Garaja Girerken Yan Yatırdım..
Reklamlar
-
motosikleti yerden kaldırma tekniği
Reklamlar
-
valla moto o haldeyken nası foto çekmek aklına geldi şaşırdım geçmiş olsun ..
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
-
Geçmiş olsun. Bundan sonra bu işi ikinci bir kişinin yardımını alarak yap. Tek başına olduğun için düşürmüşsün.
-
oguzcelik adlı üyeden alıntı
motorun kapalı garajı var aslında ama zemine beton döküleceği için şu an koyamıyorum.KApalı otoparka götürsem en yakın 3 KM, aklım orda kalıcak. Karda kışta dışarda bırakmaktansa sokayım dedim binanın bodrumuna. Yani yukarıda da Esirci kardeşin dediği gibi " hırsızlık belası olmasa da bizde sokuşturmasak bir yerlere."
Motor 160 kilo öyle ha diyince kalkmıyo yerden.Ne yapsam diye düşürken telefonu elime aldım yardım isteyecektim birinden o sırada da foto çektim.
Teşekkürler geçmiş olsun dileklerin için.
Geçmiş olsun Oguz,olur bunlar,
ama öyle motor 160 kilo filan dersen olmaz.Muhtemelen benden çok gençsin.
Ben elliye merdiven dayadım,emekliliğim yaklaştı,250 kg lık motora asılıyorum kaldırmak icin yeri geldiğinde
-
Sağol Savaş Abi,
26 yaşımdayım,Aslında motoru kaldırma tekniğini teorik olarak biliyorum ama daha önce hiç denemedim.Motor yerdeykende hiç aklıma gelmedi o tekniği uygulamak.
(Motoru kaldırma tekniği aklına gelmedi ama foto çekmek aklına geldi) yazar diye birisi ben önceden yazayım dedim
-
greyhorse adlı üyeden alıntı
motosikleti yerden kaldırma tekniği
bızımkıler yan ayaklıgı acmayı unutur oturur motorun ustune aynı bunun gıbı ıtttırır ıttırır cat obur tarafa devırır
Think Nothing! Just Twist The Wrist
-
Hocam geçmiş olsun ben de ilk motorumun ayaklığını açmayı unutmuştum salıverdim. Ama ben biraz şanslıydım Bankın üzerin de duran battaniyelerin üstüne düşmüştü pek bir hasar görmedi. Önemsiz bir plastik kırıldı oda 45TL civarıydı.
Yine başka bir olay,
Yer İstanbul/Bağdat Caddesi. Z750R altımda Sedat_57 artçı olacak. Adam öyle bir atladıki motora ben hazır değildim. Yadan uçarak geldi adeta bir anda motor yana doğru savruldu, motor gidiyor düşücez hayvansal bir güç ile artçı ile 300kg ye yaklaşan motoru yandan yukarıya çektim. Sedata sordum ayağını yeremi koydun diye yok dedi. O an yok artık dedim ve adrenelinin verdiği inanılmaz gücü orada gördüm... Tabi istamsiz olarak bağırmışım polis noluyo lan diyo orda :D
-
çok geçmiş olsun Allah daha kötüsünden korusun
-
geçmiş olsanda birader sende motoru dışarda bırakıverseydin bari 1günlük iş deilmi bu beton dökülmesi 1gğnlüğüne dışarda dursun nolucak.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)