g310gs için kask önerisi,
Reklamlar
-
Arkadaşlar, haziranin en geç 2. haftası yeni seri g310 gs motorumu almış bulunacağım. Bu motordaki dik oturuş pozisyonuna uygun güncel kask önerileri yapabilir misiniz? maksimum 3 bin verebilirim ve eğer daha ucuz olabilirse almanyadan da getirtebilirim
Reklamlar
-
-
310gs aldım bende .. Neotec 2 ler çıktı. Gönül rahatlığıyla alabilirsin.ben mavi rengini bekliyorum. Hazirana kadar gelmiş olur sanırım.
-
Neotec dediğin çeneden açılır değil mi? Shoei? Çeneden açılır kaskı tasvip de etmiyoruz, önerilen kasklar arasında koymuyoruz. Çeneden açılır kaskı önermeyide doğru bulmuyoruz
-
Hayirli olsun bende de g310r var kask konusunda hjc,bell, arai hepsi iyidir visör kilidi olanlardan al yoksa yan tirnaklar zarar görünce hafif aciklik oluyor cok rüzgar aliyor bizimki gibi dik oturulan motorlarda cok rahatsiz edici bazen zenci repci gibi kafa bile salliyorum rüzgarda
-
-
arkadaşlar shoei ryd diye bir model çıkarmış, getirtmek mümkün gözüküyor ama denemeyedim. NXR modelinde xl uygun oluyor. Bunda da aynı olur mu acaba? Bu kaskı önerir misiniz
-
Şimdiden GS310 motosikletin hayırlı olsun, motosikletin kullandıkça yorum yazmanı beklerim.
Kask alırken rengini beyaz olmasını tavsiye ediyorum, hem gündüz güneşi yansıtıyor siyah kask gibi sıcak olmaz,
hemde görünürlülüğü çok iyi.Trafikte fark edilirsiniz.
Ben yeni çıkan BMW sistem7 carbon çene açılır kask kullanıyorum. Memnunum,
Devamlı şehiriçinde kullanıyorum,kısa süreli parklarda kaskı çıkarmadan çeneyi açarak işimi görüp tekrar kapatıyorum.
-
Bu haberle kalbimin orta yerinden vurdun be kardeşim.
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)