Ne Tür Kask Tavsiye Edersiniz?
Reklamlar
-
12 Haziran 2017, 09:16
Bugün itibariyle internetten Mondial Revival 50 siparişi verdim, şimdi ise kask ve diğer ihtiyaçlara yöneliyorum. Kask konusunda tavsiyeniz ne olur çok hızlı gidemeyecek biri için? Ayrıca ölçüsünü nasıl ayarlayabiliriz? Hepsiburada üzerinden link atabilirsiniz.
Reklamlar
-
12 Haziran 2017, 09:26
Motosiklet ne olursa olsun aslında her zaman tam kapalı kask önerilir. Dot ve ece onaylı sharptan 5 yıldız almış full face kasklar en önerilesi olanlardır.
Yarım kask yada çene-açılır kask düşünecek olursan da caberg duke öneririm.
Ayrıca ölçüyü en iyi deneyerek anlayabiliriz.
-
12 Haziran 2017, 10:43
Caberg önermiyorum kaskları çok ses ve rüzgar alıyor
-
12 Haziran 2017, 10:49
İnternette kask almak tavsiye edilmiyor.
Bir de ilk kaskınız olacak, kesin ölçüyü tutturamayacaksınız.
En güzeli gidin mağazada deneyerek alın. Bi takın kafanıza.
Kapalı kask tavsiye, tercihen 4/5 yıldız.
Hayırlı olsun.
-
12 Haziran 2017, 14:34
Bir mağazaya gidin
Alnınızdan hafif tatlı ama sıkı tutan, yanaklardan ise rahatsız edecek ama öldürmeyecek kadar sıkan modeli alın.
Paranızın yettiği en pahalı kaskı alın.
-
13 Haziran 2017, 11:53
Düşünceleriniz için teşekkürler.
Tam kask mevzusundan bahsederken sabah saatlerinde gerçekleşen elim bir trafik kazası sonucunda bir arkadaşımız motoruyla duran kamyonetin altına girerek vefat etti. Kendisinde kask olmasına rağmen kulaklarından dahi kan geldiği söyleniyor. Allah rahmet eylesin. :(
-
Ls2 Ff352 Kapalı Kask için karar kıldım. 58 cm kafa ölçüsü içinde L beden tercih edeceğim. Ne dersiniz?
-
zanaatkar adlı üyeden alıntı
Ls2 Ff352 Kapalı Kask için karar kıldım. 58 cm kafa ölçüsü içinde L beden tercih edeceğim. Ne dersiniz?
Bana kalırsa mt revenge alın daha iyidir. Ama kesinlikle deneyerek alın mt kasklarını
-
Denemeden kask almayın, aldığınız ölçü yeri belli oysa kafa yapısı itibarıyla insan insana benzemez. Başkasına tam uyan kask size olmayabilir.
-
06 Temmuz 2017, 09:15
hayabusaxs adlı üyeden alıntı
Bana kalırsa mt revenge alın daha iyidir. Ama kesinlikle deneyerek alın mt kasklarını
artemis99 adlı üyeden alıntı
Denemeden kask almayın, aldığınız ölçü yeri belli oysa kafa yapısı itibarıyla insan insana benzemez. Başkasına tam uyan kask size olmayabilir.
Şöyle ki internetten aldığım zamanda deneyeceğim şayet olursa alacağım. Yazdığım ürün verebileceğim en yüksek paraya göre bu şekilde. Mondial 50 Revival ile kullanacağım için yeterli olur diye düşünüyorum.
-
06 Temmuz 2017, 10:36
Motor ne olursa olsun yine aynı yola düşeceksiniz. Yani benim motorum şu bu kask yeter demeyin. zaten 100km hızın üzerinde her türlü kask korumaz.
Yapılan araştırmaya göre kazalarda kaska alınan darbelerin yaklaşık yarısı yüz ve çene kısmında alınıyormuş. Yani kaza anında yüzüm asfalta sürtse de çenem dağılsa da bir şey olmaz diyorsanız tam kapalı kask almaya gerek yok yarım kasklardan alabilirsiniz hem daha güzel duruyorlar.
-
06 Temmuz 2017, 11:37
piyasada çok bulunan bir kask internetten alacak olsan bile git bir motosiklet mağazasına kafanda dene L beden oluyorsa git internetten siparişini ver.
-
06 Temmuz 2017, 12:13
nines adlı üyeden alıntı
piyasada çok bulunan bir kask internetten alacak olsan bile git bir motosiklet mağazasına kafanda dene L beden oluyorsa git internetten siparişini ver.
İşte bulunduğum ilçede deneme imkanı olmayınca siparişi verdim az önce, denk gelmez ise geri gönderirim.
-
06 Temmuz 2017, 12:42
tavsiyeler doğru. tam kapalı olması kafanızı korur
-
18 Temmuz 2017, 09:51
En sonunda iki kask arasında kaldım, sizce hangisini tercih etmeliyim?
http://urun.n11.com/kask/ls2-ff352-ranger-siyah-kirmizi-kask-P163895706
http://urun.n11.com/kask/ls2-ff352-mat-siyah-kask-new-designsiyah-cambaff-hediye-P154626166
-
18 Temmuz 2017, 10:01
En sonunda iki kask arasında kaldım, sizce hangisini tercih etmeliyim?
http://urun.n11.com/kask/ls2-ff352-ranger-siyah-kirmizi-kask-P163895706
http://urun.n11.com/kask/ls2-ff352-mat-siyah-kask-new-designsiyah-cambaff-hediye-P154626166
Hani sipariş vermiştin olmadı mı yoksa? bu ikisi arasında ilki diyorum ben.
-
18 Temmuz 2017, 11:50
artemis99 adlı üyeden alıntı
Hani sipariş vermiştin olmadı mı yoksa? bu ikisi arasında ilki diyorum ben.
Beyaz L ne yazık ki denk gelmedi (geri gönderdim), halbuki ölçüm M diyordu. İlki için çok ses geliyor diye yorum yapmışlar, ikincisinde ise siyah cam dahil, gerçi arasında da bir cam parası var.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)