eğitimli alman kurdu köpeğini bu cbr 125 in üstüne salıyor ama motor hızlı köpekler yola çıkmadan geçip gidiyor bende olanlardan habersiz bayır aşşa cbr yi kovalama çalısıp gazı köklüyorum hızım 70-80km/s. Köpeklerin biri yolun sağ tarafından ikisi sol tarafından yolu sıkışrıcakken bende ortalarından akar giderim düşüncesi ile hızlandım ama ben iki köpek var sanıyorum biri sağda biri solda ben yolu ortalamışken üçüncü köpek tam önüme bir atladı gövdesinden bodoslama girdim motorda nikelajlı tampon var bayır dik hızım yüksek motor zehir gibi ivme kazandı sürüklenmeye başladı öyleki köpeğe çarptığımda çıkan ses 1km öteden duyulmuş yakınlardakide motorun çıkartığı kıvılcımı yangın sanıp koşuyorlar. karakol tutanaklarına göre 54 metre sürüklendim vücudumda asfalt siyahlığı çıktı.
sonuçmu hiç bir yerimde kırık yok güreşçiyim 108 kilo sağlam bir yapım var ama sürtünme yanığı ve omuz kıkırdağımda ezilme vardı 15 gün evden çıkamadım. polis intibak eğitimine katılamadığım için yedeklerden birini çağırdılar yerime girişim yandı.
şimdi ise bakkala bile gitsem ls2 racing pro. kaskım ve almanyadan getirttiğim ıxs racing montum üstümde eğer o kazada bunlar olsaydı ben eve yürüyerek giderdim. o denli büyük bir kazada bile yürüyerek giderdim eve arkadaşlar....
Motor kullanmayı gerçekten bilen bir arkadaşım : kaza yaptığım kubaya binince alper bu motora binme demişti bende olurmu lan 1000 liraya 160km vuran makine aldım millet 5-6 bin lira verip yapamıyo o hızı demiştim oda alper buna binme durmuyor demişti olurmu ya duruyor bak falan diye fren sıkardım anladımki motor harbiden durmuyormuş...
önemli olan hızlanmak değil hızlı giderken durmak arkadaşlar şimdi ise bağlı köpek bile görsem motorun üstünde yüreğim azıma geliyor...