Oy dağlar oy taşlar...
Senin bu motora halen kasksız biniyor olman şaka gibi. Tecrübende yok zaten. Kendini harap edip durdun ve kask mevzusunu her açtığında git 50-60tl koy ya MT kask al yada LS2 FF352 model kaskı al dedik. Lakin sen halen siyah vizörü var die Sway die tutturuyorsun.
http://www.yamaha-aksesuar.com/kateg...m#labels=400-2
al sana link de verdim. kahramanlardan dene buradan sipariş et. kalan para ile de bir tane balaklava al kendine...
Sway alma kardeş. 50 60 daha koy hiç değilse ls2 ff352 al. Sway yumurta kabuğu
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
Bu sway lar Arai nin yan sanayisiymiş diyorlar belki de Schubert in ana sanayisidir yada X lite de olabilir belkide değildir sway swaydır
kullanan yok mu bu kaskları veya markayı
Kaskın geçicisi olmaz.Kafayı koydunmu araba camına, kapı kolonuna herşey'geç olur.Tecrübe parayla alınmaz, yaşanarak öğrenilir, fakat bu kadar önemli bir konuda tecrübe için canından olabilirsin.Bilemezsin.Onun için mutlaka sertifikası(Dot, Snell, Ece) olan, Sharpa girmiş kask almani tavsiye ediyoruz..
Mt kask bari. Farklı modelleri var. Hem şeffaf vizör hemde altında güneş vizörlü olan kaskları var.
Hocam geçici olarak aldığın kasklara vereceğin parayı matematiksel olarak topladığımızda zaten kaliteli bir kaska ulaşıyosun anladığım kadarıyla. Bunca insan sana SWAY alma diye yırtınıyorsa bence buradaki herkes seni seviyor. Ve neticede ben de bu tavsiyeleri destekliyorum. İlk bakacağın yer sharp helmet safety olsun. Ordan ülkemizde uygun fiyatlara bulunan Ls2 markasına yönelirsin zaten...
Respect
Bu soğukta kışta motor kullanmaya çalışma, baharı bekle para biriktir iyi bir kask al. Bunlara vereceğin parayı çöpe atmış olursun, geçici kask diye bir şey olmaz.
Kafa senin karar senin. Vay benim param yok diyosan. Bi süre binme. Birikir.
Usta adam senin iyiliğin için söylüyor ters yapma bence
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)