Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Kaza yaptım :(

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    Selamlar

Sabah 6.30 gibi Mondial 125 MH Drift ile Denizli'den Muğla istikametine giderken, KALE ilçesinde gözlerim karardı, her taraf karardı kendimi kaybettim, kendimde değildim yani. Artçımda vardı, önümde araba olduğunu uyardı, fakat ben kendime geldiğimde, arabayı farkettiğimde çok geçti arkadaşımın uyarmasıyla her ne kadar direksiyonu kırarak çarpmamaya çalışsamda ford connect marka arabanın sol arka sinyalinin olduğu kısımdan arabaya çarptım. Fakat arabayı çarpmadan önce farkettiğimde, araba ya duruyordu yada çok yavaş ilerliyordu.

Her neyse, bende korumalıklar falan vardı. Kask eldiven dizlik mont vs. Arkadaşımda sadece kask vardı, birde polar vs.

Arkadaşta ufak tefek sıyrıklar haricinde hiç bir şey yok.

Benim sağ ayağımda kaval kemiği kırılmış, ameliyat oldum platin takıldı, uzun bi süre evde yatış var Sağ elimde serçe parmak çıkmış o düzeltildi. Sol elimde de bilek kırılmış, serçe ve baş parmakta kırık.

Maddi olarak, montun sağ kol da yırtıklar var, sağ dizlik tamamen parçalanmış. Kaskın vizörü kırılmış, başka birşey yok sadece çizikler var. Motorda ise ön kısım komple değişecek galiba. İki tekerde dönmüyormuş. ben motoru henüz göremedim.

Şimdi bunları geçelim, ben ucuz atlattım korumalar olmasa herşey çok farklı olabilir, mesela
    dizlik olmasa; dizim parçalanabilirdi.
    kaskım olmasa; allah korusun çok kötü olurdum :(
    mont olmasa; kaburgalarda vs. kırık , vücudumda yüzülmeler olabilirdi.
    eldiven olmasa; ellerimde yüzülmeler, kırıklar vs. olabilirdi.

Demem o ki, bakkala dahi gitseniz 100 metre dahi gitseniiiiiz altınızdaki motor scooter bile olsa, full korumalı kullanın motoru.

Suç %100 bende galiba, raporu okuyamadım. Araç sahibi iyi çıktı şikayetçi olmadı. Ve bol bol şükrediyorum artçıya birşey olmadığı için :(

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Benli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Büyük geçmiş olsun , hatanızı kabul etmeniz ise çok olumlu bir davranış.
    ugrgnr bunu beğendi.
    " Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.

BİLGİ GÜÇTÜR

SonpoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Geçmiş olsun. Allah beterinden esirgesin. Maalesef ki çoğu arkadaşımız başlarına bir şey gelmeden ekipman kullanmanın önemini anlamıyor. Bu olay da kendinize dersler çıkartmanız takdir edilecek bir gelişme. Bu vakitten itibaren daha dikkali olacağınızı umut ediyorum. Tekrar geçmiş olsun...
    Önce emniyet, sonra hareket...

Motosikleti
    Mondial 100 ukh, 2001 Titan Deluxe
    Çok büyük geçmiş olsun Allah korumuş tahlil felan yaptırdınmı neden böyle olmuş acaba gözlerin kararması felan ?

Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    Alıntı Benli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Büyük geçmiş olsun , hatanızı kabul etmeniz ise çok olumlu bir davranış.
    teşekkür ederim , en kısa zamanda iyileşip işime dönmem gerek

Alıntı SonpoL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun. Allah beterinden esirgesin. Maalesef ki çoğu arkadaşımız başlarına bir şey gelmeden ekipman kullanmanın önemini anlamıyor. Bu olay da kendinize dersler çıkartmanız takdir edilecek bir gelişme. Bu vakitten itibaren daha dikkali olacağınızı umut ediyorum. Tekrar geçmiş olsun...
    Bende maddi nedenlerden dolayı sadece 15 tl lik kask ile dolaşıyodum :( ama bi firma buldum ve elden taksit ile önce kaskımı aldım, sonra montumu, sonra eldiven dizlik balaklava falan.

Her zaman kullanıyodum korumaları.. Her neyse çok şükür daha kötüsü olmadı ucuz atlattım biliyorum :(

Alıntı Faradaybv adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok büyük geçmiş olsun Allah korumuş tahlil felan yaptırdınmı neden böyle olmuş acaba gözlerin kararması felan ?
    kulağımdan ameliyat olmuştum, bununla ilgili olabilir. Ayağım iyileşsin ilk işim check up yaptırıcam.

samet10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax 400
    büyük geçmiş olsun kötü kaza yapmışsın :(

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    çok geçmiş olsun arkadaşım. Üzüldüm valla. Biran için senin yerine kendimi koydum. Çok çok geçmiş olsun.

Motosikleti
    Yok.
    Çok geçmiş olsun.

dreamkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    Büyük geçmiş olsun.. Allah beterinden esirgesin..
    If you don't Ride, You don't know...

Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing

mali_181 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şu an için motorsuz :(
    Çok çok çok geçmiş Allah beterinden korusun.Gerçekten üzüldüm Allah hepimizi kazadan beladan korusun...

