ümraniyedeyim.. maslakta çalışıyorum ben zaten yeri biliyorum vodafonun yanında maslak oto sanayi ama birde motoru oraya götürmesi dert kardeş o kadar içim acıdıki o an yanii cümleler kursam anlatamam kii sizde zaten en az benim kadar biliyorsunuzdur :( inşallah eskisi gibi olur :(
başlangıç motoru 100-125 cc olmalıdır.
Dostum abartılacak bir şey değil benimkinin tıpatıp aynısı grenajı sök güzelce yerine oturt arkadan havya ile ısıtarak çatlak yerleri birleştir tamamdır.
Etiket bile aynı yerden yırtılmış.
Tamam küçük cc ile başlanması iyidir ama....
Farz edelim ki başlangıç motoru cbr 125 yada yzfr 125 idi.
Grenaj kırılmayacak mıydı?
Grenajsız motor ile başlamayı tavsiye etseniz eyvallah, ona sözüm yok.
Hocam bu arada hasar dert ettiğinize değmezmiş
Ercument hocamın resmini paylaştığının aynısı.
En iyisi ninjanın sinyallerini gömme sinyal ile değiştirmek galiba..
bencede adamın fazla üstüne gitmeye gerek yok zaten derdi onu yeter dersini almıştır
Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye halkına Türk milleti denir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
benim anlamadım parçalar neden bu kadar uçuk.. ayna 125 sinyal 105 granajı zaten !! demekki sola yatınca aynı şey oluyor herkez birde bu vites ayaklığı biraz yamuldu ama o okadar öenmli depil düzeltiler demir diye biliyorum.. aynadaki çizikleri saymıyorum çok az , kuyruktada 2 cm geçmeycek az çizik.. onlar rütuj ile olur ama granaj bayağı sıktı canımı :( küçük cc lerde de hasar olacak tabi ama belkii tutardım motoru ihtimal tabii.. 170 kg motor az buz değilki :(
geçmiş umarım onarım işlemleri ucuza patlar
teşekkür ederim :( tek temennim o bu saatten sonra :( ercüment bey ile aynı sanırım ben burdan göremiyorum resimleri filtre var ama işte sinekte küçük mide bulandırır hesabı :( tabii çiziklerde var az buçuk onları saymıyorum
Grenajlı motorları bu yüzden sevmiyorum .... en çokta cbf 150 yi özlüyorum koruma demirlisinden ne motordu ... büyük geçmiş olsun canını sıkma basit birşey bu Allah beterinden korusun
tamir edildiği zaman çok belli olurmu ? birde beyaz sedef boya aynı boyayı bulmak kolaymıdır ? hem grenaj için hemde debriyaj ayağı 1 - 1.5 cm eğildi onuda tamir ettirmek istiyorum :( koruma takozu aldım onuda taktırayım dedim :( o kadar cahilliğime düştümki anlatamam .. neyse olan oldu artık yapacak bişey yok
Sanıyorum ki kazaya tanık olduk Ümraniye Elmalıkent de beyaz bir ninja 250 ile düşen kişi sizdiniz sanırım. Malesef talihsiz bir kaza olmuş. Kaza anında motordan akan benzinin nedeni bulundu mu ? Geçmiş olsun
şöyle tarif edeyim sana tamirden sonrasını, tamir edilmeden önce parçaları birbiriyle birleştiğinde nasıl görünüyorsa aynı o şekilde görünücektir, zaten çok dikkat çekicek bir görüntüsü olmaz tamir sonrası çünkü tamiri arkasından yapılıcak. boya konusunda sıkıntı çekebilirsin belki. müsait olduğun bir gün görüşüp iyice inceleyebiliriz ve detaylarını konuşabiliriz
Evet Şerifalinin aşağı kısmı :( orda acemiliği atayım dedim.. dönerken hızı ayarlayamadım ön freni kullanınca düştüm maalesef :( benzin düştükten sonra aktı ( benzin yada yağ tam bilmiyorum açıkcası ) .. çok teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:13 ----------
Kadıköy / Kızıltoprak mototaldan aldım.. sanırım 200 tl civarı olmalı tam hatırlamıyorum ekipmanıda ordan aldım
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:15 ----------
çok teşekkür ederim bakalım biraz daha bu şekilde kalsın diye düşünüyorum :(
Orjinal lastiklerini Pirelli Sport Demonlarla değiştir, biraz daha kontrol sağlarsın. Geçmiş olsun.
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)