geçmiş olsun. ciddi bişey olmaması sevindirici. ama unutmamalı, arkadan çarpan her daim suçludur. isterse keyfinden aniden frenlesin yine sen suçlusun, fren mesafesi burada devreye girer.
Millet Boşuna Demiyor Bayan Sürücü Yoktur Allah'a Emanet Araç Vardır Diye
Geçmiş olsun ilk motorumu aldığımda buna benzer bir olayda benim başıma gelmişti çok çok yavaş gidiyordum ışıklardan yeni kalkış yapmıştım öndeki kartal aniden duruverdi adam telefonla konuşuyordu tampona 3-4 cm kala zor durmuştum tam arkamdada hatlı minübüs vardı tost yapıcaktı az daha beni. O günden beri arabaların arkasında durmuyorum genelde sağ tekeri izliyorum.
öndeki siyah aracın içinde bayan sürücü olduğunu anlayabilecek kadar kartal gözlere sahipsen demek ki bu frenaj mesafesini ayarlayabilecek kadar reflekslerin olmalı...hem hatalısın hemde bayan sürücülere çamur atacak kadar aymaz...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
geçmiş olsun
60-70 km ile sana ait olmayan bir şerittesin. zaten 3 şeritli bir yolda motosiklet en sol şeritten gidemez.. kaldı ki fren ve takip mesafesi hız bölü 2 yapamazsın o 4 tekerlekli araçlarda oluyor.. düşün adam da mersedes var 4 disk fren bastımı frene üstündesin. takip mesafeni ona göre ayarlaman gerekiyor. sonuç olarak haklı yada haksız olmak değil , kaza yapmamak.. dizlik takmak ,motosiklet pantolunu botu giymek.. zarar hep bize...
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Bayan sürücüye herzaman için dikkat ediceksin ya gerçekten :/ bayan bi sürücü ben ana yoldan gidiorum sağdan çıkcak resmen bekledi bekledi hızımı azalttım beklicekmi diye durdu beni bekledi bende geçiyim derken tam 10-15metre kalmışken önünden geçmeye çıkıverdi allahım yarabbim frene basarken gazamı bastı gerçekten bayanlara DİKKAT
Dört teker bedenini, iki teker ruhunu taşır...
bayan sürücüler kaza yapan en az sürücü fakat kazaya sebebiyet vermek de üstlerine yok maalesef alkolden daha tehlike saçıyorlar
muhattabın bayan surucuyse %100 sen haklısın kardesım.. turkıyede ehlıyet bakkalda satılır gıbı dagıtılıyor.. bayan surucuye hayır !
sacma sapan arac kullanıyorlar dengesızlık yapıyorlar panık oluyorlar ya ne bılım allah korusun cok dıkkat etmek lazım.. ben bayan surucu gordugum zaman tırsıyorum.
neyse gecmıs olsun kardesım..
Çok acılar çekerim çok acılar, köpek değilim onu ısıramam.. Isırırım dudağımı. Büyük kişilerin sırlarına ortağım, gene de nah şu kadar övünemem. Bütün ayıplar bende ama, ne yapıp yapmalı ulaşmalı dostlara. Geri de kalmayı kendime yediremem..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)