Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

XXL kask olmuyor

REKLAM ALANI

Motosikleti
    -
    Bir sürü XXL kask denedim hiç biri olmuyor çok sıkıyor tavsiyesi olan varmı ? Kafa ölçüm 58 fakat yanak ve kulak kısmından sıkıyor.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    honda cb500f
    acilabilir kask dene ama zaten biraz skmasi lazim yoksa sureklu yolda duzeltmek zorunda kalirsin

osiosborn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bazı kaskların yanak pedleri değiştirilebilir ve boy boy oluyor. Örneğin b en Bell M5X kullanıyorum. Yanak pedi 1cmden 3,5cm'ye kadar mevcut. Ben aldığımda 3,5cm'lik yanak pediyle gelmisti. Ciddi sıkıyordu. 1,5cm'lik ped aldım. Kask bedeni XL'ydi. 3XL alsam yine yanaklardan rahatsız ederdi. Yanak pedleri harici satılmıyorsa kendiniz süngerini inceltip dikebilirsiniz. 58cm kafa çapına L-XL beden kasklar uygun olacaktır diye düşünüyorum.

Facebook fotolarınız güncelse yanaklarda bir şişmanlık, baş bölgesinde bir anormallik filan yok. DOlayısıyla M beden kask size olmalı. O marka değilse öbür marka kesin olur. İlk defa kask takıyorsanız, alışık olmadığınızdan rahatsız edici gelmiştir. Kafa ölçüsüne uygun kask almalısınız. Rahat ederim diye büyük almayın sakın.

Ekipmanla ilgili detaylar ve özellikle kask denerken dikkat edileceklere dair bir animasyon için (bkz: http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post3418889)

Kapsamlı bir başlama önerileri listesi için (bkz: https://eksisozluk.com/entry/39060890)

Motosikleti
    -
    Açılır kask denedim zatende kaskı satanda kafama taktıgımda olmadığını soyluyor.

merhaba,caberg dene arkadaşım mutlaka olacaktır

sey_47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BWS 100
    Alıntı caponord adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba,caberg dene arkadaşım mutlaka olacaktır
    Müdür adam yazalı 1.5 sene olmuş ya.
    Üstüne üstlük banlatmış kaybolmuş gitmiş zaten kendisi.
    20

MahmutBiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1200Z Super Ténéré

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:01 ----------

Alıntı sey_47 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Müdür adam yazalı 1.5 sene olmuş ya.
    Üstüne üstlük banlatmış kaybolmuş gitmiş zaten kendisi.
    Ya adam yeni üye olmuş niye hevesini kaçırıyorsun :D

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)