Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

ninja 250r kaza

Motovento
    REKLAM ALANI
    tomass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000RR, Yamaha SR500, Vespa Sprint 150S
    Alıntı Beckham2307 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yarın arıyım hemen olmadı varsa maili resim atıyım bakalım ne kadar çıkartacak fiyat.. birde dediğim gibi yeni olduğum için tatlı bi heycan var ee motorda güzel duruyor şimdi düşünce çizik kırık içim bi tuhaf oldu ama yapılacak öyle yada böyle :(
    Böyle bir şey ilk defa başına geldiği için paniğini anlayabiliyorum.
    Ama sen içini ferah tut
    Yaptıktan sonra grenajı değiştirdim dese; inanırsın
    işçiliği iyidir. bu arada Anadolu yakasında nerede oturuyorsun ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250r
    ümraniyedeyim.. maslakta çalışıyorum ben zaten yeri biliyorum vodafonun yanında maslak oto sanayi ama birde motoru oraya götürmesi dert kardeş o kadar içim acıdıki o an yanii cümleler kursam anlatamam kii sizde zaten en az benim kadar biliyorsunuzdur :( inşallah eskisi gibi olur :(

Motosikleti
    ümraniyedeyim.. maslakta çalışıyorum ben zaten yeri biliyorum vodafonun yanında maslak oto sanayi ama birde motoru oraya götürmesi dert kardeş o kadar içim acıdıki o an yanii cümleler kursam anlatamam kii sizde zaten en az benim kadar biliyorsunuzdur :( inşallah eskisi gibi olur :(
    Motoru neden götüreceksin ki.
    Grenajı söküp götürürsün.

Karlıyollar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Malesef Yok :)
    başlangıç motoru 100-125 cc olmalıdır.
    Mengu16 bunu beğendi.

Ercument - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    Dostum abartılacak bir şey değil benimkinin tıpatıp aynısı grenajı sök güzelce yerine oturt arkadan havya ile ısıtarak çatlak yerleri birleştir tamamdır.

Etiket bile aynı yerden yırtılmış.

Motosikleti
    Alıntı Karlıyollar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    başlangıç motoru 100-125 cc olmalıdır.

Tamam küçük cc ile başlanması iyidir ama....
    Farz edelim ki başlangıç motoru cbr 125 yada yzfr 125 idi.
    Grenaj kırılmayacak mıydı?
    Grenajsız motor ile başlamayı tavsiye etseniz eyvallah, ona sözüm yok.

Hocam bu arada hasar dert ettiğinize değmezmiş
    Ercument hocamın resmini paylaştığının aynısı.
    En iyisi ninjanın sinyallerini gömme sinyal ile değiştirmek galiba..

telmessos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fz6 fazer 2007 kırmızı
    bencede adamın fazla üstüne gitmeye gerek yok zaten derdi onu yeter dersini almıştır
    Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye halkına Türk milleti denir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250r
    benim anlamadım parçalar neden bu kadar uçuk.. ayna 125 sinyal 105 granajı zaten !! demekki sola yatınca aynı şey oluyor herkez birde bu vites ayaklığı biraz yamuldu ama o okadar öenmli depil düzeltiler demir diye biliyorum.. aynadaki çizikleri saymıyorum çok az , kuyruktada 2 cm geçmeycek az çizik.. onlar rütuj ile olur ama granaj bayağı sıktı canımı :( küçük cc lerde de hasar olacak tabi ama belkii tutardım motoru ihtimal tabii.. 170 kg motor az buz değilki :(

extrem_015 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    EŞŞİZ TR'DE TEK CBR600F PC35 4 CİĞERLİ EŞEK ARISI
    geçmiş umarım onarım işlemleri ucuza patlar

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250r
    teşekkür ederim :( tek temennim o bu saatten sonra :( ercüment bey ile aynı sanırım ben burdan göremiyorum resimleri filtre var ama işte sinekte küçük mide bulandırır hesabı :( tabii çiziklerde var az buçuk onları saymıyorum

Tulpar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR650R , Activa125
    Grenajlı motorları bu yüzden sevmiyorum .... en çokta cbf 150 yi özlüyorum koruma demirlisinden ne motordu ... büyük geçmiş olsun canını sıkma basit birşey bu Allah beterinden korusun

krd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    normal ara sokak 2 araba yanyana anca geçer :/ panik yaptım ön frene basınca dengeyi kaybedip düştüm dediğim gibi 10 km hız var veya yoktu. ybr ile ninjanın farkını burda anladım birde bu motor 170 kg onunda ağırlığını bayağı hissettim sanırımki hepisin toplayınca ... :(
    Bunlar hep tecrübe alışırsınız motordur bu yatar kalkar kırılır bozulur yapılır. Üzülünecek konu değil yaptırmadan bin öyle kabul et kökü 3 kuruşluk grenajın kenarı kırılsa nolur çatlasa nolur bin git motora düşünme bile.
    barodi, Ercument ve Beckham2307 bunu beğendiler.

