Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

cene acilir kask tavsiyesi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    kawasaki ninja
    merhaba arkadaslar cene acilir kask almak istiyorum. dahili gunes gozlugunun olmasina onem veriyorum schubert c3 basic begendim sanki zaten max vermek istedigim fiyatta 1700 tl ama o da schubert oldugu icin, bu kaski kullananlar var mi tavsiye edebilirmisiniz veya daha uygun bi fiyata ayni kalitede kask tavsiyeniz varmi? markaya para odemeyelim bosuna.. ses fazla onemli degil kulaklik takiyorum uzun yolda ama havalandirmasi ve dahili gunesligi onemli benim icin..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    Haftasnu Schubert C4 aldım.
    Kesinlikle harika ve parasını hak eden bir kask.
    Daha önce shoei, arai vb üst segment kasklarım oldu ama bundan sonra kesinlikle her zaman Schubert.
    C3 de eminim geri kalmaz. Fyatı da makul hale geldi eski seri olunca.
    Markaya para vermek diye birşey yok.
    Başka markalarda benzer özellikte daha ucuz alternatifler vardır mutlaka ama özelliklerin aynı olması aynı işi aynı şekilde yaptığı anlamına gelmez.
    Vizörü açıp kapattığında tereyağı gibi hareket etmesini, esneme yapmadan yerine oturmasını, dahili güneş vizörünü indirdiğinde pırıl pırıl net bir görüş sağlamasını istiyorsan kalite o zaman kendini bell ediyor ve fiyat da o zaman yükseliyor.
    Yoksa Caberg Duke te çenesi açılıyor, güneş vizörü var, güvenlik test onayları var ama arada ciddi fiyat farkı var.
    İkisini de kullandıktan sonra fiyat farkının hangi detaylarda olduğunu anlıyorsun.
    Ama elbette bütçe sınırlı ise detay kalitesinden vazgeçilip asgari güvenlik standsrtları sağlayan markalara bakılıR.

Motosikleti
    kawasaki ninja
    duke nasil kullandiniz mi veya kullanan biri var mi?
    bugun dukkanda adam tavsiye etti ovdu ama polikarbon malzeme diye guvenemedim o fiyata saglam kapali fiber kasklar var onlari alirim daha iyi diye dusundum

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    660 tenere kullanıyorum yaklaşık 7000 km dir c3 pro kullanıyorum buğu sorunu yok
    rüzgar olayı nasıl bilmiyorum vi v strom veya bmw gs olmadığı için rüzgar seviyesini bilmiyorum ama sağlamlık olarak tavsiye ederim
    diğer arkadaşlarım da da var 3 kişi takılırız bi gs kullanıyor hiçbir şikayet yok
    bende memnunum bu renk almak için baya bi para biriktirdim

mustafa_325 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar RS 200 - Thriumph TİGER 800
    1 senedir Caberg duke kullanıyorum. Yaklaşık 20.000 km yol yaptım bu kaskla.

-Daha önce kullandığım ls2 çene açılır ve kapalı kasklara göre çok daha kaliteli ve güvenli hissettiriyor.
    -Çene mekanizması çok iyi kilitleniyor. Kaza anında çenesi dağılmıyor.
    -Bu kaskla 2 kaza yaptım ve defalarca sert zemine düşürdüm çatlama kırılma yok. Hala kullanıyorum.
    -Pedleri zamanla ezildi. İlk satın aldığım gibi değil artık daha bol. Kafamı tam sıkmıyor.
    -Kullanmaya başladıktan yaklaşık 9 ay sonra çene mekanizmasını havada tutan mekanizma gevşedi. Yani çeneyi sonuna kadar açtığım zaman tepede durmuyor yavaşça aşağı düşüyor. Zaten çeneyi açıp motosiklet sürmediğim için sorun etmiyorum.

Kask alırken şunu da göz önünde bulundurmak lazım en kaliteli kask bile kullandıkça eskiyor ve kalitesini kaybediyor. 3000 liralık kask alayım yıllarca kullanayım diye bütçeyi zorlamaya gerek yok. 3000 liralık kaskı alıp 3-5 sene kullanmaktansa 600 liralık kask alıp eskidikçe yenilemek çok daha iyidir.

