Yapılacak pek yorum yok. Yinede genç bir insan Allah şifa versin. Allah anne ve babasına bağışlasın diyorum.
Yapılacak pek yorum yok. Yinede genç bir insan Allah şifa versin. Allah anne ve babasına bağışlasın diyorum.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Yine ucuz yırtmış, kafayı öyle yarıpta uyanık kalmak şans işi.Bir arkadaşımızı aynı böyle kaybetmiştik.
http://www.aydinca.com/atca-kazasi-videosu.html
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Az önce haberlerde gösterdi.Meğer motosikletin üzerinde iki kişi varmış.Birinin durumu ağırmış...
olseymıs pezevenkler bıde tır soforunun basını yakmıslar
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
anlamadığım taraf tır şoförü neden tutuklandı adamın suçu yok ki boş yere başı yandı
Belkide sağlık sorunu vardı kimse bilerek ve isteyerek bir tıra çarpmaz motor ile mermiye kafa atmak gibi birşey Allah yardımcıları olsun....
allah acil şifalar versin inşiallah ölmez , hep cehalet başka açıklaması yok , yapılacak yorumlar yapılmış ne desen boş .
ama iyiki gebermiş, böylelerine hiç üzülmüyorum diye bu ve farklı zamanlarda açılmış konulara yorum yazan arkadaşlara seslenmek isterim ,üzülürsün yada üzülmezsi,n kimsenin bunu sorgulamak gibi bir vazifesi olamaz lakin , forum köşelerinede bu şekilde yorum yazılıyor olması kanımca üzücü bir durumdur , motosiklet camiasını kötülemek değil, kökündende kazısa, kimse ölmeyi haketmediğidir hissiyatım , yavvv bir insan canından bahsediyoruz arkadaşlar etmeyin , kedi köpek yavrusundan değil , kaldıki onlarınkide candır , bazen bende bulunduğum muhitte şahit oluyorum böyle şeylere cehalet başka nedirki durum ?
tırcının başını yakmıştır , kırmızıda geçmiştir , korumasız motosiklete binmiştir , yapılabilecek tüm hataları yapmıştır herşeye amin , lakin bu çocuk 17 sinde arkadaşlar el insaf bu derece ölmesini dilemek , iyi olmuş demenin nasıl bir keyif verdiğini lütfen bana açıklarmısınız ?
evlat sahibimisiniz ? kaç tane çocuk büyüttünüz önce bu meseleyi çözelim sonra duruma bakarız ,
etmeyin gözünüzü seveyim ,
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Her ilde her ilçede böyle gençler var ve buna benzer kazalar oluyor, yorumları okudum ama kimsenin aklına gelmeyen bir şey var Türkiyemizde "bir şey olmaz" diyerek yolu çıkılan sonuçları genellikle böyle hüsran görüntülerle bitiyor, muhtemelen motosikletin freni bile yoktur onun için fren yapmadan TIR ın altına girdi. Ayrıca piyanist_irf katılıyorum, TIR cıyı gözaltına almaları gayet normal çünkü kaza yapan gencin ailesinin ne yapacağı belli olmayacağı için en azından ortalık sakinleşene kadar polis kontrolü altında tutulması bence isabetli bir karar. Ben bu konuda Trafik Polis teşkilatını kınıyorum, kanunlar açık ve net bunun gibi sürücüler görüldüğü yerde durdurulup gerekn ceza ve yaptırımlar uygulansa kimse bu şekilde motosiklete binmez ama gördüğüm kadar sadece uygulamalarda ve çevirmelerde yasalar uygulanıyor halbuki avrupada olduğu gibi polis her sakıncalı gördüğü sürücüyü cevirip gereken yasal işlemi yapsa emin olun böyle hadiseler azalacaktır.
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
çok kötü olmuş hakkaten Allah acil şifa versin
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
Tüm yazılanları okudumda senin şu lafa canım sıkıldı arkadaşım doğrusu, görüntülerde belli zaten hatanın kimde olduğu ne yakacaklar şoförün başını suçu yok bişr şeyi yok ölseymiş dediğinin annesi gecelerdir uyumuyordur o çocuk o yaşa kolaymı geldi ulan belki babasının motorunu kaçırdı biraz bineyim diye ondan terlik filan zıpladı çıktı arkadaşnıda attı arkasına hava atcak ya.. yaptığını kasksız gezmesini vs. savunmuyorum yanlış anlaşılmasın ama ölsün p.. demekte olmaz bu vatanın çocuğudur bir deliilk yapmıştır zaten bedelinide en ağır şekilde ödemiş, ölsünmüş niye ölsün iyileşsin hatasından ders alsın devam etsin yaşamaya
Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...
Motorlu canavara ne desek boş. Olan tır şöförüne oldu adam yolunda ve kurallara uyarken yok yere malın birinin gelip çarpması sonucu tutuklanmış. Nasıl bir demokrasi var bu ülke de ya.
4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
Yanlamak biz de ata sporu!
Tır şoförünü kutluyorum, o arkadaş hayatını o şoförün dikkatine borçlu.
İnşallah arkadaş iyileşir de bu videoyu izler, ders alır biraz.
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
Arkayı kitleyip lowside düşseydi sıyrıklarla atlatabilirdi ancak kırmızıda durmayan birisinden lowside ı bilmesini beklemekte yanlış olur. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur ve 2 teker işini bırakır. Böyleleri yüzünden toplumda motorcuya kötü gözle bakılıyor.
ben 4-5 aydır elektrikli bisiklet sürdüğüm halde hiç bir kırmızı ışıktan geçmedim her zaman durdum bekledim. zaman zaman kask, mont ve eldiven ile sürdüm elektrikli bisikleti. bu insanlar nasıl böyle kendilerine güveniyorlar anlamış değilim..
İha da felaket ajansımıdır nedir...
Ne kadar vahşet videosu varsa bunlarda....
Tesadüfmüdür ,arayıp buluyorlarmıdır...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
http://www.artmotoakademi.com/akadem...eler.php?id=10
Burada şehir içinde motosiklet kullanımıyla ilgili, gayet mantıklı ve pratik çözüm önerileri var. Bu tür olayların başımıza gelme olasılığını en aza indirgeyebilmek için değerlendirmek gerekir bence.
Abi iyi hoş yazmışsınızda adam kendisini düşünmüyo başkasını mı düşünecek(ailesi veya çarptığı belki böyle bi olay olmasaydı çarpacağı). Belki çoğunuz beni yargılayacaksınız ama bu zihniyetle araç kullanan adamlar hiç kullanmasın böyle insanlar yüzünden ailelerimiz motor kullanmamıza sıcak bakmıyor. Bazı insanlar motosiklet sürücülerini serseri gibi görüyor. Ben ne zaman çevremden çok hızlı ve kontrolsüz bir şekilde geçen bir araç görsem beddua ederim. O adam pistte tek başına sürüş yapmıyo sonuçta trafikte kendi kadar başkasının hayatını da riske atıyor. Kimsenin de böyle bi hakkı yok.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)