1000-1500 TL Kask Önerisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
3 ü arasından Nexx bence AGV de pinlock bile yok.Bana kalsa Nolan N87
-
AGV demek, 100+km/sa hızlarda sesten çığlık atmak demektir. Almayın, aldırmayın...
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
AGV demek, 100+km/sa hızlarda sesten çığlık atmak demektir. Almayın, aldırmayın...
Angrypower, Qwest al demeyi unutmusun
Bence Shoei sana kaski hediye etmeli
Karar verebildin mi bari kaska?
-
travel adlı üyeden alıntı
Angrypower, Qwest al demeyi unutmusun
Bence Shoei sana kaski hediye etmeli
Karar verebildin mi bari kaska?
Motora vermedimki kaska vereyim Kask tabiki Shoei NXR olacak gibi ama Shark'ları da çok övüyorlar. Shoei Qwest maalesef en ucuzu 2500tl. Öneri limitini çok aşıyor.
Küçükten ben motor alacağım mırıldanmalarına geçtim. Gönülleri olsun bizimkilerin die. Bakalım ne olacak?
-
Önerileriniz doğrultusunda AGV'yi eledim. Nolan N87 mantıklı duruyor açıkçası. Kafama denedikten sonra bir problem olmazsa onu seçeceğim. Ama hala önerilere açığım
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Motora vermedimki kaska vereyim
Kask tabiki Shoei NXR olacak gibi ama Shark'ları da çok övüyorlar. Shoei Qwest maalesef en ucuzu 2500tl. Öneri limitini çok aşıyor.
Küçükten ben motor alacağım mırıldanmalarına geçtim. Gönülleri olsun bizimkilerin die. Bakalım ne olacak?
Gonlune gore olsun insallah 👍🏼
-
-
travel adlı üyeden alıntı
Gonlune gore olsun insallah
Yamaha'nın Euro kurunu 4,32'ye göre sabitlediğini duydum. Şuanki fiyatlar bunun üzerineymiş. Yoksa normal fiyatına çıkınca mt-07 direk 66000tl dolaylarına gelecek galiba.
-
paran tasarrufluysa üst sınıf markaların giriş sınıfı kasklarını alıcağınıza , orta sınıf markaların o fiyatlara üst sınıf kasklarını alabiliyorsunuz..
O aldığınız kaskda üst sınıf markaların orta sınıf modellerine tekabül ediyor..
Parayı doğru kullanmak önemli..
-
05 Aralık 2018, 15:43
100-200 liraya kask bulamazmıyız arkadaş bunlar ne böyle :D
-
05 Aralık 2018, 16:04
https://urun.n11.com/kask/kabuto-aeroblade-3-white-snell-sertifikali-2016-uretimi-P286328464
bide bu kaskı incele istersen
-
05 Aralık 2018, 19:18
motorfanı adlı üyeden alıntı
100-200 liraya kask bulamazmıyız arkadaş bunlar ne böyle :D
ucuz fiyatta orgine iyidir en azından neüdüğü belli bir marka standartları falan var.
https://urun.n11.com/kask/origine-strada-graviter-matt-titanyum-gunes-vizorlu-kapali-kask-P256627497?BEDEN=S&gclid=EAIaIQobChMI7Jfg2oqJ3wIVV fhRCh0_5ACrEAQYASABEgLyGfD_BwE&gclsrc=aw.ds
-
05 Aralık 2018, 19:27
Yanlış hatırlamıyorsam bir ara bu origine'lerin dahili intercom'ları vardı. Fakat tam hatırlamıyorum...
-
05 Aralık 2018, 19:55
bluetooth lu modelleri vardı sanırım öyel bir şeydi..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)