Polikarbon malzemeli kask alınır mı ?
Reklamlar
-
13 Ağustos 2017, 14:31
Yaklaşık 1 1.5 ay sonra aranıza katılacağım, ekipmana önem vermek istiyorum ama çoğu yazıda yerden yere vurulmuş polikarbon kasklar. mevzu rahatlığı değil beni ne kadar korumasıdır. sharptan 4 yıldız almış gayet iyi kasklar var ama insanlar kafamı karıştırıyor. yardımcı olursanız sevinirim
Reklamlar
-
13 Ağustos 2017, 14:53
-
13 Ağustos 2017, 14:58
Genel kanı polikarbonun en alt seviyede yer aldığı olsa da bu; ezbere söylenen, testlerle ortaya konan bir gerçek değildir.
İyi bir polikarbon kask, kötü bir fiber kasktan daha iyi olabilir.
O yüzden kaska ayrılan maksimum bütçe dahilinde seçenekleri değerlendirmek, seçim için daha kolay olur
-
13 Ağustos 2017, 15:11
havada karada alınır yeterki markası olsun.ben dahil sokakta gördüğüm kaskların yüzde 70i termoplastik kask kullanıyor zaten.birazda marka stratejisi oluyor örneğin agv k3sv 1200 tl civarında termoplastik.edermi tabiki etmez
-
14 Ağustos 2017, 10:34
Polikarbon nedir ! Malesef ülkemizde çok iyi bir malzeme gibi satılsa da. Polikarbon bir plastik çeşididir. Yani plastik kask alınırmı diye sormak daha doğru olabilir. Üretici firmalar müşterilerin aklını çelmek ve daha etkileyici bi satış yapmak için geliştirilmiş plastik isimlerini kasklara koyuyor. Polikarbon , teknopolimer, termoplastik vs vs .. polikarbon dediğimiz şey bildiğimiz damacana plastik kaplarının yapıldığı malzemedir
Tüm damacanalar polikarbondur.
Yani termoplastik ve polikarbon kelimelerinin birbirinden çokta farklı olmadığını iyi bilmek gerekir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)