Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

ninja 250r kaza

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250r
    normal ara sokak 2 araba yanyana anca geçer :/ panik yaptım ön frene basınca dengeyi kaybedip düştüm dediğim gibi 10 km hız var veya yoktu. ybr ile ninjanın farkını burda anladım birde bu motor 170 kg onunda ağırlığını bayağı hissettim sanırımki hepisin toplayınca ... :(

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ercument - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    Alıntı Beckham2307 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bostancıda motor üzerine sadece yer varmış bikaç tanıdğım arkadaşım var motor sahibi , önerdiler pazartesi gidip konuşacağım dedğiniz gibi daha taze olay ee bende daha taze sayılırım motor işi bayağı canım sıkıldı :/ Cuma vakti gidersek motor kullanmaya olacağı budur ! :( bir kaç kere düşürürsem çok üzülür acaba yaptırım satsam kaç zararım olurmu ?
    Motor her yattığında satmaya kalkarsan işin iş. Sen Ninjanın keyfine daha varamamışsın doğal olarak hele biraz zaman geçsin bak bakalım satıyomosun. Ninjayla bi kere 3.4.5.6 uza, adrenalin zirve yapsın hiç bişeyin kalmaz.
    barodi bunu beğendi.

dream_rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14' CBR 650F
    para durumun nasıl bılmem ama uc secenegın var ya satıcan tamamen bu ısı bırakcan bana soylesen bunu olurumda vazgecmem 3 ay bınmedm eroın krızı gecırıyordum sankı ,ya bunu garajına cekıcen alıcan bır 125 cc duse kalka nerde ne olur yalayıp yutucan ondan sonra onu satıp bunla devam edıcen yada bunla devam edıcem sen ogrenırken oda hasat olucak sonunda sen bıraz fazla para kaybederek satıcaksın ama bu ısı ogrenmıs olucaksın ( tabı bu arada zorlandıkca motor zevkınden sogumazsan )
    cb125e (5000km) --- CBR250R (11500km ) CBR 650F (0KM ---- )

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250r
    korktupum alışma süreci eğer böyle geçerse hem motora hem cebime üzülürüm.. tamam belki aman aman kaybım olmaya bilir ama ilk günden bu olay yaşanınca soru işaretleri gelmeye başladı aklıma

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Z-moto yu aradaım sol granaj 1055 TL + sticker 90 TL birde sinyal : 105 TL şaka gibi.. keşke demek anlamsız ama dediğinizde doğru belli süre böyle gitse fena olmaıycak. Yaptırıp satsammı diyede düşünmüyor değilim
    İllaki Kawa250 bineceğim diyorsan, başlığınızda bir arkadaş kasko yaptırmıştı mesela Zaten Kasko bedeli işçilik dahil yana yatırma tutarı kadar yaklaşık. Bu yüzden mantıklı gelmişti bana. Yoksa ederinin 5/1 ini ödemek anlamsız tabi :/

Başlığı ilk gördüğümde elim gitmedi sırf yana yattı diye 1500 TL yakın masraf çıkabilir yazmaya

Bu durumda binmeye devam edecekseniz, değişim değil tamir yoluna gitmek daha mantıklı gibi. Stickeri cam yazısı yapan ufak bi reklamcı bile tarayıp 10 liraya halleder (Sağ/sol yenilerseniz hiç fark olmaz)

Durumun fotoğraflarını eklerseniz daha net yardımcı olur arkadaşlar. Geçmiş olsun :/
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

telmessos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fz6 fazer 2007 kırmızı
    bence satma kardeşim motor bi sekilde yapılır simdi satcam dicen adamın biri surası kırık burası çizik diye 3 kuruş para teklif etcen bide ona canın sıkılcak tehlikeli bi durumu yoksa biraz bin böyle sonra bulunur bi caresi sıkma canını:(
    Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye halkına Türk milleti denir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250r
    o kadar ekipmana para verdim asla bırakmam birazda salaklık diyelim dönemeyeceğim viraja girersek sonuç kaçınılmaz olur.. 3. seçenek gibi görüniyor ama inş haşat kelimesi sadece yazıldğı ile kalır :(

berqu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ninja 250r
    korktupum alışma süreci eğer böyle geçerse hem motora hem cebime üzülürüm.. tamam belki aman aman kaybım olmaya bilir ama ilk günden bu olay yaşanınca soru işaretleri gelmeye başladı aklıma
    satmayıp bununla devam etmek ıstıyorsan sök grenajlarını öyle devam et bı muddet en azından fazla hasar almamıs olursun maddıyat konusunda belkı bu da bı çozum olabılır
    Cadde34 Motosiklet Tutkunları
    Cadde34MT

