Hangi Kaskı Almalıyım bütçem Max 20.000TL? AGV vs Scorpion vs HJC
Reklamlar
-
Arkadaşlar merhaba iyi günler ben yeni kask alıcam fakat çok kararsız kaldım 6 tane kask arasında bütçem 20bin tl daha fazlası çıkmıyor maalesef
şehir içi günlük kullanım için olucak haftasonları 1 kez git gel 60 km yol yaparım onun dışında şehir içi ufak mesafeler genelde
AGV K6 S ₺18.590
HJC RPHA 71 ₺16.618
HJC RPHA 12 ₺16.618
Scorpion Exo R1 Evo Air ₺15.680
Scorpion Exo 1400 Evo 2 Air Carbon ₺16.790
Scorpion Exo 1400 Evo 2 Air ₺11.990
Reklamlar
-
o paralara zaten scorpion falan alınmaz onları geç.k6 harika bir kask diğer köşede tap tapze rpha 12 var ve full dolu kutu içeriği.ben olsam rpha 11 kullanıcısı olarak bildiğimden devam ederdim rpha12 direk alırdım.12 11 den daha iyi olduğuna göre HERALDE sessizliği kalitesi tasarımı aerodinamiği özellikle kafa havalandırması efsane ötesi.k6 da olur oda baya sağlam çıktı ama ona extradan cam falan alman da gerekicek onlarıda bütçeye ekle.bende 11 bitti 2018 den beri kullanıyorum artık yenileme vaktim geldi inşallah bu kış edinicem bende rpha 12 yada hayellerdeki rpha 1
-
Bu tür durumlarda herkes kendi kullandığı kaskı önerir ki, belki de doğrusu budur. Çünkü o kaskın limitlerini deneyimlemiştir.
Ben de Scorpion EXO R1 Evo Carbon Air kullanıyorum bir süredir. Listenizde olduğu için rahatlıkla söyleyebilirim ki, her malzeme, hem estetik, hem de güvenlik olarak son derece yerinde bir karar vermişim. 160 km/h hızlarda rahatsız edici bir ses yok. İncelemelerde de çokça övülen bir kask. ECE R22.06 sertifikasına sahip. İçinden koyu renkli vizör ve Pinlock 120 buğu önleyici (en üst seviye) çıkıyor. Double D çene bağlantı ve Airfit olarak adlandırdıkları şişirilebilir bir ped var. Daha ne olsun
-
hjc rpha 11 sharp testleri dökülüyor durumda şimdi düşünüyorumda rpha 12 de mi aynıdır diye scopion alma taraftarıyım şuan
-
29 Ağustos 2024, 01:18
Karşılaştırmalara bakınca ben AGV K6 S tercih ederdim.
-
benim kendimde kullandığım kaskı tavsiye ederim birde seramik yaparsan düşmediği sürece ömürlük Shark Spartan Rs Byrhon shark kask
-
Relphegor adlı üyeden alıntı
benim kendimde kullandığım kaskı tavsiye ederim birde seramik yaparsan düşmediği sürece ömürlük Shark Spartan Rs Byrhon
shark kask
Ömürlük kask icad ettin tebrikler ;)
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
Ömürlük kask icad ettin tebrikler ;)
Kaskların ömrü 5 yıl diye duymuştum.
Benim kasın içindeki etikette 02/2020 yazıyor, yani 2020 üretimi, 5 yıla yaklaşmış.
Önümüzdeki Mart/Nisan gibi yeni kask alma niyetim var.
-
espresso adlı üyeden alıntı
Kaskların ömrü 5 yıl diye duymuştum.....
Kimya mühendislerinin suçu , atomların diğer atomlarla bir araya gelip bileşikler oluşturdukları zaman neler olduğunu bi türlü öğrenemediler
-
-
Scorpion Exo 1400 Evo 2 Air Carbon kullanıyorum 15-20 gündür, memnunum.
Günlük işe gitgel yapıyorum. Pazar günleri 1-2 saat gazlıyorum. Bana yetiyor.
Daha öncede Exo 500 vardı 10 yıl kullandım
-
espresso adlı üyeden alıntı
Kaskların ömrü 5 yıl diye duymuştum.
Benim kasın içindeki etikette 02/2020 yazıyor, yani 2020 üretimi, 5 yıla yaklaşmış.
Önümüzdeki Mart/Nisan gibi yeni kask alma niyetim var.
Kaskların ömrü üretim tarihinden itibaren 5 yıl evet doğru biliyorsunuz.
Ben Scorpion EXO HX1 kullanıyorum, memnunum.
Ondan önce LS2 Rapid kullanıyordum ona kıyasla pedler yumuşak, konforlu, daha az ses geçiriyor.
HJC'yi merak ediyorum. Shoei ve Arai gibi pahalı kaskların da ne gibi farkları/özellikleri var kullanıp test etmek istiyorum ama daha iyisini bulana kadar şu an için kaskımı çok seviyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)