Herkese merhaba arkdaşlar. Kaza ya tam 1 hafta oldu. Geçen hafta Perşembe gününü Cuma gününe bağlayan gece 07,09,12 tarihinde saat: 01.50 civarın da meydana geldi.
Geç saate kadar çalışıyordum o gün vardiya gereği. Eve gitmek üzere işten çıktım ve kestirme yollar yerine anayolları tercih edip yolumu uzattım. Amaç motosikletime biraz daha fazla binmek. Gece hava serindi ve üzerimde eşofman üstü var. Bu nedenle şehir içi hız limitlerinde ilerliyorum. Herşey iyiydi geze geze rahat bir şekilde efor sarf etmeden tabiri caizse bir tur attım. Her neyse tam eve yaklaştım ev anayol uzerinde olduğu için hâlâ anayolda seyir halindeyim. Ara sokaklar çoğaldı hızım sabit derken en fazla 10metre uzağım da ve solumda ki ara sokaktan bir araba çıktı Çıktığı sokağın karşısında ki sokağa girecekmiş ama o sokak adamın sağ çaprazına düşüyor. Yani bana 1.5-2metre daha yakın Bodoslama daldı yola selektör yaptım ama ne yapacağını tam kestiremedim Herşey çok hızlı gelişti tabii. Mesafe giderek azalıyor fark ettiremedim de kendimi Sağ tarafa doğru kaçarak frenlere asıldım ama ne çare. Çarpışmaya 1metre kalası fark ettiğini düşünüyorum ve o an frene bastı ama ne fayda Arabanın sağ ön çamurluğuna bindirdim motosikleti. Tam olarak ön tekerinin önüne denk getirebildim ancak. Tekerine vursaydım olduğu gibi arabanın üzerinden uçuşa geçmiştim zaten. Çarpınca bir müdden motosikletin üzerinde kalabildim ama çarpışma etkisiyle motosiklet arkasını da arabaya vurdu. O zaman yolun sağ tarafına düştüm. Arabadan indiler iyi misin adın ne vs. ambulans ve trafik ekiplerini aradılar sağ olsunlar. Ayağa kalktım önce oğlana dalacaktım baktım ağrım var geri oturdum kendimi yokladım. Tekrar kalktım motosikletin önü dağalmış zaten. Arabadan sular akmış boyası etrafa dağalmış parça parça. Motosikletin kontağını kapatıp anahtarı aldım her ihtimale karşı benzin vs aktıysa elektrik aksamından parlamasın diye. Benzin deposunun ön seleye gelen kısmı içeri çökmüş. Çarpışma esnasında depoya çarpmışım. Tahmin edersiniz ki benim o bölge hasar görmüş. Ambulans geldi ve bindim. Üzülerek söylüyorum ki o gün kaskımı almamıştım işe geç kalıyordum Sol gözümü morartım ve dudadığımı patlattım. Sağ tarafıma düştüm ezilme olmuş. Çok kasılmışım sağ bacağımın kasları çok ağrı yaptı hareket etmekte güçlük çektim 2-3gün. Kırık çıkık yok çok şükür. En yakın hastahaneye gittik. Kontrol yapıldı bir şeyim yok o gece müşade altında tutulup sabah taburcu olacaktım ki bir de ne göreyim (afedersiniz) sol hayamda aşırı bir şişkinlik ve ağrı var Doktoru çağırttırdım ve durumu izah ettim. O zaman işin rengi değişir dedi ve Cumhuriyet üniv. Tıp fakültesi hastahanesine sevk etti. Sevk kağıdına acil ameliyat yazmış Fazla uzun olacak kısaltıyım biraz Sabah Ürolojiye yatış verildi ve 3gün yattım kontrol falan. Malum bölgemde iç kanama oluşmuş, hayamda darbeden dolayı şişkinlik varmış başka bir sorun çıkmadı etrafında ödem oluşmuş sadece (Buna da şükür) Ameliyattan vazgeçtiler durumu kısa sürede toparlamaya başlamışım. İyisin dediler ve taburcu edip evde istirahat verdiler. Gerekmedikce ayağa kalkmıyorum. 1 haftadır yatışlardayım. Yarın son kontrol olacak ve kesinlik kazanacak durumum...
Gelelim Sormak İstediklerime İlk defa bir nesneye çarptım...
Motosikletimin burada servisi yoktur. Tamirci arkadaşım var onun tamirhanesine götürmeyi düşünüyorum ama servisine götürmem daha mı iyi ?
Sivastayım en yakın servis ise Tokat/Zilede bulunuyor.
Şikayetçi oldum. Mahkemede herhangi bir şeye dikkat etmem hususunda bir önerisi olan var mı ?
Mahkeme de kaskımı takmamış olmamın aleyhime sonuç vermesi mümkün mü ?
Herkese şimdiden teşekkür ederim.