Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hangi Scorpion Exo?

REKLAM ALANI
    mgokhan57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Forza 250 2022
    İyi günler arkadaşlar. Malum motomax ın yaptığı kampanyadan faydalanmak için kask almaya karar verdim. Ellerindeki mevcut modellerden en çok Scorpion Exo kasklar aklıma yattı. Exo 500 ve Exo 410 arasında kaldım. 500 de güneş vizörü mevcut diğer'nde yok. Geri kalan özellikleri aynı gibi. Hangisini tavsiye edersiniz? Yabda Exo 510 air veya başka exo modeli önerebilir misiniz? Veya motomax tan başka bir kask indirim için?
    İlk kaskım olacak ve büyük ihtimalle 250 cc civarı bir motosiklette kullanılacak.
    Şimdiden teiekkürşer değerli cevaplarınız için.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Sabırsız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZXr
    Merhabalar hocam öncelikle çook geç mesaj atıyorum farkındayım ama belki bizden sonra girip görücek olanlar faydalanır.
    Ben exo 500 thunder modelini kullanıyorum,iki senedir bende, kutu içeriğinde ayrıca pinlock çıkmasıda güzel birşey ayrıca 2 senedir kullanmama rağmen yanak pedlerinde çok bi açılma,genişlemevs olmadı.Güven veriyormu önceki kaskıma rs1e göre kesinlikle çok çok veriyor ses alınabilirliği açısından 120den sonra yavaş yavaş kaskın içine ses almaya başlıyor. Fakat 3-4 ay önce iç pedlerini çıkardıktan sonra air çalışmıyor.ama kendimdende şüpheleniyorum pedleri takarken yanlış birşey yapmış olabilirim.Memnunmuyum tabiki memnunum alıcak olanlara tavsiye ederim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)