Arkadaşlar Çok Duyuyorum Motorsiklet Kullananlarda Gözlerim Karardı Birden Diye Nedeni Nedir?
Arkadaşlar Çok Duyuyorum Motorsiklet Kullananlarda Gözlerim Karardı Birden Diye Nedeni Nedir?
arkadasım bana da oldu yorgunluktan veya basına gunes gecmesınden baska bı nedenı olıcagını sanmıyorum tabı eger ozel bı hastalıgın yoksa. mesela bız 2 kısı benım 125lık scooterla 20kmlık bı yola cıktık koy yolundan gıttık cok yorucu oldu vardıgımızda 5-10dınlendık falan ama donerken aynı yoldan donduk yıne koy yolu olmaasına ragmen traktor araba kamyonet normalden fazlaydı. oyle olunca yorulduk arkadasta verdıgı halil sezai'yi isyan'ı arkadan, halıyle yorgunuz tam vıraja gırerken benım gozler bı karardı 1-2 sanıye surdu sonra bı actı kamyonet karsımda saga kırdım ucuz atlattım koruma falan hıcbısey yoktu altına gırıyodum resmen. yorgun oldugunu anladıgın zaman cek kenara dınlen hem motor da dınlenır. sakın yorgunken kullanmayın cunku elınızde olmayan bısey.
Usta çok geçmiş olsun ya .Sabah çok erken kallıp motoru kullandığımda benımde gözüm kararmıstı bayılacak gibiydim sanırım tansiyonum düşmüştü.
çok teşekkürler arkadaşlar, güneş ile uyku ile ilgisi yok sanırım.
büyük ihtimalle kulağımdan ameliyat olmuştum. iltihap var, kulak oldugu için, o iltihap kimi zaman baş döndürebiliyor. ameliyat olmadan önce daha sıktı bu baş dönmesi falan. ameliyattan sonra azaldı ama , motor üstündeyken denk geldi işte. olacağı varmış , bunada şükür ucuz atlattım.
depo ve depodan sonraki kısım , jant hariç değişicek galiba. şasede yamulma var, düzeltilebilirse düzelticekler. ne derecede birşey var bilmiyorum ama :(( inşallah tekrar kullanabilirim.
cok gecmis olsun tekrardan bu goz kararmasi ile ilgili biraz arastirma yaptim yurt disi forumlarindan , kapali kasklarda yeterince havalandirma olmadiginda C02 seviyesi yukseldigi icin bu tip goz kararmalari olabilirmis . Dogru olma sansi ? ? ?
geçmiş olsun allah daha kötü kazalardan bizleri korusun inşallah en kısa zamanda tekrar aramıza katılırsınız.
motosiklet tamirden çıktı, artık daha dikkatli kullanıyorum, bundan sonra inşallah bi kaza bela ile karşılaşmayız.
geçmiş olsun kardeşim, kazaya olana kadar kaç saattir motor kullanıyordun?
geçmiş olsun hocam, bir anda gözüm karardı demişsiniz nedenini bulabildiniz mi acaba?
allah korusun bir rahatsızlığınız varsa bu büyük tehlike
Çok geçmiş olsun
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Çok geçmiş olsun Allah'tan ekipmanın sağlammış ucuz atlatmışsın dediğin gibi dizlik olmasa dizin parçalanabilirdi 5 buçuk ay önce benimki parçalandı hala sıkıntı dizim bükülmüyor o yüzden ayakkabılar bile korumalı giymeliyiz motoru düşünme sağlık gibisi yok tekrar çok geçmiş olsun....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)