Selamlar
Sabah 6.30 gibi Mondial 125 MH Drift ile Denizli'den Muğla istikametine giderken, KALE ilçesinde gözlerim karardı, her taraf karardı kendimi kaybettim, kendimde değildim yani. Artçımda vardı, önümde araba olduğunu uyardı, fakat ben kendime geldiğimde, arabayı farkettiğimde çok geçti arkadaşımın uyarmasıyla her ne kadar direksiyonu kırarak çarpmamaya çalışsamda ford connect marka arabanın sol arka sinyalinin olduğu kısımdan arabaya çarptım. Fakat arabayı çarpmadan önce farkettiğimde, araba ya duruyordu yada çok yavaş ilerliyordu.
Her neyse, bende korumalıklar falan vardı. Kask eldiven dizlik mont vs. Arkadaşımda sadece kask vardı, birde polar vs.
Arkadaşta ufak tefek sıyrıklar haricinde hiç bir şey yok.
Benim sağ ayağımda kaval kemiği kırılmış, ameliyat oldum platin takıldı, uzun bi süre evde yatış var Sağ elimde serçe parmak çıkmış o düzeltildi. Sol elimde de bilek kırılmış, serçe ve baş parmakta kırık.
Maddi olarak, montun sağ kol da yırtıklar var, sağ dizlik tamamen parçalanmış. Kaskın vizörü kırılmış, başka birşey yok sadece çizikler var. Motorda ise ön kısım komple değişecek galiba. İki tekerde dönmüyormuş. ben motoru henüz göremedim.
Şimdi bunları geçelim, ben ucuz atlattım korumalar olmasa herşey çok farklı olabilir, mesela
dizlik olmasa; dizim parçalanabilirdi.
kaskım olmasa; allah korusun çok kötü olurdum :(
mont olmasa; kaburgalarda vs. kırık , vücudumda yüzülmeler olabilirdi.
eldiven olmasa; ellerimde yüzülmeler, kırıklar vs. olabilirdi.
Demem o ki, bakkala dahi gitseniz 100 metre dahi gitseniiiiiz altınızdaki motor scooter bile olsa, full korumalı kullanın motoru.
Suç %100 bende galiba, raporu okuyamadım. Araç sahibi iyi çıktı şikayetçi olmadı. Ve bol bol şükrediyorum artçıya birşey olmadığı için :(