Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kask önerisi YARDIMMMM...

REKLAM ALANI
    DuhanS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZNU
    Malum ülkemizde çaya bile gelen zam yüzünden biz öğrenciler ve yeni motora başlayanlar için ekipmanda ve en önemli olan kaskta f/p ürünleri çok gerekiyor...

Bende bir öğrenci olarak sizlerin desteğini almak için 3-4 aydır takip ettiğim foruma üye olup konu konu dolanıyorum bugün yarın yeni almayı düşündüğüm CF Moto 150nk motosikleti için uygun 450 tl ye kadar kask arıyorum aklımda bir kaç marka var şöyle başlıyım;

1-MT REVENGE
    2-LS2 FF352
    3-LS2 FF396

Bu 3 kaskı baya araştırdım ses sorunu üçündede var bazı yorumlar ls2 alma dandik tarzında bir yargıda bulunmuş sharptan 4 yıldız almış ve belli standartlarda kendini kanıtlamış bir kask olarak bence "dandik" lafını haketmediğini düşünüyorum tabi ki herkesin görüşü farklıdır benim ki de bu yönde MT kaskında sharptan 5 yıldız aldığı için benim gözümde bir adım önde şuan diğer modellere göre şuan ki tek önceliğim güvenlik farklı model marka önerilerini almak için motorcu abilerim ablalarım kardeşlerime danışmanın en iyisi olduğunu düşündüm bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden yanıtlar için teşekkür ederim...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    660 Tenere
    Ben MT öneririm. Çok güzel bir kask çok memnunum. Zamanında 300 liraya almıştım şimdi baktım 450 olmuş.

sash_009 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV 250 (2016)
    Nitro veya kendi kaskım olan ls2 375 shogun modelini tavsiye ederim. Ses sorunu olmadığını biliyorum.
    Respect

Motosikleti
    Yoqhtır...
    LS2 FF353+Pinlock

Motosikleti
    Mondial 125 ZNU
    Alıntı sash_009 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nitro veya kendi kaskım olan ls2 375 shogun modelini tavsiye ederim. Ses sorunu olmadığını biliyorum.
    Ls2 375 sharp 4 yıldız almış ses sorunu önemli değil benim için tamamen rüzgar alsın sorun yok günlük 7-8 km yol yapıyorum en fazla.. fiyat olarak 250 civarında bi fiyat gördüm n11 den öneriniz için teşekkürler n11 de son kalan ürün ve denemeden almayı tercih etmediğim için bana bi öneride bulunabilir misiniz? nerde bulabilirim bu modeli..
    Yer:İstanbul(anadolu)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:22 ----------

Alıntı Angrypower adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    LS2 FF353+Pinlock
    Ls2 ff353 modelinin sharp testine sitesinden ulaşamadım bu nedenle güvenebilceğim en azından şehir içi beni 60-70 arası hızlarda bi nebze güven sağlıycak bir kask arıyorum yanlış anlaşılmasın belki tecrübeniz vardır ama sharp işin içinde olmayınca biraz güvensizliğim oluyor tecrübeniz varsa paylaşabilirseniz çok sevinirim...

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:25 ----------

Alıntı MlhCnsz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben MT öneririm. Çok güzel bir kask çok memnunum. Zamanında 300 liraya almıştım şimdi baktım 450 olmuş.
    Bende son zamanlarda mt den yanaydım fakat bütçe 450 tl olduğu için pinlock ve vizörde gerekiyor o yüzden aynı performansta daha uygun birşeyler bulmak istiyorum..

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    İnternette beyaz MT Revenge 300 TL. Ama o da sadece M.

Motosikleti
    Mondial 125 ZNU
    Alıntı watercolours adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnternette beyaz MT Revenge 300 TL. Ama o da sadece M.
    Evet gördüm o ilanı n11 de kullanıcı sorularında üretim yılına 2017 demiş fakat resimdeki 2014 yılının üretimi olan mt modeli bide mağaza puanı düşük biraz mağaza güven vermedi :( :(

sash_009 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV 250 (2016)
    Bir arkadaşımda 352 modeli var medium. Bana oluyo. Sahip olduğum shogun ise XL ve buna rağmen bahsettiğim 352'den daha güzel oturuyo. Bu sebeple çok memnunum zaten. Beden farkının niye böyle olduğunu bilmiyorum ama...
    Respect

Motosikleti
    Mondial 125 ZNU
    Bir arkadaşımda 352 modeli var medium. Bana oluyo. Sahip olduğum shogun ise XL ve buna rağmen bahsettiğim 352'den daha güzel oturuyo. Bu sebeple çok memnunum zaten. Beden farkının niye böyle olduğunu bilmiyorum ama...
    Kaskın yapısından olsa gerek belki de bilemiyorum bende

yasinkeleş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000 RR
    Nitro güzel bende tavsiye ederim

rollcycle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1250GS ADV
    ff353 sharp olmadan kask almam derseniz eski modeli ff352.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)