Öncelikle herkese merhaba. Yeni bir kask almayı düşünüyorum ve bu ilk kaskım olacak. Bütçem 300 Tl. Ls2' nin ff352 ve ff353 modelleri arasında kaldım. Görüşlerinizi bekliyorum.
Öncelikle herkese merhaba. Yeni bir kask almayı düşünüyorum ve bu ilk kaskım olacak. Bütçem 300 Tl. Ls2' nin ff352 ve ff353 modelleri arasında kaldım. Görüşlerinizi bekliyorum.
biri 2017 diğeri 2018. ff353 modelinde çene altı rüzgar perdesi var ve kasayı baya geliştirmişler
ama 353 modelinin sharp testi yok
FF353 modeli shoei qwest ile benzer bir aeroninamiye sahip ve hafif. Ben de artçım için aldım, normalde FF397 kullanıyorum fiyat olarak 2,5 katı. Rahatlık, ses açısından elle tutulur bir fark yok. Dış kabuk ebatları her beden için farklı galiba o yüzden daha bile rahat gibi.
instagram.com/gerivites
youtube.com/user/nimbus8222
Sharp testi avrupada satışı yaygınlaştıktan sonra kurum tarafından incelenerek yapılıyor. Videolardan izlediğim kadarıyla kaskın üretim tarihi 2018 / şubat ve mart. 2 aylık bir kask için sharp testi bulamamak normal. Eğer tek kriteriniz sharp testiyse beklemeyin ff352 alın.
Herkese cevaplarından dolayı teşekkür ederim. Kaskımı aldım, ff353. İlk kaskım olduğu için kask hakkında bir yorum yapamıyorum, (görüş açısı, içeriye hava alma durumu, vizörü, vs.), Ama ff352 den güzel geliyor bana.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)