Çok geçmiş olsun. Okurken içim acıdı ki fotoğrafı görünce daha bi fena oldum. Ucuz kurtulmuşsun. Umarım tez zamanda eski sağlığına kavuşursun.
Çok geçmiş olsun. Okurken içim acıdı ki fotoğrafı görünce daha bi fena oldum. Ucuz kurtulmuşsun. Umarım tez zamanda eski sağlığına kavuşursun.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Çok geçmiş olsun.
Tubeless veya iç lastikli olması fark etmez, lastik havasını 3-4 günde bir kontrol etmek gerekli. En kötü olasılıkla haftada bir kontrol ediyorum lastiklerimi, lastik havası 27'den 24'e düştüğünde sürerken hissediyorum aradaki farkı. Sürekli kontrol etmek gereken bir şey.
çok çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz
Geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda eski sağlığına kavuşursun...
Allah Acıl Şifalar Versin,
Çok talihsiz bir kaza seninkisi,
Olmayacak İş Değil tabiki fakat sağlıklı bir jant ile aslında olmaması gereken bir kaza...
Allah Acil Şifalar Versin...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Cok gecmis olsun , en kisa zamanda sagliniza kavusmaniz dilegi ile . Allahtan kaskiniz kafanizdaymis . Saygilar
Ustam gerçekten kötü olmuş. Çok geçmiş olsun. Daha önce elim kırıldığı için senin durumu daha iyi anlıyorum. Benimki dirsekten kırılmıştı ama senin mevzu açıkçası daha ciddi. Biraz yaşantında engellere neden olabilir. İnşallah bir sorun kalmadan iyileşirsin.
MZ 301 Sporstar - motorsikletparcalari.net
Geçmiş olsun, umarım tez vakitte eski sağlığına kavuşursun.
tvs apache nin lastikleri kalitelimi yani anlayamadım
Geçmiş olsun, kısa sürede sağlığınıza kavuşmanız dileklerimle...
abicim onunla geçmiş olsun allah beterinden saklasın bende ufak bir kaza geçirdim MONTUM ELDİVENİM KASKIM SIRT KORUMAM sayesinde hafif sıyrıklarla atlattım bir tek dizliğim yoktu dizim asfalta sürtünüp yandı acısını bilen bilir
Geçmiş olsun tez zamanda iyileşmen dileğiyle
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Büyük geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış. Umarım artık iyisinizdir. Bilgilendirdiğiniz için de teşekkürler ...
" MoToRsİkLeT TuTkU YaRaTıR " "KAPORTAMIZ BEDENİMİZ, OTO SÜRÜCÜLERİNİ BİZE KARŞI TRAFİKTE DUYARLI OLMAYA DAVET EDİYORUM..."
değerli motorcu kardeşim cok gecmıs olsun allahtan acil sifalar dilerim Denizliden tum izmire selam
Tubeless neden iner diyerek arastirirken konuya denk geldim hem guncelleyelim onemli bir konuymus ic lastikliyi tubelessa cevirmek ki bende aynisini yaptim gecen hafta, jantlari degismedim ama sibop takti. Allahtan yolda giderken basimiza bir is gelmemis.. Dun aksam parkettim sorun yoktu ama bu sabah baktim janttan ayrilmis lastik, baya sambriyelli lastik gibi oyle duruyor su anda.
geçmiş olsun
tubelesse geçenlerden biriyim bu lastikler de en önemli konu havadir inik tubeless lastik yanlardan bir anda atar her hafta veya 2 haftada bir lastik havalarını kontrol etmek gerekir
unutmadan siboplari da çelik sibopa çevirmiştik
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)