@yürekçe ve @serdar37100, avatarınızın altında 1 resim daha mı var benmi yanlış görüyorum?
@yürekçe ve @serdar37100, avatarınızın altında 1 resim daha mı var benmi yanlış görüyorum?
Bu yaklasima "ben guvendim patladim, siz guvenmeyin sonu kotu" deniyor, yada tecrube kisa hali ile.
Kimseye koruma kullanmayin falan demiyoruz, ama koruma kullanipta her sorun halloldu sanmayin diyoruz.
Tek tek cumle ayiklamak yerine, komple okunursa daha net anlasilir.
Benim altini cizmek istedigim konu, koruma "korumaz" degil.
Diyorum ki kazaya mahal vericek islerden cadde de kacinmak gerek.
Kaza olduktan sonra ustunde ne olursa olsun isin sans, onemli olan o kazaya girmemek ve kazaya sebeb olucak is yapmamak.
Ayrica istburak ta CBR 125 vardi kazayi yaptiginda SS falan degil bildiginiz kici kirik cbr 125, yani bi tek SS ler kaza yapmiyor.
We are many...
Daha 3-5 gün önce izmirli bi grup arkadaş, kaskları ve koruma ekipmanları olmadığı için eleştirilmiş, onlarda bu eleştirileri yapanlara kan kusmuştu.
Yok efendim, bir şey olmazmış... Bu videoyu izletmek gerekir bi. Başka yoruma gerek kalmazdı.
Bilgilendirme için çok teşekkür ederiz. Kendimize duyarlı olduğumuz gibi, çevremiz için de duyarlı olmalıyız. Motosiklet tutkusu bunu gerektirir.
Ne diyelim, Allah hepimizi korusun. Biz devemizi iyice bağlayalım da...
Güvenebileceğimiz tek gözler, kendi gözlerimizdir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)