Uzun yolda asgari ses alan kask önerisi
-
Herkese merhaba.
Caberg Duke kaskım var, aslında kaskımdan çok memnunum ancak uzun yolda çok feci uğultu oluyor içeride, 2 saatlik yolda serseme dönüyorum. Kaskımda BT aksesuarı olmadığı için yolda müzik dinlemek için kulak içi kulaklığımı kullanıyorum, dolayısı ile 3M tıkaç kullanamıyorum.
Araştırdım ettim, Schuberth C3 Pro ve AGV K5 modellerinin oldukça sessiz olduğunu söyleyenler var.
Aslında biliyorum, çene açılır modeller kapalı kasklara göre belirgin daha gürültülü olur, o nedenle gözümü karartıp kapalı kask almayı düşünmüştüm ama C3 Pro'yu da sessizliği için çok övüyorlar. Açıkçası bu konuda başarılı ise çene açılır model tercihim olur ama arada çok fark varsa kapalı da alabilirim.
Özellikle kaskları kullananların tecrübe yorumlarını merak ediyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
Herkese kazasız sürüşler dilerim.
Reklamlar
-
Shoei nin modellerinede bir göz at , son aylarda bazı mağazalarda güzel kampanyalarıda vardı , çene açılır kullanıyorum ses konusunda hiç şikayetim olmadı , daha önce Nolan kullanırken kulak tıkacıyla uzun yol sonrası çınlama sorunu yaşamıyordum..
-
Agv'lerin içinde fırtınalar kopuyor. Haberin olsun.
-
@Nikkfurie, hangi modelini kullanıyorsun Shoei'nin?
-
Dr.Aequitas adlı üyeden alıntı
@Nikkfurie, hangi modelini kullanıyorsun Shoei'nin?
Neotec ....
-
Bir kask için sessiz denilince Mercedes kokpitinde oturuyor gibi hissedeceğinizi düşünmeyin. Sessiz denilen bir kask diğer kasklara göre sessizdir.
-
watercolours adlı üyeden alıntı
Bir kask için sessiz denilince Mercedes kokpitinde oturuyor gibi hissedeceğinizi düşünmeyin. Sessiz denilen bir kask diğer kasklara göre sessizdir.
böyle zanneden adam motosikletle hiç ilgisi olmayan sıfır tecrübe biridir ancak
lakin kendi tecrübemden örnek verecek olursam , Nolan 103 ile Shoei Neotec arasında da dağlar denizler kadar gürültü farkı var , koruma olarak çok büyük farkları olduğunu düşünmüyorum testde etmedim şükür , ses farkı gerçekten ilk sürüşde hadi be dedirtmişti..
-
Farklı bir şey demediniz ki zaten. Sessiz kask diğer ksklara göre sessizdir dedim. Neotec'i takınca Mercedes kabini içinde gibi hissettiğinizi zannetmiyorum.
-
Marka Model bilmem ama Kapalı kasklar hem daha sessiz hemde daha güvenli
-
shoei qwest kullanıyorum. rahatlık sessizlik hafiflik her konuda her anlamda her manada çok memnunum ve şiddetle tavsiye ediyorum. gidipte agv magv lere o kadar para vermeyin. zira hem rahatsız hem aşırı gürültülü bir kask. bence agv mt bell vs klasmanında bir kask. bizim ülkede fazla abartılıyor. shoei arai bunlar premium kasklar. diğerlerine sümüğümü bile atmam.
-
Ses konusunda schuberten ötesini ben duymadım
-
LS2 Arrow kullanıyorum, ses yalıtımı konusunda gayet iyi
-
uzun yol veya kisa yol; mutlaka tikac kullanin..
ve mutlaka su basligi bir inceleyin, eski bir baslik fakat tikacin önemini ve kasklarin kiyaslamasini iceriyor..
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...-tartisma.html
-
sesli kask yoktur tıkaçsız kulak vardır.. alpinestar motorsiklet tıkacı kullanıyorum tertemiz ses falan yok..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler