2017 Honda PCX 150 Scooter için nasıl bir kask almalıyım?
Reklamlar
-
İnternette, youtubeda ve forumda kask farkları nasıl kasklar almalıyız gibi birçok içerik var ancak ben sorumun cevabını bulamıyorum. Bütçede sıkıntım yok ancak gereksiz parada harcamak istemiyorum pcx 150 için nasıl kasklar bakmalıyım acaba tavsiyeleriniz nelerdir?
Reklamlar
-
Agv k3 olur,mt helmets olur,bell olur ve lütfen full face alın,eldiveniydi montuydu,ayakkabısıydı vs falan almayı da ihmal etmeyin
-
Hepsini alacağım hocam. xmax almaktansa pcx alırım ekipmana para veririm sonuçta can kıymetli. Teşekkür ederim gene de ilginiz için.
-
Kaliteli bir markanın orta seviye fullface kaskını almanızı öneririm.
HJC FG 17, IS 17 gibi modeller olabilir. AGV K3 SV de olabilir. Bell , Nexx, scorpion, shark, caberg, marushin markaları da olabilir.
Çene açılır isterseniz caberg duke serisi kullanışlıdır. Ancak ben yine de fullface öneririm.
En önemlisi kaskı kafanıza giyip denemeden almayın. Kafanıza uyması çok önemli !!!
-
fullface alacağım, kafama tam uyup uymadığını nasıl anlayabilirim bir yöntemi var mıdır. Beden ölçüleri gibi. Söylediğiniz modelleri tek tek araştıracağım. Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)