Yahu yazdigimi okumadiniz mi cikarttim yikaaadiim cikmiyor meret.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:26 ----------
Bunlardan uzun yolda su dikis kisimlari baglanti yerleri ipleri iz yapiyo aman dikkat ))
Insan temizlese de kask icini icine sinmiyor kafasina takarken...
Cevap veren herkese tesekkurler.
Lekelerin cikmasi icin tek carenin balaklava oldugunu anladik . Leke yapmamak
bende 1 senedir bu ürünü kullanıyorum. Balaklavaya bu kadar para verilir mi demeyin, kaskı kafanıza geçirdiğiniz ilk andan itibaren neden daha önce kullanmamışım diyeceksiniz.
1 senedir kullanmakta olduğum kaskımın pedlerini hiç temizlemedim. Çünkü hep balaklava ile kullandım ve onu yeter aralıklarla yıkadım. Tek renk değişiminin olduğu kısımlar kaskın ense kısmı yani kaskı taşırken elimin değdiği kısımlar. Ve ellerin en çok değdiği kaskın kayışları. Her ne kadar görünürde temiz gibi olsa da sezonu açmadan önce iç pedleri yıkayacağım.
böyle ortadan tek hat dikişli balaklava almayın, o dikişler çok rahatsız ediyor. iki sıra dikişi olsun ki, burnunuza çenenize batmasın.
http://urun.n11.com/maske-ve-balaklava/ross-termal-balaklava-P147575746?BEDEN=S+%2F+M&RENK=S%C4%B0YAH&gclid=CPf MnJOXydICFVW7GwodBEoBZw&gclsrc=aw.ds
Bende bundan var şu an, gerçi ben daha ucuza almıştım.
cosla oxi action ve ondan önce arap sabunu...
mikemmel sonuç..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)