Geçmiş olsun
Geçmiş olsun
ne diyosun sen olm ya ciddimisin ? kanka aman dikkat et, çok büyük geçmiş olsun vallaha üzüldüm şimdi .
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Çok geçmiş olsun, tez zamandan atlatırsınız inşallah
Çok geçmiş olsun
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
ALLAH şifa versin çok üzüldüm ... Allah seni daha beterinden korumuştur şüphesiz ....
Geçmiş olsun abi. Aramıza hoşgeldin. Yarası zamanla geçiyor, hatta et toplanıp bir miktar uzuyor. Zamanla unutuyor insan, ama kışları soğuklarda bazen anlamsız bir şekilde sızlıyor ki bir kaç saniyeliğinede olsa, hatırlatıyor kendini. İçini kararttım di mi Tamam sustum.
Allah daha beterlerinden korusun.
Hepinizden Allah razı olsuın arkadaşlar...
eksik olmayın...acılar paylaşılınca azalır derler ya..
gerçekten işe yarıyormuş...insan hafifliyor biraz...iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler arkadaşlar....
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Çok geçmiş olsun abi acil şifalar dilerim.
ne kadar yazarsak yazalım senin acını sadece sen bilebilirsin
bu arada terapi istersen büyük hastanelerin acil servislerine git
3 trafik kazası geçirdim onlarca kırık zedelenme platinim civatam var ama ne zaman acile gitsem oradaki insanların durumunu görsem halime şükrederim
hem elindeki kaybı güzel bir faça olarak düşün
helal kazancın peşinde olan bir insanın nişanıdır elindeki
harley is making love with davidson
Geçmiş olsun Allah şifanı versin bunada şükür ...
Abi çok üzüldüm, canım sıkıldı, Allah beterinden saklasın seni acil şifalar diliyorum.
Çoğunluğun yaptığı şey daima yanlıştır.
Takma kafana kardeşim...
Hiç olmadığından iyidir be...
Her şeyde bir hayır vardır....
Hem boyu değil işlevidir önemli olan...
Çık şuraya iki yazı karala , atlattım sendromumu de bizide rahatlat , kendinide...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Geçmiş olsun kardeşim. Kolay değil , uzvunun bir kısmını kaybettin ama çok büyük bir kayıp değil. Ya elin gitseydi ? O parmağa her baktığında ne kadar şanlı olduğunu hatırlayıp " çok şükür " de. Söylemesi kolay tabi ama zamanla alışırsın. Varsın bir parmak 1 cm kısa olsun.
Çok geçmiş olsun ...
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
Geçmiş olsun,acil şifalar dilerim....
HAYAT; İSTEMEDİĞİMİZ HALDE BAŞIMIZA GELEN HERŞEYDİR
Büyük geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın... Görünmez kaza işte...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
zaten bütün olay burada bitiyor...hayatımda hiç günü kurtarma peşinde olmadığımdan kendimi yıpratırım..şükür herzaman var..daha büyük bir beladan kurtulmuş olmakta var işin içinde...
parmak geçer,gerçi izi kalır ama atlattım diyebilmek için henüz çok erken.....
her zaman demişimdir..bununla kurtulmak bir nimettir diye...
tek tek alıntı yapamadığım tüm arkadaşlara da tek tek teşekkür ederim..eksik olmayın...
çok aşırı bir şekilde kan tutması problemim olduğundan daha dün bakabildim parmağıma...buna şükür,Allah tekrarından ve daha beterinden saklasın cümlemizi...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
malum türkiye merdiven altı sanayi . neyse konuşmicam .
kardeş çok geçmiş olsun . umarım hızlı iyileşirsin .
Hayatı seviyor musun? Öyleyse zamanı çarçur etme, çünkü hayat ondan ibarettir. Benjamin franklin
Abi geçmiş olsun ALLAH beterinden korusun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)