Arkadaslar bu kaski almayi dusunuyorum. Fiyatina degermi.
Cene acilir alma diyen olacak mutlaka ama zaten cene acikken kullanmayi dusunmuyorum. Durdugumda kaski cikarmadan isimi halledip yola ciktigimda kapatacagim.
Arkadaslar bu kaski almayi dusunuyorum. Fiyatina degermi.
Cene acilir alma diyen olacak mutlaka ama zaten cene acikken kullanmayi dusunmuyorum. Durdugumda kaski cikarmadan isimi halledip yola ciktigimda kapatacagim.
En iyi çene açılır kasklardan biri.Çok kaliteli bir kask almış olursun.En önemli tarafı da rüzgar sesini çok az geçiriyor içine bi interkom takıp on numara müzik dinleyebilirsin.
bizde var. gayet sağlam ve muazzam konforlu bir kask. illa çene açılır alacaksan düşünme derim...
Bende bu kaskı merceğe almışım aylardır. Ama fiyatı malum biraz nefes alırsam alıcam. En sessiz kask markasıdır schuberth.
Sonuçta hepimiz ölecez...!
Yıllardır Schubert (S2) kullanıyorum, inanılmaz memnunum. Oldukça sessiz, içerisindeki padler çok dayanıklı, iyi hava akışı var ve arka boyun kısmında iki adet gri renkli reflektör yüzey var, geceleri görünürlük katıyor. Ayırabileceğin bir bütçeyse hiç düşünme derim.
ben de Schubert s2 kullaıyorum.. c3 pro da denedim ama cene acılır kasklara cok sıcak bakmadıgım icin s2 aldım.. kaliteli bir kask tavsiye ederim...
SHARP SONUÇLARI
SCHUBERTH C3 PRO (3 Yıldız) : Sharp Detay Linki
Alternatif Öneri
CABERG DUKE (5 Yıldız) : Sharp Detay Linki
CABERG DUKE (5 Yıldız): Detay Linki
CABERG DUKE (5 Yıldız) İNCELEMESİ
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)