Motosikleti
    tvs 150rta- x treme max
    geçmiş olsun bunları okuyup araştırıp bilerek almıştım motorumu arabaya binerim neden takıyosun derler, korumalar üzerindeyken robokop gibi olursun ama geride biraktıkların ve daha bir çogunun çanını acıtır...
    Tanımadan okuyunca üzüyosa bizi bir yakınımız alınca bu haberleri :(

Egemen06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125
    Çok geççmiş olsun,en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle ama bu kadar ekipmana rağmen yinede bunların olması herzaman ki gibi; kaza haberlerini okuduktan sonra beni kısa sürede olsa soğutuyor motordan :(
    Bazen gidilecek yere en çabuk varmanın yolu mola vermektir

phradrel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650GS
    geçmiş olsun. gözüm karardı diyorsun bir düşün bakalım motor abinemden önce ne yaptın, ne yedin belki dediğin gibi kulak belki tansiyon. tez sağlığına kavuşursun umarım.
    Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
    https://www.facebook.com/BoutiqueMoto

Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    Alıntı samet10 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    büyük geçmiş olsun kötü kaza yapmışsın :(
    teşekkür ederim, inşallah bir daha yaşamam , kimse yaşamasın da

Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok geçmiş olsun arkadaşım. Üzüldüm valla. Biran için senin yerine kendimi koydum. Çok çok geçmiş olsun.
    teşekkür ederim

Alıntı arican adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok geçmiş olsun.
    teşekkür ederim

Alıntı dreamkiller adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Büyük geçmiş olsun.. Allah beterinden esirgesin..
    teşekkür ederim

Alıntı mali_181 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok çok çok geçmiş Allah beterinden korusun.Gerçekten üzüldüm Allah hepimizi kazadan beladan korusun...
    teşekkür ederim

Alıntı hamzasimsek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun bunları okuyup araştırıp bilerek almıştım motorumu arabaya binerim neden takıyosun derler, korumalar üzerindeyken robokop gibi olursun ama geride biraktıkların ve daha bir çogunun çanını acıtır...
    Tanımadan okuyunca üzüyosa bizi bir yakınımız alınca bu haberleri :(
    abim kaza yapmıştı önümde, zor tuttum kendimi ağlamamak için, şükür birşey olmadı teşekkürler bu arada.

Alıntı Egemen06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok geççmiş olsun,en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle ama bu kadar ekipmana rağmen yinede bunların olması herzaman ki gibi; kaza haberlerini okuduktan sonra beni kısa sürede olsa soğutuyor motordan :(
    bi kaza yaptık diye motordan vazgeçilir mi? iyileşince tam gaz devam :p

Alıntı phradrel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun. gözüm karardı diyorsun bir düşün bakalım motor abinemden önce ne yaptın, ne yedin belki dediğin gibi kulak belki tansiyon. tez sağlığına kavuşursun umarım.
    teşekkür ederim, yola çıkmadan önce birşey yememiştim, ki sabahları hiç bi zaman kahvaltı etmem ki :S büyük ihtimalle kulağımdan dolayı, yada tansiyon vs. iyileşeyimde doktora gidip tüm değerleri vs. kontrol ettiricem.

Motosikleti
    ktm duke200
    Gecmis olsun...
    Heralde koruma olarak sadece full korumali pantolonunuz ve cizmeniz yoktu... Olsaydi bu kazadan o kaval kemiginiz kirilmadan kurtula bilir miydi, yoksa kazanin olus seklinden kacinilmaz olarak genede kirilir miydi...?

enginar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 250
    Büyük geçmiş olsun

Motosikleti
    sym gts 250
    geçmiş olsun kardeşim, maalesef başımıza bu tür olaylar yaşayacağımızı bilsekte; yolum kısa, şimdi giysem çıkarması terletmesi zorlaması vs gibi hayati ekipmanları takmıyoruz. :((

geçmiş olsun....

Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    Alıntı mavisakal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gecmis olsun...
    Heralde koruma olarak sadece full korumali pantolonunuz ve cizmeniz yoktu... Olsaydi bu kazadan o kaval kemiginiz kirilmadan kurtula bilir miydi, yoksa kazanin olus seklinden kacinilmaz olarak genede kirilir miydi...?
    kırılırdı diyebilirim, tam hatırlamıyorum, galiba ayağım motorun altında kaldı. eğer böyle olmasaydı kırılmazdı. çünkü sert düşmedim. motorla beraber yan yattım ve sürüklendim olay bundan ibaret :(

Alıntı enginar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Büyük geçmiş olsun
    çok teşekkürler.

Alıntı abana1903 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun kardeşim, maalesef başımıza bu tür olaylar yaşayacağımızı bilsekte; yolum kısa, şimdi giysem çıkarması terletmesi zorlaması vs gibi hayati ekipmanları takmıyoruz. :((
    eksik olan tüm korumalarıda alıpta devam edicem artık teşekkür ederim

Alıntı brds adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun....
    teşekkürler

ugrgnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ramzey QM200 GY
    drifti çok ovuyorlar nazar degmıs saka bı yana gecmıs olsun kardesım

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)