rahmi34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015Yamaha Mt 09 Abs
    teşekkür ederim :( tek temennim o bu saatten sonra :( ercüment bey ile aynı sanırım ben burdan göremiyorum resimleri filtre var ama işte sinekte küçük mide bulandırır hesabı :( tabii çiziklerde var az buçuk onları saymıyorum
    o kadar sıkıntılı bir kırık yokmuş aslında, grenaj sökülüp arka tarafından havya ile ısıtarak tamir edilebilir. masrafsız olsun dersen bu şekilde bir tamirat için yardımcı olabilirim elimden geldiği kadar
    Ercument ve Beckham2307 bunu beğendiler.

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250r
    tamir edildiği zaman çok belli olurmu ? birde beyaz sedef boya aynı boyayı bulmak kolaymıdır ? hem grenaj için hemde debriyaj ayağı 1 - 1.5 cm eğildi onuda tamir ettirmek istiyorum :( koruma takozu aldım onuda taktırayım dedim :( o kadar cahilliğime düştümki anlatamam .. neyse olan oldu artık yapacak bişey yok

Sanıyorum ki kazaya tanık olduk Ümraniye Elmalıkent de beyaz bir ninja 250 ile düşen kişi sizdiniz sanırım. Malesef talihsiz bir kaza olmuş. Kaza anında motordan akan benzinin nedeni bulundu mu ? Geçmiş olsun

Motosikleti
    2015Yamaha Mt 09 Abs
    tamir edildiği zaman çok belli olurmu ? birde beyaz sedef boya aynı boyayı bulmak kolaymıdır ? hem grenaj için hemde debriyaj ayağı 1 - 1.5 cm eğildi onuda tamir ettirmek istiyorum :( koruma takozu aldım onuda taktırayım dedim :( o kadar cahilliğime düştümki anlatamam .. neyse olan oldu artık yapacak bişey yok
    şöyle tarif edeyim sana tamirden sonrasını, tamir edilmeden önce parçaları birbiriyle birleştiğinde nasıl görünüyorsa aynı o şekilde görünücektir, zaten çok dikkat çekicek bir görüntüsü olmaz tamir sonrası çünkü tamiri arkasından yapılıcak. boya konusunda sıkıntı çekebilirsin belki. müsait olduğun bir gün görüşüp iyice inceleyebiliriz ve detaylarını konuşabiliriz

Ercument - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    Takozları nerden ve kaç liraya temin ettin öğrenebilirmiyiz.

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250r
    Alıntı FurkanG adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sanıyorum ki kazaya tanık olduk Ümraniye Elmalıkent de beyaz bir ninja 250 ile düşen kişi sizdiniz sanırım. Malesef talihsiz bir kaza olmuş. Kaza anında motordan akan benzinin nedeni bulundu mu ? Geçmiş olsun
    Evet Şerifalinin aşağı kısmı :( orda acemiliği atayım dedim.. dönerken hızı ayarlayamadım ön freni kullanınca düştüm maalesef :( benzin düştükten sonra aktı ( benzin yada yağ tam bilmiyorum açıkcası ) .. çok teşekkür ederim

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:13 ----------

Alıntı Ercument adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Takozları nerden ve kaç liraya temin ettin öğrenebilirmiyiz.
    Kadıköy / Kızıltoprak mototaldan aldım.. sanırım 200 tl civarı olmalı tam hatırlamıyorum ekipmanıda ordan aldım

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:15 ----------

Alıntı rahmi34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şöyle tarif edeyim sana tamirden sonrasını, tamir edilmeden önce parçaları birbiriyle birleştiğinde nasıl görünüyorsa aynı o şekilde görünücektir, zaten çok dikkat çekicek bir görüntüsü olmaz tamir sonrası çünkü tamiri arkasından yapılıcak. boya konusunda sıkıntı çekebilirsin belki. müsait olduğun bir gün görüşüp iyice inceleyebiliriz ve detaylarını konuşabiliriz
    çok teşekkür ederim bakalım biraz daha bu şekilde kalsın diye düşünüyorum :(

Motosikleti
    2015Yamaha Mt 09 Abs
    çok teşekkür ederim bakalım biraz daha bu şekilde kalsın diye düşünüyorum :(
    dediğim gibi, bende ümraniye de oturuyorum mustafa kemal de, yakın olduğumuz için uygun olduğumuz bir zamanda bakabiliriz

kefeeee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Speed Triple 955i / Yamaha BWS 100
    Orjinal lastiklerini Pirelli Sport Demonlarla değiştir, biraz daha kontrol sağlarsın. Geçmiş olsun.
    Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
    Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)