Nazarım değdi motor kaza yaptı.
Reklamlar
-
Normaldede nazarı çok değen birisiyimdir. Arkadaşın telefonuna bakarım telefon yere düşer. Okulda baktığım bir kız var geçenlerde duydum merdivenden düşmüş. Küçük çocuk görürüm ne tatlı derim başına bir şey gelir v.b olaylar... Neyse konuya giriyorum saat gece 11 civarı arkadaşlara gitmiştik ders çalıktık sonra yatsıyı kılıp evden çıktık. Biraz yürüdük önümüzden bir kurye geçti motoruda çok güzel kullanıyordu motor görüş açımdan çıkıncaya kadar baktım sonra aradan 6-7 saniye geçti bir çarpma ve sürtünme sesi dedim Eyvah motor kaza yaptı koş ! 2 kişi koşarak motorun yanına gittik Allah'a şükür görünür birşey yok kaskıda takılı değildi kuryenin ya arabaya çatptı yada çapmamak için kaydı düştü 1-2 dakika başında durduk sonra birşeyim yok dedi gitti. Aksilikler peşimi bırakmıyor yanımdaki arkadaş evine girdi benim ev biraz daha ileride tek başıma yürüyorum 3 tane köpek vardı 2 si havlayarak saldırdırmaya başladılar. Bagırdım hoşt felan dedim sokağı geçince kurtuldum. Sonuç sağsalim eve ulaştım kimseye bir şey olmadı. Bu nazar olayını ne yapacağım bilmiyorum ?
Reklamlar
-
Aman hocam!
Nazar mı bu, bana lanet gibi geldi
Saka saka
-
-
-
gittiğin yerleri önceden söyle de oralardan geçmeyelim
-
-
gördüğünde maşallah diyebilirsin içinden.. ..
-
Bu kadar nazarı değen biriysen bütün gùn maşallah diye gezmen lazım.
-
-
Aman üstad beni falan motorla trafıkte görünce arkamdan bakma hemen kafanı cevır Allah muhafaza
-
hocam sen kimseye çok yaşada deme mazallah çok yaşa dediğin 3 gün içinde perte çıkar
-
Nazar değil bu. Sen resmen lanetlisin
-
benimde bir arkadaş var maşallah dediği köşeyi dönmeden kaza yapıyor,,,
yeni araba teybi aldım adam yeni teyb almış dedi teyibi daha arabaya takmadan düştü yere cd çalar pert oldu,,,
bir arkadaşın dügününden gelirken yanımızdan geçen bir araba sürücüsüne hiç sevmezdim bu adamı mikrobun biri dedi,,,
adam yüz metre gitmeden kavşakta kaza yaptı,,
değirmende çalışan çocuğun resmini çekti çocuk Allah rahmet eylesin bir hafta yaşadı,,,
bizim burda böyle arkadaşa babiç diyorlar,,,
bende buna babicin laneti diyorum,,,,,
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
-
“nazar etme yada göz değme”
Göz değmesine meydan vermemek için bir şey hoşa gidince "Bârekallah" demek gerekir. Allah mübarek etsin. Hayırlı ve bereketli olsun. anlamına gelir.
Maşaallah = "Allah'ın dilediği şey veya Allah'ın dilemesi" kelime anlamı Allah nazarından saklasın, ne güzel gibi manası var.
Subhanallah = hayret ve şaşmayı ifade etmek için söylenir. Allahın bütün kusurlardan ve noksanlıklardan uzak olduğunu ifade eder.
Peygamber efendimiz aleyhissalâtu vesselâm den Câbir bin Abdullah’ın(sahabe) rivayet ettiği hadiste şöyle buyurulmaktadır:
“Göz değmesi haktır. Deveyi kazana, insanı da kabre girdirir.” (Keşfü’l-Hafâ, 2: 76, Ebû Naim’den naklen)
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
-
Vay arkadaş!
Böyle şeylere inanan bu kadar insan var hala demek...
Motosikletli Kaplumbağa...
-
böyle şeylere inanmayan bu kadarda insan var demek ?
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
-
Hocam böyle bir başlıkla kendini hedef etmişsin Olur öyle arada bende düşürdüm birkaç kişi
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
valla hocam,siz bi kurşun döktürün en iyisi :D
-
MotorKafa adlı üyeden alıntı
Vay arkadaş!
Böyle şeylere inanan bu kadar insan var hala demek...
BİRİDE BENİM...HEE İNANIOM NOLMUŞ? SIKINTIMI VAR?
Denildimi bir yerin adına Türk beldesi
Gözüm albayrak arar, kulağım ezan sesi....
-
Mehmet Turan adlı üyeden alıntı
Normaldede nazarı çok değen birisiyimdir. Arkadaşın telefonuna bakarım telefon yere düşer. Okulda baktığım bir kız var geçenlerde duydum merdivenden düşmüş. Küçük çocuk görürüm ne tatlı derim başına bir şey gelir v.b olaylar... Neyse konuya giriyorum saat gece 11 civarı arkadaşlara gitmiştik ders çalıktık sonra yatsıyı kılıp evden çıktık. Biraz yürüdük önümüzden bir kurye geçti motoruda çok güzel kullanıyordu motor görüş açımdan çıkıncaya kadar baktım sonra aradan 6-7 saniye geçti bir çarpma ve sürtünme sesi dedim Eyvah motor kaza yaptı koş ! 2 kişi koşarak motorun yanına gittik Allah'a şükür görünür birşey yok kaskıda takılı değildi kuryenin ya arabaya çatptı yada çapmamak için kaydı düştü 1-2 dakika başında durduk sonra birşeyim yok dedi gitti. Aksilikler peşimi bırakmıyor yanımdaki arkadaş evine girdi benim ev biraz daha ileride tek başıma yürüyorum 3 tane köpek vardı 2 si havlayarak saldırdırmaya başladılar. Bagırdım hoşt felan dedim sokağı geçince kurtuldum. Sonuç sağsalim eve ulaştım kimseye bir şey olmadı. Bu nazar olayını ne yapacağım bilmiyorum ?
Hırsızlık yapanlara,vatana mıllete hayinlık yapanlara, Ötv+Kdv oranalarını yukseltenlere iyice bak başkalarına bakma!!!
Güzel haberlerını beklıyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)