Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Garaja Girerken Yan Yatırdım..

REKLAM ALANI
    oguzcelik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhabalar,

Motoru 2 bina yanda oturan abimin kapalı garajına bırakıyorum normalde, garaja beton dökülecekmiş, herkes aracını çıkarsın diye duyuru yapmışlar.
    Çıkardım bende motoru, bizim binanın altında ki bodruma da motor konuyo ama merdivenli bi kısım var rampa falan yerleştirip üstüne öyle geçmek gerekiyo, daha önce hiç denemedim girmeyi.
    Skuter olsa rahat girer çıkar ama benim motorla zor oluyo baya.Rampadan geçerken paldır küldür indim aşağı.Debriyaj kolu kırıldı.

Fotoğraf kalitesi çok kötü kusura bakmayın!!

regal bunu beğendi.
    www.motojektif.com

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    1 hayabusa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    actıv 110
    geçmiş olsun

Evranos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçmiş olsun
    "Misyonerler Afrika'ya geldiklerinde onların elinde Incil, bizim elimizde toprağımız vardı. Bize gözlerimizi kapayarak dua etmeyi öğrettiler. Gözümüzü açtığımızda bizim elimizde Incil, onların elinde topraklarımız kalmıştı."

Okan Sinan Ocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1200GT (Helga) BMW S1000XR M Sport
    Geçmiş olsun yanlız değilsin , hemen her motorcunun başına hayatında en az bir kere gelir. Sana birşey olmamış ya önemli olan o motor tamir edilir önemli değil.

Sevgiler
    dreamkiller bunu beğendi.
    DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR

Geçmiş olsun,Sana birşey olmamış ya motorun altında kalanlar,ezilenler oluyor.En büyük hatan basamakların üstüne koyduğun kalas'mı ?demir'mi ? herneyse kısa ,mümkünse biraz geniş ve aşağıya doğru eğimli olmalı dengenin bozulması halinde ayaklarını basamabilir bir yerlere tutanabilirsin.

esirci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V-Strom DL 650 K7+Ramzey 200 cross
    Geçmiş olsun kardeşim,sıkma canını sana bir şey olmasın.keşke şu hırsızlık belası olmasa da motorları oraya buraya tepiştirme derdinden kurtulsak.
    APALA ve oguzcelik bunu beğendiler.

Panter38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ******* 250r+bora '03 trendline
    usta gecmis olsun da sen teflon tavayla cekmedigine emin misin fotolari harbiden ucuz kurtulmussun gerci motor dusunce icin yanmistir ama neyse
    Hayattan Motorumu Alın Geri Neyim Kalır Ki?
    Melikşah Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği (Tam Burslu)

takendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1300 GT
    Girmeye çalıştığın yer merdivenli olduğuna göre Garaj değil,
    büyük konuşmayayım ama seninki gibi bir düzenekle motorla merdiven inmem,

sana bir şey olmamış,dua et...

En kötü kazan bu olsun. Geçmiş olsun.

APALA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ARMadillo
    kardeşim oluyor işte. büyük kazanı savmışsındır. buna şükür.
    Güvenebileceğimiz tek gözler, kendi gözlerimizdir.

htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150
    Geçmiş olsun. Bununla kalır inşallah. Belli bir derece yattıktan sonra motoru tutmak için 2 ayı gücü lazım ama bu çoğumuzda yok malesef ve sende rampada yatırmışsın. Normal yani. Grenajlarda problem yoksa KOy gitsin
    Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.

regal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmw650gs kawasaki er6 n
    takma kafanı kardeş allah daha beterinden korusun her kesin başına gelebilecek bir olay kaldır motoru yerden bi debriyaj kolundan bişey olmaz gecmiş olsun
    05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    Geçmiş olsun....

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    motor rampadan kayınca elini motorla kapı arasına sıkıştırma ihtimalide varmış, sende hiçbirşey yok bu iyi. Aslında bu tarz rampalarda kayma en çok inişlerde değil çıkışlarda oluyor arka lastik patinaj yapınca. Sonra kıç yana atıyor kitleniyorsun iyice, ne ileri ne geri

ben cbr 125'i indirip çıkardığımdan biliyorum, bu açıdaki merdivenden alt kısım vurmadan iniyor aslında sanılanın aksine Gerçi 250 nin aks mesafesi 5 cm daha fazla bu biraz dezavantaj ama ben çok daha yüksek basamak ve dik olanından saldım 125'i

rampa işi zora sokmuş ama zaten çıkarken yine rampayı kullanacakmışsın o zaman oalcakmış şimdi olmasa... Geçmiş olsun

geçmiş olsun ama şemsiyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    geçmiş olsun,bu da nazarlık olsun..
    Karadeniz - Giresun.

Eksik olmayın dostlar..
    Evet girmeye çalıştığım yer garaj değil binanın bodrum katı.Aslında apartmanda oturan skuter sahipleri girip çıkıyo ama ben tavana kafam çarpmasın diye biraz eğilince denge gitti. Grenajda sorun yok.
    Zaten diğer kapalı garajdaki tadilat bitince alıcam yerine.
    Foto kaliteleri için tekrar kusura bakmayın.
    Saygılar..
    www.motojektif.com

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Geçmiş olsun, tavan çok alçak bir seferde inemezsin oraya motoru sürerek. Ayaklarını koyacak yer de yok merdivenlerin tamamını kapasaydı rampa rahat ederdin. Bir dahakine motoru kapatın vitese boşa atıp motorun önüne geçip ön frenle kontrollü olarak indirmeye çalışın çok hafif biri değilseniz yüzde 99 ihtimalle motoru ordan vukuatsiz aşağı indirirsiniz bu şekilde.
    oguzcelik bunu beğendi.

ugrgnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ramzey QM200 GY
    bi daka bi dakka. sen motoru yan yatırdın, uzuldun, kaldırmadın, cebınden cep telefonunu cıkardın kameraya bastın ve 2 tane foto aldın. ve bunları yaparken motorun yerde ınlıyodu. anlayamadım ben bu ısı ? dupedız ezıyet bu. skandal soka gırdım yemın edıyorum.

şaka bi yana :D gecmıs olsun. garaj tıpımız aynı sayılır ama benım kapı bırazdaha genıs. he bu arada motorunn dusmesını sen ıstemıssın resmen. nedir o yerdekı uzun parca? tahta mı kornıs falan mı ? uzerı buzlu karlı sen de dumduz lastıklerı ustunden gecırmsıssın ? anlayamadım ben burdakı olayları cıdden tartısılır bunlar :D
    Think Nothing! Just Twist The Wrist

motorun kapalı garajı var aslında ama zemine beton döküleceği için şu an koyamıyorum.KApalı otoparka götürsem en yakın 3 KM, aklım orda kalıcak. Karda kışta dışarda bırakmaktansa sokayım dedim binanın bodrumuna. Yani yukarıda da Esirci kardeşin dediği gibi " hırsızlık belası olmasa da bizde sokuşturmasak bir yerlere."
    Motor 160 kilo öyle ha diyince kalkmıyo yerden.Ne yapsam diye düşürken telefonu elime aldım yardım isteyecektim birinden o sırada da foto çektim.
    Teşekkürler geçmiş olsun dileklerin için.
    www.motojektif.com

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)