Superlight 200 İçin Koruyucu Ekipman Önerisi Yardım
Reklamlar
-
Motosiklete yeni başlayacağım Superlight 200 alacağım fakat motordan önce ekipmanımı tamamlamak istiyorum. Ekipman konusunda piyasa çok çeşitli ve güvensiz gözüktü gözüme fiber karbon vs. bir çok malzeme ve model var gördüğüm kadarıyla haliyle kafam bi hayli karışık. Önceliğim güvenlik olduğu için rahatlık/şekil 2. Planda olacak.
Bütçe max 900 lira olacak şekilde güvenilir-kaliteli kask önerisine ihtiyacım var. Rahatlık ve tasarım 2. Planda ama onlar da olursa tabi iyi olur
İncelediğim kasklar;
Qualifier > polikarbon olması nedeniyle biraz kuşkuluyum isteğim daha kaliteli bir kabuk olması.
Ls2 ff396 > hakkında bir kaç olumsuz yorum okudum önerilerinize göre kararımı belirleyeceğim.
Hjc FG17 > pek olumsuz bi yorumunu göremedim fakat doların da artmasıyla bütçem dahilinde değil bunu alırsam ceket/ayakkabıya da eldivenden kısmam gerekecek.
Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
Reklamlar
-
Nazi al geç.Superlightta şekil olur
-
Yukarıdaki elemanı takma. İki tekere bir biz biniyoruz sanar onlar.
Neyse, kaskı almadan önce kesinlikle dene. İnternetten alma. Kalıpları farklı olabiliyor kafa yapısına göre.
Ben o fiyatlara ls2'yi düşünmezdim. Hjc olabilirdi aslında. Bell'lere karşı ayrı bir ilgim de yok değil.
Not:(polikarbon, polifleks, halıfleks, sac, tahta gibi kask materyallerinden anlamıyorum. Tamamen kendi düşünecelerimdir.) Fiberleri biliriz bi. Onları da karşıdan hemen fiyatından tanırız.
-
Dediğim gibi öncelik güvenlik hocam yarım kask kullanacağıma damacana takarım ha şekil diyosan baret düşünülebilir
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:10 ----------
Teşekkürler öneriniz için. İnternetten alacağım fakat almadan önce mağazada gidip deneyeceğim. Hjc ya da bell’den bi model önerebilir misiniz?
-
ben bell qualifer winger kullanıyorum öneririm güzel kask güven veriyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:49 ----------
bak bide şimdi gördüm %50 indirim var stoktaki son ürün https://urun.n11.com/kask/hjc-fg17-n...iABEgJ3Q_D_BwE kaçırmaa
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)