Anket: Sorun ne?
- Katılımcı sayısı
- 6. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
Ben takamamışım
-
Kask küçük
Kaskımdan Çenem Gözüküyor
Reklamlar
-
Arkadaşlar dün akşam aldığım medium beden Bell Qualifier kaskımı taktığımda çenem gözüküyor.İlk kez kask kullandığım için bu durumun ne kadar normal veya anormal olduğunu bilmiyorum.Fotoğrafa bakarak benim mi oturtturamadığımı yoksa kaskın mı küçük olduğunu söyleyebilir misiniz?
https://i.hizliresim.com/A1yz5X.jpg
Reklamlar
-
troll uplodaing... 16 Şubat üyelik. git ailenden birine sor bence
-
İlk kez motosiklet kullanacağım ekipmanımı dün tamamladım bugün fark ettim bu görüntüyü forumda eski olmadığımız sürece ciddiye alınmayacak mıyız?
-
kardeşim birazcıkl kaskı öne doğru bastır bak saçlarında ortada kaşlarının hemen üstünde köpük gelmesi gerekiyor. Kask ufak değil ufak olsa hiç girmez . Şöyle yap resim çektiğin vaziyetteyken kaskı sabit tut kafanı yukar doğru kaldırmaya çalış cuk diye oturacaktır.
-
-
Sen bu kaskı denemeden almışsın belli ki. Bariz küçük, XL ancak olur gibime geliyor. Bell kasklarda bedenler zaten küçük. Kafa ölçsü almak, kask nasıl seçilir gibi yöntemleri bir araştırsaydın kask almadan önce.
Öne bastırmakla falan olacağını sanmıyorum. Bir kere kaşına kadar indirmelisin kaskı.
-
Teşekkür ederim denedim biraz daha çekmeyi artık tam oturuyor ilk takışın acemiliğiydi sanırım
-
Az önce döndür kaskını.
Fotoya göre, saat yönünde çevirmekten bahsediyorum. Gözlerin vizörün biraz daha üst kısmına doğru gelecek.
Yine kurtaramayabilir. Hakket baya bi çene meydanda senin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler