merhaba arkadaşlar yeni motorum için kaskımı değiştirmek istiyorum daha önceden kullandığım ls 2 kaskım artık baya bir yıprandı 8000 tl 11000 tl arası yeni kask önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
merhaba arkadaşlar yeni motorum için kaskımı değiştirmek istiyorum daha önceden kullandığım ls 2 kaskım artık baya bir yıprandı 8000 tl 11000 tl arası yeni kask önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
soruyu çok yanlış sormuşsun
senin kafanın değeri nedir?
Kaskın marka modeli bir yana kafaya düzgün oturması da çok önemli.
İsanbuldasınız madem, bir cumartesi gününüzü ayırın, Hasanpaşa'daki motosiklet mağazalarının olduğu yere gidin, mağazaları dolaşıp kafanıza deneyerek alın. Kafaya geçirecek buf olsun yanınızda mutlaka, zaten normal zamanda da buff olmadan kask kullanmayaya alışın büyük rahatlık olur.
Kafanıza uyacak kaskı bulmak önemli, yoksa tonla para verip schubert bile alsanır sorun olacaktır.
Verdiğiniz fiyat aralığında caberg duke 2 olabilir hala piyasada varsa, sharp testlerinden 5 yıldız almış güvenli bir kask. Nolan'ın modelleir de olabilir.
cc'ye göre kask alınmaz. Güvenlik için alınır
hjc ve scorpion'un modellerine bakabilirsin, bütçene göre güzel seçenekleri var
Motorunuz dik oturuşlu bir motor mu yoksa yarış motoru dediğimiz daha eğik oturuşa sahip bir motor mu? Ona göre sağlıklı öneriler gelecektir.
O spoiler aksine su damlası formuna gelemediğiniz motorlarda extrem hızlara çıkıldığında kafamızın stabil kalabilmesi için yardımcı oluyor. Spor motorlarda doğru pozisyona geçebilecek fiziksel yapıya sahipseniz (ki ben nur topu gibi bir göbüşe sahibim) kaskınızın formunun konuya etkisi minimal olacaktır.
Sevhilerimle
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
valla bencede sürdüğüm cihaza göre kask takmak gayet mantıklı.tabi bunu belirli marka fiyattaki kasklar için söylüyorum.kask önemlide yani ölüm kalım meselesi olacak son şey.ben büyük bir kazada kafasından yaralanan hiç görmedim ama 2ye ayrılan bacağını bırakan çok gördümallah korusun tabi.cbr125e arai kask ben takmazdım yani.ama bir agv k3 nolan n87 gibi bir model de alırdım.bide her motora göre kask alırsan işin içinden çıkamazsın para yetmez.bende rpha 11 var bide yanına kısa mesafeler günlük trafik işleri için kyt course aldım.2 kaskta dışardan ateş ediyor ama gel gelelim kyt ile biraz gazlama yapiyim resmen kaza sebebi.kafada durmuyor rüzgari delmiyor kafamı geriye atıyor ses alıyor vs vs.böyle bir kask 250cc için max iş görür mesela belli ediyor kendini.bu aralar güzel indirimler görüyorum bide beklemişken artık fuar bekleyebilirsin.drd motorada bak indirimler yapıyorlar baya sağlam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)