bir yakınım gecenlerde bu kaskı aldı
tercihindeki en buyuk artı gözlük ile kullanabilmesiydi kaskın gerçekten gözlük kanalları çok işlevsel .
kötü yanı ise çene bağlantı yeri sanki bermuda shortun kemeri gibi acayip birşey
onların haricinde iyi güzel he birde sanki normalden bir nebze daha dar gibi geldi bize ama bu kötü değil zaten bir zaman sonra kask açılacak
Belirttiğiniz fiyata alternatif öneriler:
Bkz. Bell PS Qualifier: Detay Linki
Bkz. AGV K-3 SV: Detay Linki
Bkz. Nolan N86: Detay Linki
Bkz. CMS GTRS 3: Detay Linki
Merhaba,
Öncelikle bahsetttiğiniz kaskı beğeniyorum. Almanızı tavsiye ederim ama kesinlikle bir deneyin ve kafanıza uygunluğunu kontrol edin. Bu fiyata malzeme kalitesi çok iyi bir kasktır.
Bundan 7-8 ay önce LS2 FF323 ION Kaskını satın aldım. Senin bahsettiğin model ile malzeme kalitesi olarak benzer. Ürünün fiyatı 875 liraydı ben 700 liraya aldım pazarlıkla. Ürünü alırken yaptığım şeyler,
- Ürünün malzemesini araştırdım. 3 katmanlı fiber malzeme içeriyor. Bu fiyat sıkalasındaki hiç bir yan markada bu malzeme kalitesi mevcut değildi.
- Ürünün ağırlığını araştırdım. Sana önerdikleri de dahil hiç biri bu kasktan hafif değil. Çünkü hepsi termoplastik malzeme.
- Önerdikleri bazı markalarda daha Double D'li kilit mekanizması bile yoktu. Benim kaskımın ön vizörü bile kilit mekanizmasına sahip.
- Ürünümün yanak padleri acil durumlarda çekip çıkarma özelliğine sahip. Bu özellik ARAI, SHOEI gibi kaskların kullandığı bir güvenlik mekanizması.
Kask önerisini model vermeden sadece MARKA ile yapan insanlara aldırış etmeyiniz. Her MARKA her ürününü farklı kesimlere hitap ederek çıkartır bunları araştırınız inceleyiniz ve tercihinizi yapınız.
Dipnot : Bu fiyat skalasında bizzat kask baktım, sorun varsa özelden yardımcı olabilirim. Muadillerini de elimle inceledim tek tek.
Ls2 Ff323 arrow r ion kullanıyorum. 750 tlye aldım. Fiberglass kompozit yapı. Gerçekten hafif olduğu hissediliyor. Ve iç pedleri çok kaliteli duruyor. Ayrıca kaza anında kolay sökülebilir yanak pedleri sayesinde kimse boynunu kırmadan kaskı çıkartmak zorunda kalmaz. Bende mt revenge diye gittim fakat ls2 aldım çıktım. Dediğin kaskı bilmiyorum fakat kötü olacağını düşünmüyorum.
Arkadaşlar merhaba. Ben ekipmanlarımı yurt dışından indirim takio ederek alıyorum. Türkiye de bell bullitt karbon kask 4000 liranın üzerindeyken 1600 TL'ye getirdim. Tek yapmanız gereken alacağınız kaskı deneyin, her kask bedeni aynı değil. Söylediğiniz fiyatlara DMD'nin ece.022 onaylı kaskları var. Gözünüzü seveyim az araştırın. Yardım isteyen olursa burdayım.
Yukarıda önerilen kaskların malzemesi çok iyi değil şuan F/P oranına göre bundan daha iyi bir kask yok.
https://ls2helmets.us/road-racing/arrow-r
LS2 nin her bütçeye kaskı var. Ayrı bu kask AGV K3 veya Bell Qualifier gibi termoplastik değil. Fiber kompozitten. Kaskın kalitesini merak ediyorsun. Moto GP de Loriz Baz ve Yonny Hernandez in geçirdiği kazalara bakabilirsin. Diğer arkadaşların ön yargılı olmaları normal. İlk başlayanlar çok ucuza çok TIRTO LS2 kasklar alıyor.
Ama şuan kask alacak olsam LS2 Arrow dan başka bir şey düşünmezdim. Mükemmel bir integral kask.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:51 ----------
Ek olarak.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post4228723
nolan kask almadan önce iç astarını söküp köpüğüne bir bakın. Yeni model nolan kasklar plastik ve iç köpükleri kolay bir hamlede kabuktan ayrılıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:57 ----------
ff323 gerçekten güzel bir model fakat karbon olan birazdaha hafif diye bilyorum
Normal in M bedeni 1290 grammış video öyle diyor. Ben çok ön yargılıydım markaya bu kaskı bir kere kullandım. Dedim benim Bell Vortex eskisin direk yerine bu
https://www.youtube.com/watch?v=GEHYOn816jw
:D evet. Hep konusu geçiyor zaten millet 100 liralık eski ls2 lerle motora başladığı için, nolanın plastik kasklarıyla ls2 nin fiber kasklarlarını çok sık kıyaslıyorlar. Ben ls2 nin yerinde olsam türkiyeye gönderiğim kaskların üzerine arai yazara çatır çatır satardım :D
millet tavsiye verirken bile ne model ne malzeme belirtiyor direk şu markayı al bu markayı alma diye tavsiye veriyor :D
Yeni HJC IS 17 aldım. İncelemeni tavsiye ederim.
Kask için yedek parça bulunurluğu ve fiyatıda önemli.Ben LS2 396 CR1 Karbon modelini kullanıyorum rüzgar sesi dışında sorun yaşamıyorum.Daha kaliteli kasklarda bu rüzgar sesi nasıldır bilmiyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)