Park Halindeki Motoruma Çarpmışlar
Reklamlar
-
Reklamlar
-
valla dün benimde kapımın önüne parketmiş araba işe geç kalmıştım hadi motoru boşver insan cıkıyor o kapıdan neyse motoru sürtelek çıkardım ama içim gitti sonrada aldım elime çekiç i farları stopları plakalıkları çatır çatır kırdım ve bunu görenler ise arabalarını çekmiyorlar kapımın önüne ama senin motora çarpmış diyosun bence sikayetle felan o iş çözülmez gibi arabada da vuruk varsa olayı çözersin.
-
Adamın tamponda illaki boya yada iz olurdu. Sıcağı sıcağına hemen gidip ışıkla bakacaktınız.
Sonra yapıştır lafı gitsin. çünkü utanacak söyleyecek sözde bulamayacaktı. iş işten geçti.
Hem başkası da çarpmış olabilir. Gençler belki kıllık yapıyor. Adamın günahını alıyorlar. Hem seninde için rahat olurdu.
Benim çıkışıda komşu doblosunu çekmişti. Abi yarım mt geriye çeker misin rica etsem dedim insanca, bakarız dedi küstahca şiir gibi oldu
Sabah bi baktım yine aynı durumda, zorlayarak çıkarmak zorundayım. Sen misin park eden. Elcik koruma ile doblonun far kısmının olduğu yere vurdum geçtim.
Baya bi soyulma ve iz oldu. Akşam üstü sen mi vurdun dedi. Valla fark etmedim. Sende biraz ileri al dedim. ikimizde konuşmadan olay yerini terk ettik.
Artık bana engel olmuyor. Laftan anlamayanı böyle dize getireceksin.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
-
Kısaca AYI'ya ayı İNSANA insan gibi davranacan...
-
Valla en azından kimin yaptığını bulmakta güzel bir şey.
Bizim de geçen motoru olduğu yerde düşürmüşler. Neymiş arabayı park etmeye çalışıyomuş, motor ona engel oluyormuş.. Hasse.. lan!
Dallama sığır! 180 kg motor. Geniş, yüksek! Gidon kilitli! Cub mı bu alıp kaldırıma çıkartacaksın!
Sonuç olarak ayaktan indirince dengeleyemeyip sol tarafa devirmiş motoru. Gidonda, arka tutunma demirlerinde, kayışı koruyan kutumsu şeyde ve ayak koyma demirlerinde local çizikler var. yapan kişi mi? Yok bulamadık. Zaten o gün babamdaydı motor.
Ah bende olacaktı, bi de yapanı yakalıycaktım.. O kaskla ön camına bir koyardım, aklı şaşardı.
Bazen de evin önünde oluyor böyle şeyler. Bizim apartmanın önü belli, olan araç sayısı belli, neredeyse park yerleri aynı. (Site)
Yabancı araç oluyor, gelip benim motorun dibine koyuyor arabayı. Geçerken napıcaksın? İttire ittire geçerken tampona, yanına, kapısına, aynasına nereye denk gelirsem geçiriyorum tekmeyi, ya da oradan destek alıp çıkartıyorum motoru. Bazen gidonu sürtüp çıkartıyorum içim acıyor ama.. Napalım?
Ha bazen de duran trafikte soldaki boş alandan geçerken koca konvoydaki tek bir sığırın üzerine kırıp geçmeni engellediği durumlar var.
Eveet napıyoruz bu durumlarda? Gidonu ayarlayıp allah ne verdiyse sürttüre sürttüre geçiyoruz ordan. İnip kovalasa zaten yakalayamaz. Bazen gidonla aynasına aynamla camına falan..
Amma dolmuşum ha..
x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
-arcadiril.blogspot.com-
-
Trafikte sakil sakil davranan, yanlış park edip üstüne pişkin pişkin konuşup ağır ağır davranan insanlardan hep nefret etmişimdir.Bu kinimi şimdiye kadar pek yansıtmadım ha en fazla silecek kırma başka bir şey yok.
Türkçe giderse, Türkiye gider!
-
bu lanet olay benim de başıma geldi. ne yazık ki böyle onursuz, kalitesiz insanlar var.bir insan bir hata yapmışsa o hatayı kabullenmek zorunda.eğer kabullenemiyorsa da o hatayı yapmayacak.motoru devirip sonra da kaçıp gitmek kalitesizlikten başka bişey değil. böyle insanlardan hiçbi 'shit' olmaz zaten. bir gün hakettiklerini bulurlar buna eminim. bunlar motosikleti küçümsüyor ama onun ne şartlar altında alındığını bilmiyorlar.mesela ben öğrenciyim geçen yaz günde 12 saat 3 ay boyunca çalıştım yine de babamın yardımıyla alabildim motorumu. o lanet insanların umrunda mı sanki bunlar
live fast, die young
I am fucking crazy, but I am free
-
Kusura bakma kardeşim, çarptım deyip ardından kaza tutanağıyla adamın trafik sigortasından herşey halledilecek, bitecek. Neyini kabul etmiyor ki? Ne şerefsiz insanlar var ya...
Motoru ilk aldığım aylarda anlık dikkatsizliğim yüzünden bizim sitedeki aracın kapısına sürttüm, araç sahibini bulamadım. O arayıp bulmuş hatta ona bile üzüldüm, boşuna zamanlarını aldım diye. Sonrasında kaza tutanağı doldurduk ve cebimden bir kuruş çıkmadan hallettiler. Sadece sigorta yenileme zamanı 20% hasarlılık sürprimi ekleniyor.
Gerçi bu olayın üzerinden bayağı geçmiş, acaba halledebildiniz mi?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)