Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Nolan N87 Ses yalıtımı

REKLAM ALANI
    RoofRoof - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DRZ400SM
    Nolan N87'yi almaya karar verdim ama eski modellerinde ses açısından çok büyük problemleri varmış diye duydum.Zaten bende tinnitus varken daha fazla sesle mahvolurum.O yüzden 1000 TL'ye kadar en az ses geçiren kask hangisidir?Hangisini almalıyım?

Caberg Duke'lar nasıl?Shark'ların 1000 TL'ye olan kaskları ses yalıtımı açısından iyi mi?Ayrıca güneş vizörü benim için %100 olmalı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Riptalon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XMax 300
    Ekim'den bu yana kullanıyorum. İlk kaskım olduğundan kıyaslayamıyorum ama yallıtımının pek iyi olmadığını düşünüyorum. Özellikle rüzgarlı havalarda sesten rahatsız olabiliyorum. Hava durgunsa sorun olmuyor. Motorda hiç rüzgar koruması yok bu arada.

Motosikleti
    Hyosung GV650
    bende nolan n86 var bu kasktan önce lazer lz6 vardı. lazerden sonra mükemmel bir kask gibi gelmişti. şimdi aynı ayar diğer kasklardan kullanmadığım için yorum yapmam doğru olmaz ama ben genel olarak nolandan memnunum.

zekeriyaimam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    simson
    Ses var 80den sonra.Ama her kaskta var zaten, kulak tıkacı kullanın

Motosikleti
    DRZ400SM
    Alıntı zekeriyaimam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ses var 80den sonra.Ama her kaskta var zaten, kulak tıkacı kullanın
    Kulak tıkacım varda Nolan'ın eski modelleri ses konusunda çok kötü diye duydum ondan merak ettim.

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Ironmax 2019
    Alıntı RoofRoof adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nolan N87'yi almaya karar verdim ama eski modellerinde ses açısından çok büyük problemleri varmış diye duydum.Zaten bende tinnitus varken daha fazla sesle mahvolurum.O yüzden 1000 TL'ye kadar en az ses geçiren kask hangisidir?Hangisini almalıyım?

Caberg Duke'lar nasıl?Shark'ların 1000 TL'ye olan kaskları ses yalıtımı açısından iyi mi?Ayrıca güneş vizörü benim için %100 olmalı
    Ses konusunda iyi bir kask istiyorsan 2500 TL yi gözden çıkarman lazım. 1000TL civarına alınabilecek en iyi kasklardan biridir Nolan. Ben de N86 kullanıyorum ses konusu fırtınalar şeklinde. N87 yi bilemiyorum. Kulak tıkacı da denedim ama rahat edemiyorum benim kulak dışarı itiyor onları, bir dahaki uzun seyahatimde pamuk deneyeceğim.

logicache - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Agility125 Cbr125r Crf250l Nmax155 R25 D250 Xpulse
    Bende şuanda N87 var. Öncesinde AGV K3 kullanıyordum fakat kalıp olarak kafama tam oturmadığı için değiştirmek zorunda kalmıştım. AGV K3 ses yalıtımı açısından Nolan N87'den açık ara üstün. AGV ile ses konusunda bir defa bile rahatsızlık yaşadığımı hatırlamıyorum. N87'de 50-60 sonrasında rahatsızlık başlıyor, 80'den sonra işkenceye dönüşüyor, diğer tüm özelliklerini sevsem de ses yalıtımı çok kötü olduğu için hemen hemen her sürüşümde bu kaskı tercih ettiğim için pişman oluyorum. Önüme kıran taksicilere, gereksiz tepki gösteren sürücülere, üstüme atlayan yayalara içimden bile küfretmeyecek sakinlikte bir insan olmama rağmen 1-2 saatlik bir sürüş yapıyorsam sonlara doğru kaskı kafamdan çıkarıp fırlatasım geliyor.

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Ironmax 2019
    Alıntı logicache adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende şuanda N87 var. Öncesinde AGV K3 kullanıyordum fakat kalıp olarak kafama tam oturmadığı için değiştirmek zorunda kalmıştım. AGV K3 ses yalıtımı açısından Nolan N87'den açık ara üstün. AGV ile ses konusunda bir defa bile rahatsızlık yaşadığımı hatırlamıyorum. N87'de 50-60 sonrasında rahatsızlık başlıyor, 80'den sonra işkenceye dönüşüyor, diğer tüm özelliklerini sevsem de ses yalıtımı çok kötü olduğu için hemen hemen her sürüşümde bu kaskı tercih ettiğim için pişman oluyorum. Önüme kıran taksicilere, gereksiz tepki gösteren sürücülere, üstüme atlayan yayalara içimden bile küfretmeyecek sakinlikte bir insan olmama rağmen 1-2 saatlik bir sürüş yapıyorsam sonlara doğru kaskı kafamdan çıkarıp fırlatasım geliyor.
    O kadar kafaya takarsan rahatsız olursun ya değiştirmen lazım ya da kafaya takmayıp gürültüye alışmak en iyi çözüm. rüzgarsız havalarda çok sıkıntı olmuyor, 80-100den sonra evet var ama şehiriçi sürekli o hızlarda gitmiyorsunuzdur.

The Dude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym joymax
    ses yalıtımı iyi değil,
    güneş vizörünün mandalı bağzı bağzı zorlanıyor
    dış camın üzerindeki pin lock camı çizdi.

aldım, kullandım, beğenmedim.
    güneş vizörlü kask yerine siyah vizör kullanmak gerekir.
    güneş vizörü daha pratik olsa da aynı kalite değil.
    tavsiyem paraya kıymak ve daha üst seviye kasklara yönelmek.

Motosikleti
    DRZ400SM
    Alıntı logicache adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O zaman AGV K3 alayım.Daha çok uzun yolda kullanacağımdan çok sorun olur benim için.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)