Arai Concept-x mi Shoei Ari GT 2 mi?
Reklamlar
-
Arkadaşlar selam,
Piaggio MP3 530 aldım. Kapalı kask alacağım. Kafa şekli yuvarlak. İki kask arasında kaldım:
1. Arai tip olarak aşırı hoşuma gidiyor. Retrolar maalesef çok fazla gürültü alıyor.
2. Arai rahatlık bakımından anladığım kadarıyla Air GT 2 kadar iyi değil.
3. Benim kafa yapıma uygun olan sizce hangisi olabilir? Neye dikkat etmeliyim? Kafa çevresi 58-59 cm civarında boy 170.
4. Shoei'de D link yok.
5. Shoei'de renkli vizör var, Arai'de yok
Not: Motorum Bej & Gri
Arai
Shoe Air GT 2
Reklamlar
-
Shoei neotec serisine bakın, çene açılır kask ama sürüş esnasında çene kapatınca yeterince koruyucu oluyor, güneş vizörü de var.
Bu fiyatlara çıkabilecek olsam shoei alırdım.
Çene açılır kask da rahat oluyor kısa süreli duraklamalarda benzin istasyonunda falan çeneyi açmak kolaylık oluyor.
-
Kafanıza hangisi daha iyi uyuyorsa onu alın. İkisi de aynıysa şahsen Arai derim.
-
Ben olsam arai alırdım.
Şuan rx7-v kullanıyorum.
Concept x ha modelini de çok beğeniyorum , ortam olsa alırdım
-
watercolours adlı üyeden alıntı
Kafanıza hangisi daha iyi uyuyorsa onu alın. İkisi de aynıysa şahsen Arai derim.
Bu konuya katılıyorum, kafaya denemeden almamak lazım, kimi çok iyi marka pahalı kasklar bile kiminde çok rahat çok sessiz dedirtirken kiminde çok ses alıyor rahatsız denebiliyor.
-
Bir de kendi kafasının şeklini bilen birinin bile hangi kaskın kendi kafasına uyacağını önceden bilemeyeceğini düşünürsek boy ve baş çevrenizden değil hangi kaskın size uyacağını, kafa şeklinizi anlayacak birini bile bulamazsınız.
Bir kare ve çemberin çevresi aynı olabilir.
-
Biz nereden bilelim hangisi kafana uyuyor?
GT-Air2 daha konforludur.
Double-D ring olmayan bir kask takmayı düşünmüyorum şahsen.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)