Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Garaja Girerken Yan Yatırdım..

REKLAM ALANI

motosikleti yerden kaldırma tekniği

dreamkiller, oguzcelik ve ugrgnr bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    blt_59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motorsuz :(
    valla moto o haldeyken nası foto çekmek aklına geldi şaşırdım geçmiş olsun ..
    eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Geçmiş olsun. Bundan sonra bu işi ikinci bir kişinin yardımını alarak yap. Tek başına olduğun için düşürmüşsün.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı oguzcelik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorun kapalı garajı var aslında ama zemine beton döküleceği için şu an koyamıyorum.KApalı otoparka götürsem en yakın 3 KM, aklım orda kalıcak. Karda kışta dışarda bırakmaktansa sokayım dedim binanın bodrumuna. Yani yukarıda da Esirci kardeşin dediği gibi " hırsızlık belası olmasa da bizde sokuşturmasak bir yerlere."
    Motor 160 kilo öyle ha diyince kalkmıyo yerden.Ne yapsam diye düşürken telefonu elime aldım yardım isteyecektim birinden o sırada da foto çektim.
    Teşekkürler geçmiş olsun dileklerin için.
    Geçmiş olsun Oguz,olur bunlar,
    ama öyle motor 160 kilo filan dersen olmaz.Muhtemelen benden çok gençsin.
    Ben elliye merdiven dayadım,emekliliğim yaklaştı,250 kg lık motora asılıyorum kaldırmak icin yeri geldiğinde
    oguzcelik bunu beğendi.

oguzcelik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sağol Savaş Abi,
    26 yaşımdayım,Aslında motoru kaldırma tekniğini teorik olarak biliyorum ama daha önce hiç denemedim.Motor yerdeykende hiç aklıma gelmedi o tekniği uygulamak.

(Motoru kaldırma tekniği aklına gelmedi ama foto çekmek aklına geldi) yazar diye birisi ben önceden yazayım dedim
    www.motojektif.com

ugrgnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ramzey QM200 GY
    Alıntı greyhorse adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motosikleti yerden kaldırma tekniği

bızımkıler yan ayaklıgı acmayı unutur oturur motorun ustune aynı bunun gıbı ıtttırır ıttırır cat obur tarafa devırır
    Think Nothing! Just Twist The Wrist

blamir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Z750R, Husaberg FE450e, YZ125
    Hocam geçmiş olsun ben de ilk motorumun ayaklığını açmayı unutmuştum salıverdim. Ama ben biraz şanslıydım Bankın üzerin de duran battaniyelerin üstüne düşmüştü pek bir hasar görmedi. Önemsiz bir plastik kırıldı oda 45TL civarıydı.

Yine başka bir olay,
    Yer İstanbul/Bağdat Caddesi. Z750R altımda Sedat_57 artçı olacak. Adam öyle bir atladıki motora ben hazır değildim. Yadan uçarak geldi adeta bir anda motor yana doğru savruldu, motor gidiyor düşücez hayvansal bir güç ile artçı ile 300kg ye yaklaşan motoru yandan yukarıya çektim. Sedata sordum ayağını yeremi koydun diye yok dedi. O an yok artık dedim ve adrenelinin verdiği inanılmaz gücü orada gördüm... Tabi istamsiz olarak bağırmışım polis noluyo lan diyo orda :D

çok geçmiş olsun Allah daha kötüsünden korusun

geçmiş olsanda birader sende motoru dışarda bırakıverseydin bari 1günlük iş deilmi bu beton dökülmesi 1gğnlüğüne dışarda dursun nolucak.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)