abi geçmiş olsun gerçekten üzüldüm.allah beterinden saklasın..
geçmiş olsun abi
4 teker gövdemi ,2 teker aklımı alır...
Büyük geçmiş olsun Samet. Allah beterinden korusun.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
Geçmiş olsun , Allah beterinden saklasın.
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
Büyük geçmiş olsun.
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Allah acil şifalar versin çok geçmiş olsun insallah.
cok uzuldum sametcım gorusemedık bayadır gecmıs olsun acıl sıfalar
www.erkakurye.com
çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
Geçmiş olsun, Allah'tan acil şifalar dilerim...
!!! Hepimize Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler !!!
Samet ciğim,çok geçmiş olsun kardeşim
İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
büyük geçmiş olsun. inan okurken içim sızladı. sol el işaret parmagımda iş kazası sebebiyle doku kaybı oluştu. dikiş ağrısınıda bilirim zorlugunuda. hala parmagımı tam kıramıyorum. debriyajı bile orta ve yüzük parmağımla çekiyorum. Allah korumus.
Samet kardeşim geçmiş olsun acil şifalar versin Rabbim inş. Genede Allah korumuş çoluğuna çocuğuna bağışlamış seni bunla gelsin geçsin inş.
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar...eksik olmayın...
Rabbim kimseye vermesin..ağrısı ayrı dert,gözönüne gelenler ayrı..Allah herkesi korusun .....
abicim cok cok geçmiş olsun okuyunca çok üzüldüm .. allah beterinden saklasın .. .. rabbim acil şifalar versin samet abicim .. :( en kısa zaman da görüşmek üzere
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Samet abi Çok büyük geçmiş olsun ,
Allahım beterinden saklasın
ANGARAJ
Adaşım cok cok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın :/ Senin adına çok üzüldüm sıkma canını sen. Uarım en kısa zamanda toplarsın kendini. İyiki varsın adaşım sana gülümsemek yakışıyor
Kaza Anında Seni Korur !
hepiniz sağolun arkadaşlar..eksik olmayın....
34 yaşındayım ve yaklaşık 16-17 yaşımdan beri inşaat sektöründe çalışıyorum maalesef zerre kadar iş güvenliği kültürü yok bizde bir kaç büyük firma zorlaya zorlaya bunu oturtmaya çalışmasa bugün geldiğimiz nokta bile mucizeydi...ölümden-kazadan korkmayı zayıflık sayan bir milletiz nedense ölüme duyulan saygı yaşama duyulmuyor neredeyse hayatta kaldığımız için utanacak duruma geldik...Burada yaralanan arkadaşımızın durumunu bilmiyorum o yüzden hele hele bu durumda kendisini eleştirecek halimiz yok. zaten benim sitemim kökleşmiş belkide 100-200 yıllık çalışma ve iş kültürümüze...sizde bundan bahsedince yazmak gereği hissettim çalışan birine kask tak, korucuyu maske kullan, gözlük tak, eldiven, iş ayakkabısı giy dediğin zaman küfretmişsin gibi suratına bakıyorlar...ufak merdiven altı işletmeler dışında çoğu iş yeri artık güvenlik için gereken tedbirleri alsada maalesef sıkılıp bunalıyoruz...allah sonumuzu hayır etsin diyelim...yaralanan arkadaşa geçmiş olsun diyorum eğer SGK lı çalışıyorsa hemen iş yeri kaza tutanağını tutsun doktor raporu ile gerekli başvurusunu yapsın iş yeri geçiştirmek isteyebilir korkudan ama haklarını sakın gevşek bırakmayın en kötü ihtimalle SGK dan çalışamadığı günlerin karşılığını alırsınız...birde ücretli çalışan arkadaşlar için bir uyarı mevcut yasalar çoğunlukla işçi lehine ama çoğunu bilmiyoruz maalesef ve adalet geç tecelli ettiği için sabredip hakkımızın peşinden koşamıyoruz sabredin ve asla pes etmeyin kaybedecek hiçbirşeyiniz-hiçbirşeyimiz yok...Şu an son çalıştığım işyerinden patronum telefon ediyor ama açmıyorum adeta yalvarıyor... işinizi iyi yapın, değerinizi artırın, haklarınızı öğrenin ve pes etmeyin... Geçmiş olsun Tekrar arkadaşım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)