Kaskın fiyatı 10 kat fazla diye 10 kat daha fazla koruyor sanmayın. O fiyat farkının en büyük sebebi aerodinamizma ve hafiflik farkıdır. Güvenlik bakımından çok az fark vardır.

Motosikleti
    kawasaki ninja
    Alıntı mustafa_325 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1 senedir Caberg duke kullanıyorum. Yaklaşık 20.000 km yol yaptım bu kaskla.

-Daha önce kullandığım ls2 çene açılır ve kapalı kasklara göre çok daha kaliteli ve güvenli hissettiriyor.
    -Çene mekanizması çok iyi kilitleniyor. Kaza anında çenesi dağılmıyor.
    -Bu kaskla 2 kaza yaptım ve defalarca sert zemine düşürdüm çatlama kırılma yok. Hala kullanıyorum.
    -Pedleri zamanla ezildi. İlk satın aldığım gibi değil artık daha bol. Kafamı tam sıkmıyor.
    -Kullanmaya başladıktan yaklaşık 9 ay sonra çene mekanizmasını havada tutan mekanizma gevşedi. Yani çeneyi sonuna kadar açtığım zaman tepede durmuyor yavaşça aşağı düşüyor. Zaten çeneyi açıp motosiklet sürmediğim için sorun etmiyorum.

Kask alırken şunu da göz önünde bulundurmak lazım en kaliteli kask bile kullandıkça eskiyor ve kalitesini kaybediyor. 3000 liralık kask alayım yıllarca kullanayım diye bütçeyi zorlamaya gerek yok. 3000 liralık kaskı alıp 3-5 sene kullanmaktansa 600 liralık kask alıp eskidikçe yenilemek çok daha iyidir.

Kaskın fiyatı 10 kat fazla diye 10 kat daha fazla koruyor sanmayın. O fiyat farkının en büyük sebebi aerodinamizma ve hafiflik farkıdır. Güvenlik bakımından çok az fark vardır.
    cok sagol ustad bu aciklayici oldu duke hakkinda.. birde, c3 basic kullanandan bi yorum alabilirsem kararimi vercem

MahmutBiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1200Z Super Ténéré
    Alıntı mujohit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaslar cene acilir kask almak istiyorum. dahili gunes gozlugunun olmasina onem veriyorum schubert c3 basic begendim sanki zaten max vermek istedigim fiyatta 1700 tl ama o da schubert oldugu icin, bu kaski kullananlar var mi tavsiye edebilirmisiniz veya daha uygun bi fiyata ayni kalitede kask tavsiyeniz varmi? markaya para odemeyelim bosuna.. ses fazla onemli degil kulaklik takiyorum uzun yolda ama havalandirmasi ve dahili gunesligi onemli benim icin..
    Yurt dışı yorumları çok araştırmıştım almadan önce . İki sene Schubert c3 kullandıktan sonra shoei neotech aldım. Performansı şaşırtacak cinsten ve kask çok daha kullanışlı iç süngerleri ve kaskın bütünlüğü açısından neotech modelini incelemenizi tavsiye ederim. Başlarda sessiz diye okuyup schubert almıştım. Daha sonradan farkettimki hepsinin ses ve rüzgar performansı çok yakın...

Motosikleti
    kawasaki ninja
    Alıntı MahmutBiner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yurt dışı yorumları çok araştırmıştım almadan önce . İki sene Schubert c3 kullandıktan sonra shoei neotech aldım. Performansı şaşırtacak cinsten ve kask çok daha kullanışlı iç süngerleri ve kaskın bütünlüğü açısından neotech modelini incelemenizi tavsiye ederim. Başlarda sessiz diye okuyup schubert almıştım. Daha sonradan farkettimki hepsinin ses ve rüzgar performansı çok yakın...
    o butceyi malesef ayiramiyorum :c

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)