Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kaskın solundan rüzgar sesi geliyor

REKLAM ALANI

Öncelikle merhabalar, ls2 challenger model kask kullanmaktayım, alalı yaklaşık 1 ay oldu. Şimdiye kadar rüzgar sesi gibi bir sorunum yoktu gayet sessizdi ancak işe gidip gelirken hiç 80km hızın üstüne çıkmıyordum, bugün bir işim olduğu için çevre yolunda 90km üstündeki hızda kaskın sol tarafının rüzgar sesi aldığını farkettim, sağ taraf gayet sessiz konforlu, ancak solumda tam kulağımda rüzgar sesi yoğun bir şekilde var. Pinlocku takarken vizörü mü yanlış taktım, havalandırmalarda mı sorun var derken heryerini kontrol ettim ancak bir anormallik yok gibi görünüyor. Kör nokta kontrolü yaparken de tam tersi sola kafamı hafif çevirdiğimde problem yok ancak sağa hafif çevirdiğimde acayip bir ıslık sesi çıkıyor, denemek için hafif sağa kafamı çevirdim ve vizöre hafif bastırdım ıslık sesi kesildi, ancak sol taraftaki rüzgar sesi halen aynı. Bu durumu yaşayan var mı? Yeni başlayan birisiyim belki ben birşeyleri yanlış yapıyordumdur diyerek soruyorum. Eğer olmazsa kaskı garantiye göndereceğim ancak Türkiye distribütörü kim, nasıl göndereceğim onu da bilmiyorum kutusunu bulup garanti belgesini okumam gerek, fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    Seyir sırasında rüzgar soldan geliyorsa sağda ses duymamanız normal. Ya da dediğiniz gibi, sol tarafta bir sorun var.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)