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S

Motosikleti
    14' CBR 650F
    daha dur bu bsy mı benım gıbı tam oldum dıyeceksın kendıne guvenın gelıcek 125ccle şambriyel lastıkle tabiki çin malı sahıl yolu s virajında lımıt denıceksın buda yetmıcek sana yesıl yandıgı halde gece 11ınde caddeye sevgılı cıft atlıcak kız senı gordugunde donup kalıcak sende panık yapıp on frene abanıcan ve kıza carpmaktan son anda kurtulup yere yapısıcan 80km hızla suruklenıcen sen bır yere motor bır yere motorunun gozunun onunde asfaltın ısırıklarına maruz kaldıgını gorucen sonra kalkıcan ayaga kıza mı kufur etsen motorumu toplsan dıye dusunceksın ben buna ragmen bu ısten sogumadıysam aksıne hata benımdı tecrubem olsa kacıs yerı bulurdum dedıysem sende bulursun bence
    Beckham2307 bunu beğendi.

ugrgnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ramzey QM200 GY
    sen 250cc'yle basladın dmı ? onceden hangı motosıkletle tecruben vardı? eger kı scooter falan kullanıp dıger 250'ye gectıysen, sana denılecek 1 sozum yok. ıyı olmus bıle dıyebılırım
    Think Nothing! Just Twist The Wrist

Motosikleti
    fz6 fazer 2007 kırmızı
    http://www.ebay.com/itm/injection-mo...eedfeb&vxp=mtr

http://www.ebay.com/itm/KAWASAKI-EX2...838651&vxp=mtr

ben bunları buldum işine yarar inşallah ebay dan parça getiren baya bi arkadaş vardı sende bi araştır olmazsa
    Beckham2307 bunu beğendi.
    Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye halkına Türk milleti denir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250r
    formda şuanda bayanında olabileceğini düşünüp cevap yazmıyorum açık açık siz anlamışsınızdır o andan sonra kalıp hangisine bineceğinize

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:18 ----------

ybr 125 kullandım 2 gün , birde yarım veya maksımum 2 saat ehliyet sınavı öncesi tecrübe , tabi sayarsak

Motosikleti
    CBF150
    Alıntı ugrgnr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen 250cc'yle basladın dmı ? onceden hangı motosıkletle tecruben vardı? eger kı scooter falan kullanıp dıger 250'ye gectıysen, sana denılecek 1 sozum yok. ıyı olmus bıle dıyebılırım
    150 cc lerin yatmama garantisi var doğru söylüyorsun.

Dostum şu resmi ekleyiver yahu o hızda çok kötü bir durum olmaması lazım.

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250r
    telmessos çok teşekkür ederim.. bende bugün biraz araştrdım fakat gümrükte takılıyor diye bi cümle okudum ne kadarı doğrudur bilemiyorum. 2. olay bu beyaz granaj hepsinde aynıdır dimi ( saçma olabilir bu soru aama ) simli gibi bişey hatunun yüzü gibi parlıyor hep bunlarda öyledir sanırım sonuçta aynı olması gerek değilmi ?

Motosikleti
    14' CBR 650F
    Alıntı Ercument adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    150 cc lerin yatmama garantisi var doğru söylüyorsun.
    en azından daha hafıf gıdon turu daha fazla koruma demırı takılıyor ve dustugunde el kadar fıber bın kusur tl ıstenmıyor

Motosikleti
    fz6 fazer 2007 kırmızı
    rica ederim yardım edebildiysem ne mutlu motorun bi yerlerinde boya kodu yazıyordur bilen arkadaşlar motorun tam olarak neresinde yazdığını söyler onun üzerinden gidebilirsin belki ama buyuk ihtimal aynı beyazdır hepsi

tomass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000RR, Yamaha SR500, Vespa Sprint 150S
    Canını hiç sıkma, düşmeyen motorcu yoktur merak etme.
    Grenajı değiştireyim diye hiç düşünme.
    Maslak oto sanayide MOTOCOLOR Hasan var telefon numarası 0212 286 65 47 olması lazım.
    Arayıp hasarını anlat ve fiyat al , on numara işçiliği vardır
    birkaç yıl önce komple grenaj boyatıp bir iki parçada kırık tamiri yaptırmıştım yanlış hatırlamıyorsam 700tl almıştı.
    Şuan ne kadar ister bilemiyorum...

Motosikleti
    CBF150
    Bundan kötümü

Buda yerine oturttuktan sonraki hali

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250r
    yarın arıyım hemen olmadı varsa maili resim atıyım bakalım ne kadar çıkartacak fiyat.. birde dediğim gibi yeni olduğum için tatlı bi heycan var ee motorda güzel duruyor şimdi düşünce çizik kırık içim bi tuhaf oldu ama yapılacak öyle yada böyle :(

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)