Abi, yeğenimin serçe parmağı dahil bileğe kadar olan kısmı, askerde ise arkadaşın baş parmağı gözümün önünde kopmuşluğu var.
Şükür ki birkaç santim ile atlatmışsın!
Geçmiş olsun...
Abi, yeğenimin serçe parmağı dahil bileğe kadar olan kısmı, askerde ise arkadaşın baş parmağı gözümün önünde kopmuşluğu var.
Şükür ki birkaç santim ile atlatmışsın!
Geçmiş olsun...
Çok geçmiş olsun, umarım ağrısı da çabuk diner.
Gecmis olsun Samet cim...
Bu 2013 hicbirimize yaramadi yahu..
Ocak 16 da hastaneye gittim gögüs agrisi yüzünden..
Aslinda 5 gündür vardi o agri bende..
Gelip gidiyordu durmadan agrilar..
Bende üsüttüm saniyordum kendimi..
Ama o carsamba sabahi agrilar okadar cogaldiki anlatamam sana..
Neyse...
Hastaneye gittim ve "bir doktora ihtiyacim var" dedim...
Bayan "buyrun oturun" dedi bana...
Oturdum sira bekliyorum..
Elimde kocaman bir su sisesi.. Agzim kuruyor durmadan...
Artik dayanamayip elimdeki su sisesini yanimdaki koltuga patlattim.. (Agrilar okadar yani)
Az gecmeden beni siraya Alan bayan doktorla karsimda...
"Bu tiyatro yapan bey" diyor..
"ben tiyatro falan yapmiyorum" dedigimi hatirliyorum...
Daha sonra bir bayanin pantolunumu acmaya calistigini farkettim..
Yari baygin ben actim kayisi pantolonu...
Sonra omzuma biri dokunup "remzi bey, remzi bey kalp krizi gecirdiniz" dedigini hatirliyorum..
Bende bayan a bakarak "benmi kalp krizi gecirdim" der gibi bir isaret yaptigimi hatirliyorum..
Yakistiramiyorum kendime bunu yani....
Neye yaziyorum bunlari Samet im...
Sana cok cok gecmis olsun Dostum...
Ama kafana takma...
Istersen REHA da tanistigim adamlarin hikayelerini anlatayim sana..
3 hafta REHA ya gittim...
Öyle adamlar tanidimki..
Remzi Allah belani versin sen sapasaglamsin OLm dedigim cok oldu...
Yeniden gecmis olsun SAMET...
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
Çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah... tereddütte kalmanız sinir bozucu neden düşündünüz yazıp veya yazmamak ile ilgili? Biz burda bir aile değilmiyiz tabikide yazacaksınız yapmamız gereken birşey olursa başüstüne...
bu kawasaki bir başka dostummm
Hocam geçmiş olsun. Umarım çabucak sağlığınıza kavuşursunuz.
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
Çok Çok geçmiş olsun Rabbim daha beterinden korusun.
Albert EİNSTEİN derki;
Biri sana çok kötüsün derse boşver takma. Banada GERİZEKALI sın dediler, ATOMU PARÇALAYIP ELLERİNE VERDİM
beterin beteri vadır geçmiş olsun
Sür gari
hepinizden Allah razı olsun..eksik olmayın....
Remzi abi..sanada geçmiş olsun...dikkat et sende kendine...
,
arkadaşlar acıya çok dayanıklıyımdır..bunu beni tanımasa bile bu gibi durumda görenlerin kendileri bile söylüyor...,,
asıl mesele beni müthiş derecede kan tutması...olay atlatıldı bitti belki ama şimdi gözlerimi kapadığımda gözümün önüne gelen şeyler devam ettiği sürece unutmam uzun sürecek..parmağımın haline 1 hafta sonra 2-3 saniyeliğine zor bakabildim..
işte bu durum elimde değil...nasıl yokedileceğini yada geçep geçmeyeceğini bile bilmiyorum....
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Konuya geç cevap yazmanın sıkıntısını yaşıyorum şu an, 3 gün olmuş başlığı açalı, yeni gördüm
Benim de bir an içim acıdı, üzüldüm, ama hayat bu işte, bize neler göstereceği belli olmuyor.
Allah daha kötüsünden korusun, belki korudu da. Acil şifalar dilerim.
Geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.
Geçmiş olsun kardeşim,
Konuyu daha yeni gördüm ve çok üzüldüm. Keşke hiç olmasaydı böyle bir başlık vede ben görmeseydim. Abi çok çok geçmiş olsun, Allah daha kötüsünden korusun çok üzüldüm, İnşallah senin için büyük sorunlara yol açmaz tek temennim bu..
Büyük geçmiş olsun .Allah beterinden saklasın...
Allah razı olsun arkadaşlar...eksik olmayın...
Levent abi hep düşündüğüm,her zaman söylediğim,dile getirdiğim şeydir son yazdığın..
kimbilir bu kadar acıyla belkide çok ama çook daha büyük bir beladan kurtarmış olabilir yaradan....
görelim mevlam neyler??
neylerse güzel eyler...dememişler boşuna...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Büyük geçmiş olsun. Allah herkesi beterinden korusun.
Bence o kadar da bunalıma girme, daha da beter olabilirdi. iyi yönden bakmaya çalış, umutsuz değil , kalan parmaklar için mutlu ol derim.
Bizim iş yerinde çoğu prescinin 1-2 parmağı yok, bundan 4 ay önce bir arkadaşın dalgınlığı sonucu sağ elinde sadece baş ve işaret parmağı kaldı. geri kalanların yarısı gitti.
Esnetik ameliyat oldu. Feryat figan giderken gördüm. Görüş o görüş. tekrardan geçmiş olsun
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
geçmiş olsun, başlığı yeni görüyorum kusura bakmayın,
beterinden korusun inş.
tekrar geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın. Acil şifalar.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
kayat kaliteni hiçbirşekilde etkilemeyecek, askerde bile çok kişinin başına gelen ufak bir kaza.
kafana takmaya bile değmez.
çok geçmiş olsun.
Samet Bey, geçmiş olsun. Çok üzüldüm, Allah'tan acil şifalar diliyorum size. Üzücü bir durum ama atlatılamayacak bir şey değil. Ne söylesek boş, moralinizi yüksek tutun yine de... Allah hepimizi beterinden saklasın...
Geçmiş olsun.Allah yardımcınız olsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)