Mt Revenge Serisi Nasıldır
Reklamlar
-
Arkadaşlar 330 Tl gibi bir fiyatı var Mt revenge nasıldır tavsiye eder misiniz?
Reklamlar
-
ben yaklaşık 1 senedir kullanıyorum gayet memnunum. kışın kullanacaksan mutlaka pinlock al.
-
1 yıldır kullanıyorum Güzel kask tavsiye ederim 120km üstünde ses içeride haberin olsun...
Kaskın en sevmediim kısmı;
kask 330TL
vizör 100TL
buğ camı 70TL
siyah vizör ve buğ camı almak istersen kaskın yarı parasını ödemiş oluyorsun can sıkan noktada bu...
-
yuvarlak kafa yapısına sahipsen 1 beden büyüğünü al mutlaka en büyük bedeni xl zaten. Normal şartlar da xl beden kask kullanıyorsan ve yuvarlak kafaya sahipsen uzak dur kanalımda incelemesi mevcut merak edersen
-
MoRFy adlı üyeden alıntı
1 yıldır kullanıyorum Güzel kask tavsiye ederim 120km üstünde ses içeride haberin olsun...
kask 330TL
vizör 100TL
buğ camı 70TL
siyah vizör ve buğ camı almak istersen kaskın yarı parasını ödemiş oluyorsun can sıkan noktada bu...
buğu camı 70 tl nerde var yahu? bende alayım link koyar mısın?
-
MoRFy adlı üyeden alıntı
kask 330TL
vizör 100TL
buğ camı 70TL
Aynen , işte sırf bu nedenle bu kasktan vazgeçtim.
-
Mamba09 adlı üyeden alıntı
buğu camı 70 tl nerde var yahu? bende alayım link koyar mısın?
http://urun.n11.com/aksesuar/mt-pinl...cami-P95706353
Orjinal buğ camıdır. Vizöre cuk oturuyor çok memnunum.
-
Ergün Er. adlı üyeden alıntı
Aynen , işte sırf bu nedenle bu kasktan vazgeçtim.
Bundan ucuz sadece LS2 var.
-
freewill adlı üyeden alıntı
yuvarlak kafa yapısına sahipsen 1 beden büyüğünü al mutlaka en büyük bedeni xl zaten. Normal şartlar da xl beden kask kullanıyorsan ve yuvarlak kafaya sahipsen uzak dur
kanalımda incelemesi mevcut merak edersen
Siz buralarda mıydınız ya😁😁😁
-
2014'ten beri merak edilen ama bir türlü kimsenin fikir sahibi olamadığı kasktır kendisi.
http://www.motosiklet.net/forum/sear...d=15207261&pp=
-
2385.si düzenlenen haftanın geleneksel Mt revenge sohbetlerine hoş geldiniz....
Lütfen ayakta kalmayın
Program
- Açılış konuşması
- Bu kaskın oval kafalara olup yuvarlak kafalıların blade ya da nitro aikido filan bakması hakkındaki düşünceler
- Nitro aikido ile arasındaki komfor farklılıklarının istişaresi
- Piyasadaki 5 yıldızlı kask olmasının anlam ve önemi.
- Sharp testi hakkında düşünceler
- Sharp testinin bir b.k yaramadığını düşünenlerin katılımı
- Bir sonraki Mt revenge sohbetlerinde görüşme dileğiyle kapanış
-
-
Revenge alacaksan deneyerek al kafa yapına uymayabilir. Ben ve kuzenim denedik çok sıktı rahatsız edici derecede, arkadaşım denedi ona çok iyi oldu. Denemeye gittiğinde blade modelini de dene hangisi rahat oluyorsa onu al. Ben blade kullanıyorum şuan için memnunum F/P olarak güzel.
-
iş yoğunluğu
fırsat buldukça katılmaya çalışıyoruz efenim
eskisi gibi vlog bile çekemez oldum
Evet hocam sucuk ekmeğe aç bıraktınız yaa
-
Kamix adlı üyeden alıntı
Revenge alacaksan deneyerek al kafa yapına uymayabilir. Ben ve kuzenim denedik çok sıktı rahatsız edici derecede, arkadaşım denedi ona çok iyi oldu. Denemeye gittiğinde blade modelini de dene hangisi rahat oluyorsa onu al. Ben blade kullanıyorum şuan için memnunum F/P olarak güzel.
Hocam intenetten alcam deneme şansım yok maalesef.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:35 ----------
yuvarlak kafa yapısına sahipsen 1 beden büyüğünü al mutlaka en büyük bedeni xl zaten. Normal şartlar da xl beden kask kullanıyorsan ve yuvarlak kafaya sahipsen uzak dur
kanalımda incelemesi mevcut merak edersen
Hocam kafa ölçüm 59 oda M beden oluyor esneme payı vs varmış zaten m alsam sorun olmaz sanırım
-
S beden alın.İlk başta sıkacak daha sonra oturacak kafanıza.
-
whitedeamon adlı üyeden alıntı
S beden alın.İlk başta sıkacak daha sonra oturacak kafanıza.
Kafa ölçümden 4 cm küçük hocam çok sıkarsa baş ağrısı yapıyormuş bi sorun olur mu s alsam m çok mu bol gelir
-
MT Blade Raceline kullanıyorum. S beden ölçüsü uyduğu için internet üzerinden s beden sipariş verdim. İlk başta biraz sıktı ama sonra (1 hafta içinde)iç pedleri açtı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)