Merhabalar. Motosiklete yeni basladim. Motorum R25 Mt Revenge kask dusunuyorum. Kullanan varsa memnun mudur? Kaskin problemleri falan var mi?
Merhabalar. Motosiklete yeni basladim. Motorum R25 Mt Revenge kask dusunuyorum. Kullanan varsa memnun mudur? Kaskin problemleri falan var mi?
Bir yıldır kullanıyorum. Ruzgar sesi çok alıyor . Bendeki tek olumsuz yönü bu. Benibrahatsız etmesede biraz ağır bir kask. Kafa çevrem 57 ve yuvarlak bir kafam var. Medium kullanma ma ragmen tavsiye üzerine large aldım. Tam uydu. Oval kafalarda tam ölçünüzü alsanız daha iyi oluyor. En iyisi deneyip almak tabi... Gecen sene bu zamanlar 290 liraya beyazını aldım 2017 üretimi.N11 den 20 lira indirim çekide kullandım. Hey gidi eski günler hey. Dolar bey ortalığı kavurdu. Alışverişinizi hemen yapın yoksa daha fazla para vermek zorunda kalabilirsiniz.
1 yıldır bende bu kaskın siyahını kullanıyorum. Ufak bir kaza da geçirdim ama kaskta herhangi bir çatlama vs olmadı. Alacaksan eğer pinloğunu da alman lazım. Kışın buğu yapıyorve pinloksuz çözememiştim.
Marka hakkında hiçbirbilgim yok fakat kaskın fiyatı vizör fiyatı yan kapak fiyatı ve yedek parçalarının bulunup bulunmadığına bakın. Birkere başıma gelmişti 300 liraya aldığım shark kaskın vizörü çizildiği için 2 ay sonra vizör sorduğumda 250 lira demişlerdi. Benim için en kötü kask olarak hafızama kazındı. Bunlara dikkat edin.
2 yıldır kullanıyorum. Alırken dene mutlaka, kafa yapına uygun olup olmadığını iyi anla. MT Revenge yuvarlak kafa yapısına uygun kullanıcılar için pek uygun değil. Daha çok uzun yüzlüler için uygun. Forumda bu kaskın üzerinde şekil çizerek anlatılan bir konu vardı. Eğer kafa yapına uygun değilse muhtemelen yanlardan sıkacak ve seni rahatsız edecektir.
bende siyah rengi vardı mt nin 0 aldım çıktım mağzadan 30 la giderken dışarda rüzgar sesi yokken bile pis bir kulağa rüzgar sesi veriyor ona para vericeğine 200 300 daha koy bell al ama oda ses konusunda çok iyi değil. motoruma.com kadıköy/acıbadem mağazasında agv kasklarda indirim var bana kalırsa agv al kaçırma arkadaşlar çok ilgili
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)