Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Kaza yaptım :(

REKLAM ALANI

Arkadaşlar Çok Duyuyorum Motorsiklet Kullananlarda Gözlerim Karardı Birden Diye Nedeni Nedir?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ugrgnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ramzey QM200 GY
    arkadasım bana da oldu yorgunluktan veya basına gunes gecmesınden baska bı nedenı olıcagını sanmıyorum tabı eger ozel bı hastalıgın yoksa. mesela bız 2 kısı benım 125lık scooterla 20kmlık bı yola cıktık koy yolundan gıttık cok yorucu oldu vardıgımızda 5-10dınlendık falan ama donerken aynı yoldan donduk yıne koy yolu olmaasına ragmen traktor araba kamyonet normalden fazlaydı. oyle olunca yorulduk arkadasta verdıgı halil sezai'yi isyan'ı arkadan, halıyle yorgunuz tam vıraja gırerken benım gozler bı karardı 1-2 sanıye surdu sonra bı actı kamyonet karsımda saga kırdım ucuz atlattım koruma falan hıcbısey yoktu altına gırıyodum resmen. yorgun oldugunu anladıgın zaman cek kenara dınlen hem motor da dınlenır. sakın yorgunken kullanmayın cunku elınızde olmayan bısey.

salvoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Süper 8 2012
    Usta çok geçmiş olsun ya .Sabah çok erken kallıp motoru kullandığımda benımde gözüm kararmıstı bayılacak gibiydim sanırım tansiyonum düşmüştü.

Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    çok teşekkürler arkadaşlar, güneş ile uyku ile ilgisi yok sanırım.

büyük ihtimalle kulağımdan ameliyat olmuştum. iltihap var, kulak oldugu için, o iltihap kimi zaman baş döndürebiliyor. ameliyat olmadan önce daha sıktı bu baş dönmesi falan. ameliyattan sonra azaldı ama , motor üstündeyken denk geldi işte. olacağı varmış , bunada şükür ucuz atlattım.

Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift

depo ve depodan sonraki kısım , jant hariç değişicek galiba. şasede yamulma var, düzeltilebilirse düzelticekler. ne derecede birşey var bilmiyorum ama :(( inşallah tekrar kullanabilirim.

skyytr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xenter 150
    cok gecmis olsun tekrardan bu goz kararmasi ile ilgili biraz arastirma yaptim yurt disi forumlarindan , kapali kasklarda yeterince havalandirma olmadiginda C02 seviyesi yukseldigi icin bu tip goz kararmalari olabilirmis . Dogru olma sansi ? ? ?

kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    geçmiş olsun allah daha kötü kazalardan bizleri korusun inşallah en kısa zamanda tekrar aramıza katılırsınız.

Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift

motosiklet tamirden çıktı, artık daha dikkatli kullanıyorum, bundan sonra inşallah bi kaza bela ile karşılaşmayız.
    hellboys bunu beğendi.

Motosikleti
    CBF1000F & CRF250L
    geçmiş olsun kardeşim, kazaya olana kadar kaç saattir motor kullanıyordun?

Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    Alıntı pistolpitt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun kardeşim, kazaya olana kadar kaç saattir motor kullanıyordun?
    1 saat falan, çok değildi yani

Motosikleti
    sym gts 250
    geçmiş olsun hocam, bir anda gözüm karardı demişsiniz nedenini bulabildiniz mi acaba?
    allah korusun bir rahatsızlığınız varsa bu büyük tehlike

Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    Alıntı abana1903 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun hocam, bir anda gözüm karardı demişsiniz nedenini bulabildiniz mi acaba?
    allah korusun bir rahatsızlığınız varsa bu büyük tehlike
    şehir dışına gitmem gerek, döndüğümde doktora gidicem. muhtelemen kulağımdan olduğum ameliyattan dolayı oluyor bu baş dönmeleri.

eğer bununla ilgili değilse checkup yaptırmayı düşünüyorum

htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150
    Çok geçmiş olsun
    Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.

Motosikleti
    XMAX250
    Alıntı qld adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar

Sabah 6.30 gibi Mondial 125 MH Drift ile Denizli'den Muğla istikametine giderken, KALE ilçesinde gözlerim karardı, her taraf karardı kendimi kaybettim, kendimde değildim yani. Artçımda vardı, önümde araba olduğunu uyardı, fakat ben kendime geldiğimde, arabayı farkettiğimde çok geçti arkadaşımın uyarmasıyla her ne kadar direksiyonu kırarak çarpmamaya çalışsamda ford connect marka arabanın sol arka sinyalinin olduğu kısımdan arabaya çarptım. Fakat arabayı çarpmadan önce farkettiğimde, araba ya duruyordu yada çok yavaş ilerliyordu.

Her neyse, bende korumalıklar falan vardı. Kask eldiven dizlik mont vs. Arkadaşımda sadece kask vardı, birde polar vs.

Arkadaşta ufak tefek sıyrıklar haricinde hiç bir şey yok.

Benim sağ ayağımda kaval kemiği kırılmış, ameliyat oldum platin takıldı, uzun bi süre evde yatış var Sağ elimde serçe parmak çıkmış o düzeltildi. Sol elimde de bilek kırılmış, serçe ve baş parmakta kırık.

Maddi olarak, montun sağ kol da yırtıklar var, sağ dizlik tamamen parçalanmış. Kaskın vizörü kırılmış, başka birşey yok sadece çizikler var. Motorda ise ön kısım komple değişecek galiba. İki tekerde dönmüyormuş. ben motoru henüz göremedim.

Şimdi bunları geçelim, ben ucuz atlattım korumalar olmasa herşey çok farklı olabilir, mesela
    dizlik olmasa; dizim parçalanabilirdi.
    kaskım olmasa; allah korusun çok kötü olurdum :(
    mont olmasa; kaburgalarda vs. kırık , vücudumda yüzülmeler olabilirdi.
    eldiven olmasa; ellerimde yüzülmeler, kırıklar vs. olabilirdi.

Demem o ki, bakkala dahi gitseniz 100 metre dahi gitseniiiiiz altınızdaki motor scooter bile olsa, full korumalı kullanın motoru.

Suç %100 bende galiba, raporu okuyamadım. Araç sahibi iyi çıktı şikayetçi olmadı. Ve bol bol şükrediyorum artçıya birşey olmadığı için :(
    Çok geçmiş olsun Allah'tan ekipmanın sağlammış ucuz atlatmışsın dediğin gibi dizlik olmasa dizin parçalanabilirdi 5 buçuk ay önce benimki parçalandı hala sıkıntı dizim bükülmüyor o yüzden ayakkabılar bile korumalı giymeliyiz motoru düşünme sağlık gibisi yok tekrar çok geçmiş olsun....

hckc_55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cheeta CT-150-T3
    Geçmiş olsun...

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)