hocam merhaba o kadar sorun etmeyin. normal yan ayaklıkta bile düşse aynı sorun oluyor.
şu şekilde basitçe çözebilrisiniz. sadece bunun için sıfırına hiç gerek yok düşüncesindeyim. nazarlığı olsun deyin yeterli...
hocam merhaba o kadar sorun etmeyin. normal yan ayaklıkta bile düşse aynı sorun oluyor.
şu şekilde basitçe çözebilrisiniz. sadece bunun için sıfırına hiç gerek yok düşüncesindeyim. nazarlığı olsun deyin yeterli...
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
konuda Hasan usta diye isim geçmişti , ümraniyede bir yere gittim motor tamircisi o da '' maslakta bizim ustamız var Hasan diye '' diyince bende verdim.. bakalım yarın birgün çıkar kısmetse o zaman işçiliği övdükleri kadar vardır görücez :(
dostum ustanın yanında da bu kadar üzme kendini adam sanki pert motoru toplamış gibi para istemesin. geçmiş olsun basit bi kaza geçirmişsin hiç üzme kendini. daha önce yeşil bi ninjanın sağ yan grenajını yaptırdık sticker'ına kadar bire bir oldu. adamlar 220km ile çakılmış makinaları ip gibi yapıyorlar.
Karadeniz - Giresun.
Koruma demiri tak ben taktım allahdan takmışım motoru park ettim markete girmek için arkamdan çat die bi ses baktm motor yerde ayaklıgı tam açmamışm ama koruma demiri sayesidne cizik bile yok :d
Ninja 250 tercih etmememin sebebi uçuk yedek parca fiyatları orjinal stickere 100 tl verme almany sticker e git 5 tl ye ozel yapim ayni stickeri yapiyorlar.
Sana bir şey olmaması sevindirici. Ben geçen çarşamba öbür dünyayı gördüm geldim. Verilmiş sadakam varmış
Düşük hızlarda ve dönmelerde genel olağan şeyler takma kafana demicem ne desem derdin acın hafiflemicek biliyorum ama yinede biraz daha dikkatli olmanı tavsiye ederim altındaki makina öyle 125 cc touringlere benzemez Dikkat et kendine Allaha emanet ol kardeşim iyi günlerde kullan
birşey soracağım.. koruma takozu taktırmış bi arkadaşım fakat 2 3 cm yamulmuş ufak bir kazadan sonra.. acaba içerde bağlı olduğu demirmi yamulmuştur yoksa koruma takozumu ? içerdeki demir ise sorun olur mu ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)