Pcx 150 almaya karar verdim 2 adet kask lazım kız arkadaşımla gezicez bilgisi olanlardan 500 600 lira arası kask önerileri alıyorum bütçem 1500 siz yine o fiyatlardan önerilere başlayın şimdiden saolun inanın hiç bilgim yok.
Pcx 150 almaya karar verdim 2 adet kask lazım kız arkadaşımla gezicez bilgisi olanlardan 500 600 lira arası kask önerileri alıyorum bütçem 1500 siz yine o fiyatlardan önerilere başlayın şimdiden saolun inanın hiç bilgim yok.
Yukarıda arama yazan butona basıp kask yazıp aratır, açılan sayfaları okursan yaklaşık yarım saat içerisinde hepimizi cebinden çıkaracak bilgiye sahip olursun.
Ya da burda günlerce o sayfalarda yazanların aynısını birileri gelip yazsın diye de bekleyebilirsin tercih senin.
Selamaleyküm arkadaşlar kask alıcam yardım Laz'ım bu konuda Shar Evo-One Astor Mat almayı düşünüyorum ama kafamda bazı sorular var bunlar full face ama çenesi geriye gidebiliyor yani açılıyor isteğe göre sıkıntı yaparmı birde ses olarak nasıl uzun yolda rahatsız etme durumu varmı maximum 2500 bütçe var deri mont alıcam birde mont olarak da Held Hashiro beğendim
AGV K-5 S Darkstorm var beğendim renk olarak sanırım eski model olduğu için bulumadım satan yer?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)