Yokuş yukarı durmak zorunda kalınca fren tutmadı, motoru geri kaçırıp devrildim
Reklamlar
-
Çok geçmiş olsun, büyük talihsizlik olmuş. Artık ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz. Artçınız ile bol bol yokuşta nokta fren çalışırsanız, bir süre sonra arka fren kullanımı alışkanlık haline gelecektir. Tek başınıza kullanırken de yokuşta arka frene basmanın daha konforlu ve güvenli olduğunu fark edip eski alışkanlığınızı hemen terk edeceğiniz sanıyorum.
Reklamlar
-
hyce adlı üyeden alıntı
Mustafa Reis arkada sağa sola bakınan artçı olunca dengeyi sağlayıp arka frene basması zor oluyor :D Yolun da sağına yanaşmıştım, sağ taraf sol taraftan daha aşağıda kalıyordu. Sağa kaçırırsam direkt devriliriz diye frene basmak yerine dengeyi sağlayayım dedim. Gerçi çok düşüncek vakit olmadı, kibarca tabiriyle insan içeri doğru hacetini giderirken en doğru kararı veremeyebiliyor
ben motoru biraz sola yatık tutuyorum artçı varken zaten motor hafif sağ ayak boşta kalıyor sol ayak yetiyor durduğun yer düz olunca rahat zaten iki ayağıda atıyorum yere
-
YBR 125 hafif ya onu dik tutması zor değil. Motor kullanmayı onunla öğrenmiştim ordan biliyorum. Gv 250'nin ağırlık/denge olaylarına tam alışamadım, eşşek ölüsü gibi geliyor biraz spor yapıp mukavemetimi artırmam lazım
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
1- bozkır'da yaşıyor olabilirsiniz ama karşınızdaki insan şehirli.
2- efendi olunuz!!!
3- kardeş filan değiliz. nereden gelir bu samimiyet?
4- madem bilirkişisiniz ve yorum yaptınız, ilk yarısını anlattığınız hareketi nasıl tamamladığınızı da anlatın ki; sizi okuyanlara nasıl yanlış bilgi verdiğinizi de görüp ibret alsınlar.
1-bozkırda yaşayanlar sızden efendıdır emınım...
2-efendılık kişiye göre degışır demekkı sıze göre efendılık başka manada.
3-kardeş kelımesınden gocunuyorsunuz vede efendılıkten bahsedersınız.. sıze baska sözlerlede hıtap edebılırız...
4-sızın bılgılerıde alalım bılırkışılıgınızı görelım...
5-kımseye bır şey ıspatlamak zorunda degılız ısteyen ıstedıgını yapar bizim dogrularımız sıze yamlış gelebılır.
6-....
7-....
8-.....
9-sizle muhattap olupta ban yemek ıyı olmaz sehırli....
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
-
bozkır,şehirli benzetmeleri cok talıhsız olmuş.
aysun kayacı'yı gordum bır an...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)