Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

MARUSHİN 999 RS (KASK)

REKLAM ALANI

Motosikleti
    yamaha fz6 fazer
    arkadaslar merhaba

Belki konu açıldı bilmiyorum ama bu kask hakkında dusunceniz nedir .biraz araştırdım olumlu olumsuz bilgiler var .

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    oialdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XMAX 250
    Bell Vortex. Daha uygun fiyatı. Ayrıca Snell ve Dot dan geçmiş hala en ucuz kask

ahe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben shoei kullanan biri olarak MARUSHİN kaskları çok seviyorum özellikle 999RS sizin dediğiniz modeli, nasıl bir olumsuz bilgi duydunuz acaba ? Kim nasıl kakalamış çok merak ettim

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:38 ----------

Alıntı oialdemir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bell Vortex. Daha uygun fiyatı. Ayrıca Snell ve Dot dan geçmiş hala en ucuz kask
    evet 45 kilo kask 2 saatlik uzun yolculuk sonrası pert 1 aylık kullanım değil uzun süreli kullanımda boyun sıkıntı
    ...garip... bunu beğendi.

Motosikleti
    yamaha fz6 fazer
    Alıntı ahe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben shoei kullanan biri olarak MARUSHİN kaskları çok seviyorum özellikle 999RS sizin dediğiniz modeli, nasıl bir olumsuz bilgi duydunuz acaba ? Kim nasıl kakalamış çok merak ettim

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:38 ----------

evet 45 kilo kask 2 saatlik uzun yolculuk sonrası pert 1 aylık kullanım değil uzun süreli kullanımda boyun sıkıntı
    Çok ses aliyor yanak pedleri kalitesiz.o paraya daha ünlü markalar alınabilir gibi

oialdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XMAX 250
    Alıntı ahe adlı üyeden alıntı Mesajı göster

2 Yıldır kullanıyorum

waldorf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin
    Marushin 999rs sahibi olarak yorum yapayım.

Öncelik ile en büyük problemi buğu. Pinlock takılamıyor ve aşırı derede buğu yapıyor kask. Kanser eder o derece.
    Diğer bir problemi bana göre havalandırması. Çene bölümü değil ama üst kısımdaki hava kannalarının bana göre hiçbir hayrı yok.
    Güneş vizörü yok.

En güzel yanı, diğer marushinler gibi çok hafif. 1150gr. Double D bağlantı güzel. Ses yalıtımı sıradan, ne fazla ne az. Bunun dışında çok farklı bir numarası yok.

Bir daha alır mısın diye sorarsan, net olarak almam, alana da mani olmaya çalışırım.

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X

ernaltnts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx
    Ciddi olarak almayı düşünüyordum buğu olayını öğrenmem iyi oldu. Bilgi veren arkadaşa çok teşekkür ederim. @waldorf

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Kask değil de bazı kullanıcıları hakkında bilgi sahibiyim. Bu kaskın cennetin anahtarı olduğunu iddia eden fanatikleri bulunmakta forumda. O derece.

Bence çok mantıksız da değil. Madem koruyabileceği sınırın ötesinde bir darbe aldı, en azından öteki tarafta fayda sağlaması bence kayda değer.

Arai ve Shoei den de benzer atılımlar bekliyoruz.
    oialdemir bunu beğendi.

blackarca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki vn 900 classic , honda msx 125 , planet 2
    hafif ,sağlam ,testlerden geçmiş ,muadillerine göre ucuz... buğu yapıyor ve rüzgar alıyor.

777 ya da 779 kullanıyorum buğu yapmıyor orası iyi ama çok eski sistem bir kask hiç özellik yok

Marushin rs999 u 1,5 senedir kullanıyorum evet kışın buğu sorunu var fakat çözümüde var “Raleri” marka universal buğu önleyici alıp yapısıtırırsanız %100 buğuyu önlüyor eskisehirde kışın 0 buğulanma gece gündüz kullanıyorum sıfır sıkıntı. Rüzgar alma olayına gelirsek bütün kasklar belli bir hızdan sonra rüzgar sesi alıyor shoei arai vs hepsi alır bunun çözümü için “Alpine Motosafe” kulak tıkacı kullanmalısınız ihtiyacınıza göre tour ve race modeli mevcut race modeli sesi daha cok filtreliyor tour modeli daha az. Marushin kask yapısı kevlar destekli karbondur cok pahalı markalarda bile bu malzeme kalitesi kullanılmıyor karbon yapı cok önemli kaza anında alınan darbeyi tek noktadan dağıtır ve hafiftir sehirici kullandımda uzun turlarda rahat edersiniz japonların teknolojisini hafife almayın dahili güneş vizörlü kasklar güvenlik olarak 2. sıradadır bunun icinde vizor ceşitleri mevcut gold iridyum krom siyah güneş olayınıda bu sekilde çözersiniz herkese iyi güvenli sürüşler...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)