Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

motorum ile otopar kotomatik kepenk kazası

REKLAM ALANI
    topcu197877 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ARORA 100 kartal
    selamlar.dün akşam saat 22:00 de alışveriş merkezinin kapalı otoparkından çıkmak üzere motosilketime bindim malum kış ayı eldiven ve kaskımı taktım.alışveriş merkezi saat 22 de kapandığından AVM nin kapalı otoparkın araba giriş kepenkini indiriliyordu.girişin bariyer kolu kısa olduğundan ben çıkmayı giriş yerinden tercih ettim.giriş kepenki ise büyük ve 3-4 metre civarı.girişe 2-3 metre kalmıştıki güvenlik uzaktan kumanda ile giriş kepengini kapatma düğmesine basmış.kaskta şapka gibi gözün üst tarafını kapattığından malesef göremedim.arkamdan bazı bağırtı sesleri duymamla birlikte kaskımın üstüne trank diye bir ses duydum.gözümü açtığımda yerdeydim motosikllet kepengin dışında ben iç tarafta yerdeydim ve kapı kepengi motosikletle aramda kapandı.kask kafamdamdan çıkmış çıkarken sol gözümde sıyrık sol belimde bir acı ile size bu yazıyı yazıyorum.trafik kazaları dışındada taktığımız kaskın önemini bir kez daha anlamama yol açtı.eğer kaskım takılı olmayıp bu olay başıma gelseydi gerisini düşünün.
    gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklersen diğeleride yanlış gider

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçmiş olsun. Trajikomik bir kaza olmuş. Allah daha beterlerinden korusun hepimizi
    cennetkizi bunu beğendi.

Okan Sinan Ocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1200GT (Helga) BMW S1000XR M Sport
    Kask önemli , çıkışı "ÇIKIŞ" tan yapmak da en az onun kadar önemli .

Geçmiş olsun...
    cennetkizi, sedici, MetinK. ve 2 diğerleri bunu beğendiler..
    DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR

cennetkizi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZC, TVS Apache 150 RTR, LF100-C PONY
    Geçmiş olsun, sizinki kepenk kazası benimki kepçe kazası... Ama hastaneye gitmenizi tavsiye ederim. ne olur ne olmaz, motorda hasar var mı? Nasıl denk getirmişler ya, kamera görüntüsü filan ya da kasıt olabilir mi acaba? iyice şüpheci oldum
    " MoToRsİkLeT TuTkU YaRaTıR " "KAPORTAMIZ BEDENİMİZ, OTO SÜRÜCÜLERİNİ BİZE KARŞI TRAFİKTE DUYARLI OLMAYA DAVET EDİYORUM..."

Mytap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F800R
    Geçmiş olsun. O değil de kaskı tam bağlamadınız sanırım. Kask nasıl çıktı ? Dediğiniz gibi kask çok önemli ama bağlamak gerek.
    Yola çıktığında değil vardığında övün ....

Tolga Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Öncelikle geçmiş olsun.
    Bu konulardan ders çıkarıyorsunuz.
    Ancak çıkarmadan da önlem alabilsek ne güzel olur.
    Çıkışı çıkıştan yapmak ve Kaskın emniyet kilidini takmak gibi.
    Emniyet kilidi olmayan kaskları da görüntü olsun diye takmayın arkadaşlar (Lafım size değildir)
    Yarın bir gün 2.80 yere uzanacağınız zaman sizi anında terk eder. Sonra günü birlik internet haberi olursunuz. Beyin parçaları her yere dağıldı diye.
    Adam gibi haber bile olamazsınız yani....
    serdar37100 bunu beğendi.
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler