MT-25 için kask seçimi | scorpion exo R1 mi? exo 1400 mü?
-
Merhabalar dostlarım, abilerim. Kask seçimi hakkında fikirlerinizi almak istiyorum. MT25 kullanıcısıyım. Otoban sürüşlerinde yüksek hızda ses problemi yaşamak istemiyorum. Ve aerodinamik olarak yanlış bir seçim yapmak istemem. Düşündüğüm seçenekler bunlar. Bütçem : Max 20K
- SCORPİON EXO 1400
(Naked'a uygun olduğu söyleniyor)
- SCORPİON EXO R1
(Tasarimini en cok begendigim bu ama naked'da ruzgar sesi vs. sorun yaşatır mı?)
- HJC RPHA 71
(Fikrim yok. Scorpion'dan ne artısı olur?)
Reklamlar
-
Hornet üzerinde Scorpion Exo R1 Evo Carbon Air kullanıyorum. Nefis bir kask.
Almadan önce Exo 1400 ile çok arada kalmıştım. Motomax'da defalarca denedim, giydim, çıkardım, eğildim, görüş açısına vs. baktım. Biri naked, diğeri SS için gibi öyle kesin bir farkları yok. İkisini de kullanırsınız MT25 ile. Sonunda R1'de karar kıldım. Burada sizin kafa yapınız, bedeniniz, tasarım zevkiniz çok önemli. Mutlaka görüp, deneyip alın. Şimdi baktım, yeni renkleri de gelmiş.
-
R1 Carbon aldım. 54.5cm kafa ölçüm. S beden aldım. Ilk gunler asiri sıkıydı. Şimdi de kafam oynamıyor pek ama yine de ilk gün ki sessizligi nedendir bilmem kalmadı. Ilk güne göre ses almaya başladı padlerin gevşemesinden midir? XS ile mi degişsem acaba. Bol degil aslında
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler